Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   12 / 172
(#) aderka hozzászólása Aug 21, 2009 /

Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy ehhez a minifúrógéphez, tartozik-e még valami a képen kívül. Esetleg tokmányok, vagy fúrókészlet, adapter.
Előre is köszönöm a választ.

üdv: Dávid
(#) aderka válasza aderka hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Közben megtaláltam. Bocs, hogy figyelmetlen voltam!
(#) pl13 válasza mammut hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Amik a HEstore-nál vannak nem kifejezetten jók, amik a képen, azok meg mintha erőlködő dobozba építhetők lennének, vagy akár egy hangszóró forrfülei helyett is el tudom képzelni. Én csak arra voltam kíváncsi, h. szamócának mire kell.
(#) szamóca válasza pl13 hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Ezek valóban izolált teljesítményerősítő kimeneti csatlakozók. Az első az nem, de használható ilyen célra is Többféleképp csatlakoztatható hozzá a vezeték. Villás saru ,banándugó, vagy simán akár a csupasz vezeték.
(#) aderka hozzászólása Aug 21, 2009 /

Üdv!

Ehhez a fúróhoz külön kell venni patront?
Kézzel állítható tokmány. Ez akkor azt jelenti, hogy a 0.5mm-es fúróhegytől a 3mm-es fúróig beszorítható?
(#) potyo válasza aderka hozzászólására (») Aug 21, 2009 / 6

Nem kell semmi hozzá, csak fúrószál és már lehet is fúrni. 0,5-3mm biztosan befogható, mert én is vettem egyet nemrég.
(#) aderka válasza potyo hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Köszönöm szépen a választ!!
És egyébként megéri? Jól szabályozható?
Üdv: Dávid
(#) potyo válasza aderka hozzászólására (») Aug 21, 2009 / 6

Én eddig meg vagyok vele elégedve, szerintem megéri.
(#) Sir-Nyeteg válasza potyo hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Van holtjátéka? Köszi!
(#) mammut hozzászólása Aug 21, 2009 /

Ennek az alkatrésznek csak 3 lába van a valóságban is?
A fénykép eléggé félrevezető!
(#) zolee1209 válasza mammut hozzászólására (») Aug 21, 2009 / 6

Van ahol nem jelölik, hogy az adott toknak hány lába van... Van olyan TO220-as dióda, aminek csak két lába van. Illetve vannak négy, öt, (hatlábút még nem láttam), hét lábú tokok is. TO220/5, TO220/7, stb. De az adatlapból minden kiderül!:yes: Amit meg is néztél, különben nem írtad volna, hogy a kép félrevezető!
(#) mammut válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Hát igen, de nagyon elvette a kedvem a sok számolgatás, mert valamilyen lm2576 kellene a led áramgenerátoromba, de passzolom a feszültségbeállítás miatt...
(#) Frankye válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Mivel Potyo mester azt írta, meg van vele elégedve, és ismerve a precizitás iránti törekvését, vélhetőleg nincs tapasztalható holtjátéka.
(#) Electricboy hozzászólása Aug 23, 2009 /

Üdv!
Van EZ a fúróállvány ez csak ahhoz a TYP 0500 minifúrógéphez jó ami a kép alatt van ajánlott hozzávalóként feltüntetve, vagy máshoz is jó?
(#) aderka válasza Electricboy hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Ezt én is szeretném tudni. Konkrétan ehhez a minifúrógéphez jó?

(#) webinas hozzászólása Aug 24, 2009 /

HEstore.-ban a rendeléseknél a "visszaig.vár" mit takar?

Topi! Mégsincs mem.IC??
(#) webinas válasza webinas hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Egy világ omlott össze bennem. Vagy kettő...
Bánatomban elmegyek dolgozom kicsit.
(#) Topi válasza webinas hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Omoljon is! Nincs LCD és DCF sem

Aki volt HE találkozón, az tudja miről cseverészünk most.
(#) zolee1209 válasza Topi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

De LCD-tek az van olyan, nem?!
(#) zolee1209 hozzászólása Aug 24, 2009 /

Közben megnéztem a rendelésemet.
Van egy alkatrész, amiből több ezer darab van, de szerintem már egy hete, hogy a státusza "visszaigazolásra vár". Ez miért van?

Illetve egy másik tétel, amire azt volt írva, hogy csak rendelésre kapható. Rendeltem belőle, most a hétvége után pedig az van kiírva, hogy "Jelenleg nem rendelhető"... Aki jobban ismeri a bolt mechanizmusát, elmondaná nekem, mi miért van? :no:
(#) leonart válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 24, 2009 / 6

Ahogy az rajta van a honlapon az 'elérhető raktárkészlet' ami látható az egyesített készletet jelenti a külföldi raktárakat is beleértve.
- Amikor 'visszaigazolásra vár' egy termék az azt jelenti h éppen valahol külföldön csomagolják be hogy elküldjék ide Magyarországra hozzánk, vagy lehet h éppen már utazik is.
- 2 dolog miatt válhat 'nem rendelhetővé':
a. elvitted az utolsót is a készletből és mi sem tudunk mit rendelni
b. lehet h készlet nyilvántartási hiba miatt úgy tűnt van még raktáron de kiderült h mégsincs, és ráadásul nekünk sem lehet azt a terméket már rendelni.
(#) zolee1209 válasza leonart hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Köszönöm a választ!
Arról nem tudtam, hogy külföldön is van raktárkészlete a boltnak.

A második kérdésemre tudsz esetleg pontosabb választ adni, miszerint adott termékből tudtok-e rendelni?
EBBŐL
(#) vtsoftware válasza Topi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Amúgy DCF vevő nem is lesz?
(#) gydanee válasza vtsoftware hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Ez engem is érdekelne. :hide:
(#) leonart válasza Electricboy hozzászólására (») Aug 24, 2009 / 1

nem csak TYP0500-hoz való, de ahhoz biztos jó, a többihez lehet h igen (mivel állítható a befogó része) lehet h nem (ha túl nagy a fúró teste). Azért jellemzően nem nagyon térnek el a hobbifúrók méretben ezért valószínüleg ha van otthon más típusod ahhoz is jó lesz.
[OFF]azért írtuk h ahhoz(TYP500) jó mert ahhoz biztos jó.
(#) webinas hozzászólása Aug 24, 2009 /

Ma felhívtam a leányzót a HEstore-ban, a mem.IC vel kapcsolatban, de hát semmi biztatót nem mondott, hiába bátorítottam. 3-4 nap, mondja.
Taiwanban nekiálltak 2 db-ot legyártani, és Topi holnap kirepül érte!

Holnapután már meg is lesz az IC-im!
(#) CsemanAttila hozzászólása Aug 25, 2009 /

Helló, Én a szállítási költséget nem nagyon értem pl ha egy 2000ft-s terméket postán rendelek le akkor mennyi lesz a vége? 2000ft+ 480+ 990ft utánvételi? Kérem valaki magyarázza el nekem. Előre is köszönöm.
(#) aderka válasza CsemanAttila hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Igen. Ezért is irták oda, hogy futárral jobban megéri rendelni.. Ugy csak 990 Ft és az ajtódhoz viszik.

(#) Frodo94 válasza CsemanAttila hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Vagy utalj előre, és hozasd ki a postával. Én mindig így szoktam. 480 Ft, és miután feladják nem következő nap, hanem azután nap ittvan. HÁZHOZ HOZZA A POSTA IS! Amikor átadják a csomagot egy sms-t kapsz, és a weben is vég lehet követni a rendelést.
:love11: ezt a webáruházat
(#) aderka válasza Frodo94 hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Futárral, is. Én hétfőn rendeltem meg, ma itt volt. 990 Ft ot fizettem ezért. Én is kaptam sms-t, mikor átadták a csomagot a futárszolgálatnak. És a DPD-t is nyomon lehet követni.
Következő: »»   12 / 172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem