Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És mennyit költöttél a Börzén?
Utazással együtt egy 10-es ment el. Ebből egy 5-ös volt az útiköltség. Kissé sok volt, de megérte elmenni. :yes:
Télleg!
Nem tudjátok hol van Zoly15??? Már megint nincs sehol Reggel elment bakelit lemezekért,azóta nem láttam!
Igen,nagyon izgúlt,de én 18 lemezt 1 óra alatt meghallgatók!
Reggel 8-kor ment el,azóta nem látom Mingyárt megcsőrgetem!
Szépjóestét mindenkinek! :kalap:
Ezt nézzétek , hogy mit alkottam.
Vááá... Ez nagyon jó.
A telepítés idejét átírhattad volna egy kicsit többre azon kivül szerintem nagyon jó lett
Ezz naggyon jóóóóóóóóóó!
Torrentezd már fel,és letöltöm! Ez kelllll! Báttyámnak muszáj látnia
Azt az egyet sajnos nem tudom átirni, mert az automatikus rutin. A szerkesztőben, meg azt csak demóban mutatja. Ez csak egy kisérleti jellegű style. Egy sokkal szebbet készítek majd. Ez olyan bohóckodás volt.
Méh nincsen befejezve, de ha készen van akkor átküldöm.
Megjegyzés: csak SP2 -es verzióval kompatibilis, SP1 -el nem! :felkialtas:
Kösziii!
SP3?
Zoly nem válaszol az üzenetre sem Nem tudom mi van Pedig ilyenkor még vígan fent szokott lenni MSN-en!
Na emberek, megérkezett a csomagom!
Várva várva vákuum csomagolva minden külön a Kínaiak jóvoltából! Reggel képekkel is szolgálok. De most bemegyek az ágyba, mert ha nem, másnapos leszek reggel........ de mikortól is számít a másnaposság? Jajj ez nem Scooby-nak volt válasz, csak megszokásból választottam!
Arra még nem próbáltam ki, de kitudja.
Itt van a mellékelt file. Intengrálás menete: -nLite prgammal, bemásoltatod a telepítőt mondjuk a d:>\xpcd\*.* mappába -tovább mész -Ne állíts el semmit közben. -beállítod arra hogy botolható ISO -tovább lépsz. Ne állíts el semmit közben. -fogod és abba a mappába ahová bemásolta az nLite program atelepítő CD tartalmát, és az i386 mappába belemásolod. (tehát d:>\xpcd\i386\*.*) -Ha ezzel megvagy, akkor az nLite programmal máris készítheted az ISO-t, vagy közvetlenül kírod CD -re. Egyébként, nemtudom mennyire vágod a program működését, de nagyon sok jó beállíthatóság is van, érdemes kipróbálni.
fuff
Tönkreteszek egy amúgy is tönkretett rendszert
REmélem beválik majd
Azért írd le mi lett a tapasztalat, mert én ezt még csak saját gépeken futtattam, kiváncsi vagyok hogy hogy másnl is müködik e. Egy két részt kapásból updateltem, majd észre evszed.
Ezt nem hiszem el! televagyok én itt mókásabbnál mókásabb bugokkal. Nem tudtam hogy érzelmi algoritmust is intengrált Májkroszoft az IE magjába.
Csináltam egy igényes, WinNT telepítőképernyőt. Nekem tetszik, ti mit szoltok hozzá? az intengrált codek nagyon ocska volt ezért lett mozaikos a kép Nem szereti használni a DivX gyorsításokat.
Ezt most pontosan nem értem hirtelen. Jelszót kér úgy, hogy az ki van kapcsolva?
Ha erre keresed a választ, akkor a dolgot úgy tudod elintézni, hogy: Startmenü>futtatás beírod neki azt hogy: %systemroot%\system32\nusrmgr.cpl Menj rá a felhasználó fiókok hivatkozásra, és kattints rá. Előjön egy ablak, és válaszd a "A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása". Pipáld be "Az üdvözlőképernyő használata" jelölőnégyzetet, majd a Beállítások alkalmazására nyomj egyet. Bejelentkezéskor már nem fog jelszót kérni, rákattintasz a saját felhasználónevedre, és bejelentkezel.
Értelek, nincsen jelszevad, és közvetlenül beakarsz lépni a winbe. Ezért kell a bejeletkezés módját, definiálni arra, mit korábban irtam.
A mai délelőttöm is jó volt. Kerestem ezer Ft-ot, kaptam egy alig használt kattogós Weller pákát, csavarhúzókészletet, blankoló fogót, egy multimétert (így már van 3 digit és egy analóg) meg menetmetsző és menetfúró készletet és rengeteg csavart.
Idézet: „Ugye mit mondtam !” Na, mit?
Én miért nem kaptam pákát?
Ja persze, nem volt Szombathelyen a boltban...
Ismerős valaki, valahol, valamelyik papírgyárban (a már nem működőek is érdekesek)? Szükségem volna egy kis segítségre...
A Microsoft tökéletes,mi?
Még is elverjük őket egy telepítőképernyővel |
Bejelentkezés
Hirdetés |