Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is ezt mondom, ha valaki említi a szeptembert!
Nem lehet ennyit sz.gépezni, szerelni... Remélem lesz Szombathelyen a boltban Solomon páka, akkor megépítem én is a szabályzót hozzá.
Üdv Köbzoli. :kalap:
Slágerrádiónak, merre lehetne találni egy url -t? Mindig weblapról tudok csak a "halgasson online" menüpontra és csak úgy tudom hallgatni.
A kérdés végülis mindenkihez szólt, csak köszöntem neked külön.
Szerk.: én hü..., a forrást kellett volna csak megnéznem. Kapásból benne van az URL. Aki hallgatni akarja WMP -el: http://91.83.40.220:8000/zthjduds.mp3 na ez akép nem jött össze.
Itt már az én tudományom is megállt...
Szevasztok mindenkinek.
Nem tudjátok, hogy lehet-e olyant csinálni, hogy egyszerre 2 topicot lehessen aktivnak látni? Persze ez csak egy pihentagyú kérdés lenne.
Próbáld ki ezt.
Tűzróka, IE fejlettebb verziói tudnak lapokat megjeleníteni egy ablakon belül.
Igen már megvan köszi. A forrásból kicsentem.
Én is!
Igen már megvan köszi.
De süket vagyok!!!!!
Elfelejtettem, hogy az egérnek nemcsak egy gombja van. Mindjárt nyitott mégegy ablakot. Köszi.
Semmi gond mindekivel előfordul. Az nLite -al kisérletezgetek, és egy egy agyonra használt RW lemezt, égetek el a DVD írómmal. [OFF]Még mindig nem jelez adat hibát a nero.
Az egérnek csak egy gombja van! Igaz MAC Userek?
Mindig? Neeeem! Azért pákászás is van a világon. Amúgy volt már ehhez hasonló kuncsaftom. :nyálcsorgató_szmájli:
Na a kínaiak, vagyis a SureElectronics nem válaszolt még az angol nyelvű levelemre (mivel kantoni-ul nem tudok).
De felettébb érdekes, hogy míg fogorvosnál voltam, kaptam egy külföldi levelet, viszont szüleim nem vehették át.... Na majd meglátjuk mi lesz benne, lehet, hogy anthrax???
Gondoltál már arra, hogy rossz ötlet volt pár éve az akkori életkorodat belevinni a nick nevedbe?
Ugyanis így felmerül a veszélye annak, hogy a jövőben is sokan 15 évesnek fognak nézni
Látom vagyunk páran így evvel akiknek nem volt ilyen bajuk!
Na ezt most Nyelvtani javítás után: Legalább vagyunk mi páran így, akiknek nem volt ilyen bajuk!
Remélem engem nem néztek sem 2000 évesnek, sem 9 évesnek.
És ezt le is tudnád vezetni, hogy milyen matematikai képlettel számoltad ki?
Köbgyököt volt a neved betűinek ASCII karakter-kódjaiból, és megszorozta a 2K-val. :hehe:
Értem!
A = 65 c = 99 t = 116 i = 105 o = 111 n = 110 ===== Sum:606 Köbgyök 606 /sqrt(sqrt(606))/ = 4.96155895 Ha az 1K értékét a nyári kánikulai 39°C-nak feleltetjük meg, akkor: 4.96155895 * 2 * 39 = 387.0015981 Ami kis kerekítéssel, tényleg 390.
Üdv mindenkinek. Régen írtam HE-ra Örül a fejem nagyon. Mai napon sikeres forgalmi vizsgát tettem. Már csak postán kell a jogsit várnom. Elsőre meghúztak mert elfelejtettem a fékpróbát Most viszont jól ment eléggé
Gratulálok hozzá.
Hát... A jelenlegi családi helyzetemben még egy "K"-val sem szabad számolni.
Egyébként, szerintem jó a képletem.
Nahh
Zoly 15 eltévedt Miskolcon a lemezeivel? Szegény,nagyon izgúlt,milyen lesz a lemezjátszója,remélem jó,mert én ajánlottam neki Ha nem jó a fejemet szedi! |
Bejelentkezés
Hirdetés |