Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy ehhez a minifúrógéphez, tartozik-e még valami a képen kívül. Esetleg tokmányok, vagy fúrókészlet, adapter. Előre is köszönöm a választ. üdv: Dávid
Közben megtaláltam. Bocs, hogy figyelmetlen voltam!
Amik a HEstore-nál vannak nem kifejezetten jók, amik a képen, azok meg mintha erőlködő dobozba építhetők lennének, vagy akár egy hangszóró forrfülei helyett is el tudom képzelni. Én csak arra voltam kíváncsi, h. szamócának mire kell.
Ezek valóban izolált teljesítményerősítő kimeneti csatlakozók. Az első az nem, de használható ilyen célra is Többféleképp csatlakoztatható hozzá a vezeték. Villás saru ,banándugó, vagy simán akár a csupasz vezeték.
Üdv!
Ehhez a fúróhoz külön kell venni patront? Kézzel állítható tokmány. Ez akkor azt jelenti, hogy a 0.5mm-es fúróhegytől a 3mm-es fúróig beszorítható?
Nem kell semmi hozzá, csak fúrószál és már lehet is fúrni. 0,5-3mm biztosan befogható, mert én is vettem egyet nemrég.
Köszönöm szépen a választ!!
És egyébként megéri? Jól szabályozható? Üdv: Dávid
Én eddig meg vagyok vele elégedve, szerintem megéri.
Van holtjátéka? Köszi!
Ennek az alkatrésznek csak 3 lába van a valóságban is?
A fénykép eléggé félrevezető!
Van ahol nem jelölik, hogy az adott toknak hány lába van... Van olyan TO220-as dióda, aminek csak két lába van. Illetve vannak négy, öt, (hatlábút még nem láttam), hét lábú tokok is. TO220/5, TO220/7, stb. De az adatlapból minden kiderül!:yes: Amit meg is néztél, különben nem írtad volna, hogy a kép félrevezető!
Hát igen, de nagyon elvette a kedvem a sok számolgatás, mert valamilyen lm2576 kellene a led áramgenerátoromba, de passzolom a feszültségbeállítás miatt...
Mivel Potyo mester azt írta, meg van vele elégedve, és ismerve a precizitás iránti törekvését, vélhetőleg nincs tapasztalható holtjátéka.
Üdv!
Van EZ a fúróállvány ez csak ahhoz a TYP 0500 minifúrógéphez jó ami a kép alatt van ajánlott hozzávalóként feltüntetve, vagy máshoz is jó?
HEstore.-ban a rendeléseknél a "visszaig.vár" mit takar?
Topi! Mégsincs mem.IC??
Egy világ omlott össze bennem. Vagy kettő...
Bánatomban elmegyek dolgozom kicsit.
Omoljon is! Nincs LCD és DCF sem
Aki volt HE találkozón, az tudja miről cseverészünk most.
Közben megnéztem a rendelésemet.
Van egy alkatrész, amiből több ezer darab van, de szerintem már egy hete, hogy a státusza "visszaigazolásra vár". Ez miért van? Illetve egy másik tétel, amire azt volt írva, hogy csak rendelésre kapható. Rendeltem belőle, most a hétvége után pedig az van kiírva, hogy "Jelenleg nem rendelhető"... Aki jobban ismeri a bolt mechanizmusát, elmondaná nekem, mi miért van? :no:
Ahogy az rajta van a honlapon az 'elérhető raktárkészlet' ami látható az egyesített készletet jelenti a külföldi raktárakat is beleértve.
- Amikor 'visszaigazolásra vár' egy termék az azt jelenti h éppen valahol külföldön csomagolják be hogy elküldjék ide Magyarországra hozzánk, vagy lehet h éppen már utazik is. - 2 dolog miatt válhat 'nem rendelhetővé': a. elvitted az utolsót is a készletből és mi sem tudunk mit rendelni b. lehet h készlet nyilvántartási hiba miatt úgy tűnt van még raktáron de kiderült h mégsincs, és ráadásul nekünk sem lehet azt a terméket már rendelni.
Köszönöm a választ!
Arról nem tudtam, hogy külföldön is van raktárkészlete a boltnak. A második kérdésemre tudsz esetleg pontosabb választ adni, miszerint adott termékből tudtok-e rendelni? EBBŐL
Amúgy DCF vevő nem is lesz?
Ez engem is érdekelne. :hide:
nem csak TYP0500-hoz való, de ahhoz biztos jó, a többihez lehet h igen (mivel állítható a befogó része) lehet h nem (ha túl nagy a fúró teste). Azért jellemzően nem nagyon térnek el a hobbifúrók méretben ezért valószínüleg ha van otthon más típusod ahhoz is jó lesz.
[OFF]azért írtuk h ahhoz(TYP500) jó mert ahhoz biztos jó.
Ma felhívtam a leányzót a HEstore-ban, a mem.IC vel kapcsolatban, de hát semmi biztatót nem mondott, hiába bátorítottam. 3-4 nap, mondja.
Taiwanban nekiálltak 2 db-ot legyártani, és Topi holnap kirepül érte! Holnapután már meg is lesz az IC-im!
Helló, Én a szállítási költséget nem nagyon értem pl ha egy 2000ft-s terméket postán rendelek le akkor mennyi lesz a vége? 2000ft+ 480+ 990ft utánvételi? Kérem valaki magyarázza el nekem. Előre is köszönöm.
Igen. Ezért is irták oda, hogy futárral jobban megéri rendelni.. Ugy csak 990 Ft és az ajtódhoz viszik.
üdv: Dávid
Vagy utalj előre, és hozasd ki a postával. Én mindig így szoktam. 480 Ft, és miután feladják nem következő nap, hanem azután nap ittvan. HÁZHOZ HOZZA A POSTA IS! Amikor átadják a csomagot egy sms-t kapsz, és a weben is vég lehet követni a rendelést.
:love11: ezt a webáruházat
Futárral, is. Én hétfőn rendeltem meg, ma itt volt. 990 Ft ot fizettem ezért. Én is kaptam sms-t, mikor átadták a csomagot a futárszolgálatnak. És a DPD-t is nyomon lehet követni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |