Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És mennyit költöttél a Börzén?
Utazással együtt egy 10-es ment el. Ebből egy 5-ös volt az útiköltség. Kissé sok volt, de megérte elmenni. :yes:
Télleg!
Nem tudjátok hol van Zoly15??? ![]() Már megint nincs sehol ![]() Reggel elment bakelit lemezekért,azóta nem láttam!
Igen,nagyon izgúlt,de én 18 lemezt 1 óra alatt meghallgatók!
Reggel 8-kor ment el,azóta nem látom ![]() Mingyárt megcsőrgetem!
Szépjóestét mindenkinek! :kalap:
Ezt nézzétek , hogy mit alkottam. ![]()
Vááá... Ez nagyon jó.
![]()
A telepítés idejét átírhattad volna egy kicsit többre azon kivül szerintem nagyon jó lett
![]()
Ezz naggyon jóóóóóóóóóó!
Torrentezd már fel,és letöltöm! Ez kelllll! ![]() Báttyámnak muszáj látnia ![]()
Azt az egyet sajnos nem tudom átirni, mert az automatikus rutin. A szerkesztőben, meg azt csak demóban mutatja. Ez csak egy kisérleti jellegű style. Egy sokkal szebbet készítek majd. Ez olyan bohóckodás volt.
Méh nincsen befejezve, de ha készen van akkor átküldöm.
![]() Megjegyzés: csak SP2 -es verzióval kompatibilis, SP1 -el nem! :felkialtas:
Kösziii!
![]()
SP3?
![]() Zoly nem válaszol az üzenetre sem ![]() Nem tudom mi van ![]() Pedig ilyenkor még vígan fent szokott lenni MSN-en!
Na emberek, megérkezett a csomagom!
![]() ![]() ![]() Várva várva vákuum csomagolva minden külön a Kínaiak jóvoltából! Reggel képekkel is szolgálok. De most bemegyek az ágyba, mert ha nem, másnapos leszek reggel........ de mikortól is számít a másnaposság? Jajj ez nem Scooby-nak volt válasz, csak megszokásból választottam! ![]()
Arra még nem próbáltam ki, de kitudja.
![]() Itt van a mellékelt file. Intengrálás menete: -nLite prgammal, bemásoltatod a telepítőt mondjuk a d:>\xpcd\*.* mappába -tovább mész -Ne állíts el semmit közben. -beállítod arra hogy botolható ISO -tovább lépsz. Ne állíts el semmit közben. -fogod és abba a mappába ahová bemásolta az nLite program atelepítő CD tartalmát, és az i386 mappába belemásolod. (tehát d:>\xpcd\i386\*.*) -Ha ezzel megvagy, akkor az nLite programmal máris készítheted az ISO-t, vagy közvetlenül kírod CD -re. Egyébként, nemtudom mennyire vágod a program működését, de nagyon sok jó beállíthatóság is van, érdemes kipróbálni.
fuff
![]() Tönkreteszek egy amúgy is tönkretett rendszert ![]()
REmélem beválik majd
![]() Azért írd le mi lett a tapasztalat, mert én ezt még csak saját gépeken futtattam, kiváncsi vagyok hogy hogy másnl is müködik e. ![]()
Ezt nem hiszem el! televagyok én itt mókásabbnál mókásabb bugokkal.
![]()
Csináltam egy igényes, WinNT telepítőképernyőt. Nekem tetszik, ti mit szoltok hozzá?
![]()
Ezt most pontosan nem értem hirtelen. Jelszót kér úgy, hogy az ki van kapcsolva?
Ha erre keresed a választ, akkor a dolgot úgy tudod elintézni, hogy: Startmenü>futtatás beírod neki azt hogy: %systemroot%\system32\nusrmgr.cpl Menj rá a felhasználó fiókok hivatkozásra, és kattints rá. Előjön egy ablak, és válaszd a "A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása". Pipáld be "Az üdvözlőképernyő használata" jelölőnégyzetet, majd a Beállítások alkalmazására nyomj egyet. Bejelentkezéskor már nem fog jelszót kérni, rákattintasz a saját felhasználónevedre, és bejelentkezel.
Értelek, nincsen jelszevad, és közvetlenül beakarsz lépni a winbe. Ezért kell a bejeletkezés módját, definiálni arra, mit korábban irtam.
A mai délelőttöm is jó volt. Kerestem ezer Ft-ot, kaptam egy alig használt kattogós Weller pákát, csavarhúzókészletet, blankoló fogót, egy multimétert (így már van 3 digit és egy analóg) meg menetmetsző és menetfúró készletet és rengeteg csavart.
![]() Idézet: „Ugye mit mondtam !” Na, mit?
Én miért nem kaptam pákát?
![]() Ja persze, nem volt Szombathelyen a boltban...
Ismerős valaki, valahol, valamelyik papírgyárban (a már nem működőek is érdekesek)? Szükségem volna egy kis segítségre...
A Microsoft tökéletes,mi?
![]() Még is elverjük őket egy telepítőképernyővel ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |