Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt még meg kell fontolgatnom.
![]() ![]()
Most jutott eszembe. Egy billentyűzet az ára.
![]()
Én is kérek egy példányt belőle. Igaz ritkán használom a jó öreg Xp-t, de az Ubi mellett megfér. Főleg ha nem lesz tele felesleges marhaságokkal.
![]() ![]()
Üdv. Csak nekem, vagy mindenkinek lassú a HE?.. szinte be se akar jönni...
Jaj, ez átverés, azt hittem az egész kernelt is Te fogod írni. AmpIKSZPÉ kiadásban.
![]()
Ha pákával csalogatod, gyorsabban jön be.
![]()
Helló!
![]()
Tudnátok segíteni?
Egy d-link-360-r modemnek be szeletnék lépni a konfigos menübe de nem tudom hogy... meg fimwire frissítést szeretnék...Ezek mikén tudnám.. ha el romlik nem baj mert van még pár 100 ![]()
Próbáldd meg a 192.168.2.1, 192.168.1.1, 192.168.0.1-es IP-ket megnyitni böngészőben.
És miért akarod a firmware-t frissíteni?
A a firmware-t csak próba képen de az ip-k egyik se jó..
![]()
A modememnél ott nem jó az ip egyáltalán konfigos m menü van rajta?
Vagy program van amivel a modemben firmware-t tudok készíteni? ![]() ![]()
Neki modemje van nem routere, az IP jóval másabb. Valószínűleg ez kell neki: Cable Modem Modification Kit V8.1
Ezt letöltöm és ugye modemen keresztül net nem kell neki?
A tésnél le van tiltva az admin felület.
![]()
Esetleg akkor ezt: TrendChip Console Utility v 0.7.1
Sziasztok!
Ahhoz képest, hogy viszonylag régóta az oldal tagja vagyok, nem nagyon szoktam írogatni, de most észrevettem valamit. Jó ez így, kérdem én? ![]()
Jó ez így. Ez már hagyomány, hogy a téma címe követi az aktuális dolgokat...
![]()
Ha jó így, akkor nem szóltam, csak feltűnt hogy ugyanannak a topicnak a soványbetűs része más.
Töröld a figyelőből, majd ezután jelöld újra. Akkor egyezni fog.
Elég érdekesen nézhet ki, hogy " itt a nyár", december 6-án
![]()
Fölösleges 20 évem nincsen, de itt van egy kis kép látványnak.
![]()
![]() ![]()
Meglessz.
![]()
Ampi! Lehet, sőt biztos is, hogy amíg 100%-ig kész nem lesz, beszélünk, de én is megkaphatom majd?
A 2002-es verziót nem tudod 2009-esre átírni?
sp2 ről van átalakítva sp3 -ra ha valaki tud jó helyet adni hogy honnan tudok frissítéseket KBxxx -letölteni, akkor azt letöltöm és naprakészre frissítve, beleintengrálom a telepítőbe, hogy azt ne kelljen már lefrissíteni.
![]() Vagy úgy gondoltad, hgy számszerűen írjam át? mert ezzel lessz egy kis probléma. Ezt egy fügvénnyel olvassa, ki a vezérlőpultbővítmény, ha tudnám hogy hol keressem, akkor átirnám.
Ez nagyon jó!
Én is érdeklődnék iránta ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |