Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is ezt mondom, ha valaki említi a szeptembert!
Nem lehet ennyit sz.gépezni, szerelni... Remélem lesz Szombathelyen a boltban Solomon páka, akkor megépítem én is a szabályzót hozzá.
Üdv Köbzoli. :kalap:
Slágerrádiónak, merre lehetne találni egy url -t? Mindig weblapról tudok csak a "halgasson online" menüpontra és csak úgy tudom hallgatni.
A kérdés végülis mindenkihez szólt, csak köszöntem neked külön.
![]() Szerk.: én hü..., a forrást kellett volna csak megnéznem. ![]() ![]() Aki hallgatni akarja WMP -el: http://91.83.40.220:8000/zthjduds.mp3 na ez akép nem jött össze.
Itt már az én tudományom is megállt...
![]()
Szevasztok mindenkinek.
Nem tudjátok, hogy lehet-e olyant csinálni, hogy egyszerre 2 topicot lehessen aktivnak látni? ![]() Persze ez csak egy pihentagyú kérdés lenne.
Próbáld ki ezt.
Tűzróka, IE fejlettebb verziói tudnak lapokat megjeleníteni egy ablakon belül.
Igen már megvan köszi.
![]()
Én is!
![]()
Igen már megvan köszi.
De süket vagyok!!!!!
![]() ![]() Elfelejtettem, hogy az egérnek nemcsak egy gombja van. Mindjárt nyitott mégegy ablakot. ![]() Köszi.
Semmi gond mindekivel előfordul. Az nLite -al kisérletezgetek, és egy egy agyonra használt RW lemezt, égetek el a DVD írómmal.
![]()
Az egérnek csak egy gombja van! Igaz MAC Userek?
![]()
Mindig? Neeeem! Azért pákászás is van a világon.
![]()
Na a kínaiak, vagyis a SureElectronics nem válaszolt még az angol nyelvű levelemre (mivel kantoni-ul nem tudok).
De felettébb érdekes, hogy míg fogorvosnál voltam, kaptam egy külföldi levelet, viszont szüleim nem vehették át.... Na majd meglátjuk mi lesz benne, lehet, hogy anthrax??? ![]() ![]()
Gondoltál már arra, hogy rossz ötlet volt pár éve az akkori életkorodat belevinni a nick nevedbe?
![]() Ugyanis így felmerül a veszélye annak, hogy a jövőben is sokan 15 évesnek fognak nézni ![]()
Látom vagyunk páran így evvel akiknek nem volt ilyen bajuk!
![]() Na ezt most Nyelvtani javítás után: Legalább vagyunk mi páran így, akiknek nem volt ilyen bajuk!
Remélem engem nem néztek sem 2000 évesnek, sem 9 évesnek.
![]()
És ezt le is tudnád vezetni, hogy milyen matematikai képlettel számoltad ki?
![]()
Köbgyököt volt a neved betűinek ASCII karakter-kódjaiból, és megszorozta a 2K-val. :hehe:
Értem!
A = 65 c = 99 t = 116 i = 105 o = 111 n = 110 ===== Sum:606 Köbgyök 606 /sqrt(sqrt(606))/ = 4.96155895 Ha az 1K értékét a nyári kánikulai 39°C-nak feleltetjük meg, akkor: 4.96155895 * 2 * 39 = 387.0015981 Ami kis kerekítéssel, tényleg 390. ![]() ![]()
Üdv mindenkinek. Régen írtam HE-ra
![]() ![]() ![]()
Gratulálok hozzá.
Hát... A jelenlegi családi helyzetemben még egy "K"-val sem szabad számolni.
![]() Egyébként, szerintem jó a képletem.
Nahh
![]() Zoly 15 eltévedt Miskolcon a lemezeivel? ![]() Szegény,nagyon izgúlt,milyen lesz a lemezjátszója,remélem jó,mert én ajánlottam neki ![]() Ha nem jó a fejemet szedi! ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |