Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   676 / 3610
(#) djyuri válasza levii hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

Szia

Én tökéletesen értem miről beszélsz. Itt gödön is van egy ilyen. És én is ellenzem,pedig én hangos zene mellett is el tudok aludni.
De eleve elveszett ügy,hogy egy clubbot,diszkót lakott területre....

A rendőrség pedig hadd ne mondjam le va zsírozva...úgyhogy szívás...de úgy tudom itt már oszlik a club

Persze...épp ezért mondom,hogy megvédjem legalább az én állataimat a szenvedéstől...ezért fordulnék jogi útra...
(#) djyuri válasza Action2K hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

Szia

igen.
Hát én benne lennék akármilyen engedélybe....még ha kicsike pénzbe is kerül...havi egyszer kéne csak.

itt az a lényeg,hogy legyen valami kötelezettség,amit a szomszédok nem rúghatnak fel.

Hát én ha már elköltöznék és nem albérletbe,akkor tanyára mennék .....ott nem hall senki.... Vagy hegytető...lefelé nem terjed a hang úgy.

Hát....semmi ilyesmi....én komolyzenétől a hardcore-g nyomok. De nagy hangon,azaz ami nem fülesen megy,az csak rap,pop,disco,komolyzene
Most mondok pár példát:
X-bizit
lady gaga
britney
vivaldi
benassi

és pár kedvenc...de mindig csak annyi,ami fél órába befér.

Hát ez a kamera attól félek csak arra lenne jó,amikor már a bajt kell elkerülni. Tehát megmérgeznék az én állataimat vagy valami más bűntény. De mint tudjuk,a törvények olyanok,hogy ha már megtörtént,akkor lehet cselekedni....
(#) djyuri válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

Már egyik barátom adott pár lépést az ártalmatlanításra,hogy ne sérüljön meg az illető,de Tudod itt biztos nem csak egy jönne,ha látnák,hogy szabályos bilincs pózba fektetném az illetőt. Tehát mindenképp ütnöm kéne,hogy ott is maradjon legalább annyi,hogy egyet,vagy esetleg kettőt kézzel fogva tartva tudjam tartani,amíg kijönnek a rendőrök elvinni (jobb esetben őket,de mint ismerjük,ilyenkor engem vinnének)
(#) Action2K válasza djyuri hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

Az a baj, hogy hiába is kapnál engedélyt, ha akar, kitol veled máshogy, mintsem a jardot hívja. Sőt, valószinűleg tudja, hogy nincs értelme hívni őket, mert már rég kihívta volna őket.

Az a fő baj, hogy ilyen rosszakaratú szomszédokkal semmit nem lehet kezdeni. Hacsak, nem fordítod a "fegyverüket" saját maguk ellen. Végeredmény, ők költöznek el.

Ez szerintem is így lenne.
Elég sokat látok TV-ben rossz szomszédos viszonyokat és sok helyen nemhogy a házi állatok sínylették meg,de kisgyerekek és vagyontárgyak.

Ha meg miattam lesz egy.két öreg agyvérzéses sose mosom le magamról.De már azon is gondolkodok,hogy érdekel-e egyáltalán....pedig tiszteletben voltam mindegyikkel Pláne,hisze eltűrtem minden problémáikat és zajongásaikat. Gondoltam ennyit én is érdemelnék.

Mindegy...ez az engedély akkor is jó ötlet...gondolom ilyen szórólap cetlit kell majd bedobnom,vagy az engedély másolatait minden postaládába.
Ezt még ünnepek előtt kipróbálom....aztán meglátjuk beválik-e.
A rendőrkapitányságon kell az ilyet intézni?

Idézet:
„(jobb esetben őket,de mint ismerjük,ilyenkor engem vinnének)”

Mint írtam, a Te ingatlanodon "két vállra fektetheted", hisz, magánlaksértést követett el.
Bár ekkor még védekezhet, hogy a személyi szabadságában korlátoztad, de ha veled a haverod, már tanúsíthatja is, hogy azért tetted,mert a Te testi épséged ellen támadt.
Beviszik, kihallgatják, téged is kihallgatnak, aztán figyelmeztetéssel elengedik. Majd ő áll neki bosszút forralni ellened. 22-es csapdája. Nem leállni fog, hanem bedühödni.

Idézet:
„"22-es csapdája. Nem leállni fog, hanem bedühödni."”

Pont ettől tartok én is.

De ez jó gondolat,hogy várjam tárt kapukkal és ha bejön magamra uszítom és leteperem

Nah de ez már télleg csak a végső megoldás a pillanat dühére.
megérdeklődöm azért majd egyúttal a rendőrségen a jogi következményeket is,hogy meddig mehetek el.
(#) _ampervadasz_ válasza djyuri hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

Nemnagyon tudok a témához hozzászólni, de ha van hordozhaó MP3 lejátszód diktaon üzemmóddal, akkor a nyakadba lógatod, és hajrá.

A betörőket én így bukattam le!

A személysgéi jogokról, mivel magánterület az ahol laksz, nem kötelességed kirakni azt hogy megfigyel terület. Tehát ha a lakáson belül az ajtóra néző mikrofonnal felszerelt kamera pásztáz, ahhoz senkinek semmi köze nicsen. (kivéve ha pl az ablakra van irányítva, és kilátni az utszára.)

Hozzám beörtek korábban. Hang és videófelvétel alapján bukott meg a csapat. Ráadásul az abakkeretbe épíett mikrofont nemtudam többé kiszerelni, ezért "poénból" továbbra is aktívan használtam, és bizony kiderült, hogy ismét kisérlet történt volna abejuásra. Illetve inkább bosszú. Meghiusult, mert az összes kétszárnyú bukóra hagyott ablaknak kiszedtem a kilincsét.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

Sajnos az ilyen szituációkat unintelligens "partnerekkel" nem lehet megoldani, hiába vagyok ( értsd:Te, djyuri) úriember! Egy példa: Előző lakásunkban alattunk élt egy házsártos nő. Persze mindig mi "áztattuk el", és egy idő után a biztosítós nem is törődött vele. Tudta, úgy is pénzt akar... Sajnos nehézkes a járásom. Amikor fáradt voltam és húztam a lábam, mindig feldörömbölt a radiátorcsövön (Panelban ez a legbunkóbb szokás: földszinttől a tizedikig mindenki hallja, mivel a vas és a víz nagyon jól vezeti a hangot.) Az persze nem volt érdekes, hogy a kölke a kis tacskójukat hergelte, amikor az anyja nem volt otthon, és egész délután ugatott. HA meg senki sem volt otthon, a WC-be zárták be. El lehetett képzelni...

Szerencsére ott, ahol most lakom, nincs ilyen gond, amióta az alattunk lakók ellen méreggel és csapdával védekezek. Egerek, patkányok, meg svábbogarak

Az ilyen "házibuli" dolgot úgy mondják, hogy bejelentési kötelezettség. nem engedély.
Megírod egy lapon, hogy ekkor és ekkor ... itt és ott bla bla bla. Persze az adataidat is ráírod. majd kinyomtatod 2 példányban, s aláírod. Mindkettőt beviszed a jardra. Ha akarják az egyiket ott foghatja, a másikra meg kéred, hogy igazolja le (aláírás pecsét), hogy bejelentetted, s tudnak róla. Ezután ezt a példányt lefénymásolod kellő példányban, s odaadod 1-1 példányát az érintett lakóknak. Ha az eredetin még alá is iratod velük (egy megfelelő szöveggel címezve), hogy tudomásul vették s egy példányt átvettek, az még jobb. De, mint mondtam, feljelenteni nem fognak, viszont ott állnak bosszút ahol tudnak.

Megjegyzés képen: én annó egy rendezvényt az autóm platójára pakolt két 150W-os hangfallal, vágott reklámzene-szöveggel reklámoztam a városban és környékén. Bementem a jardra, hogy milyen engedély kellene ehhez, erre azt mondja: Jól van, sok sikert a rendezvényetekhez, de be sem kellett vonna jelentened, mert ez nem bejelentés köteles...
(#) mizsei.robi hozzászólása Szept 6, 2009 /

Sziasztok!
Ma voltam a Hatvani piacon.
A szerzeményeim:Egy Hang kártya
Egy USB kártya
Egy Videókártya amire 3 kondit kelett tennem
Voltunk egy számteches árusnál és olyat láttam Ott volt 1 P3 as alaplap tele púpos kondival.Azt mondta az árus hogy már ö próbálta javitgatni.A javitás úgy csinálta hogy a púpos kondiknak a púpjait visszanyomta

Hát ilyen embereket! Ha nemért hozzá inkább hozzá see nyúljon.
(#) djyuri válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

Szia

Nah egy ilyen ötlet/tanács nagyon is jól jött. Ezt is hasznosítani tudom. Köszönöm!

És gratulálok,hogy sikerült megfogni!

Matthew:
A nagybáttyámék jártak így káposztásmegyeren panelbe,hogy godzilláék laktak fent.alul meg a szeles misiék és oldalt a sok gyerekesék. Szerencsére nekik sikerült kevés költséggel a még lizinges lakást elcserélni ugyanazon panel lakás másik végébe. ott ők laknak felül és a körülöttük lévők is csendesebbek.

Action2K:

Sajnos még a bosszú az,amitől tartok....még ezt átbeszélem az érintettekkel (háztartásbéliek)....aztán jutok csak végső döntésre...de addig mindenképp látni szeretném a lehetőségeket. Aláírni biztos nem fogják ....széttépik,amint a kezükbe adom.... tehát csak bedobom a fénymásolatot.
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

És a hangyák?

No megyek, nem OFF-olok tovább, kifáradtam a hétvégén, keveset is aludtam, úgyhogy kitartás mindenkinek, én megyek hunyni.
(#) DuMatyi válasza mizsei.robi hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

Ilyen logikával a reinkarnációt is megvalósíthatná

Jóéjt mindenkinek megyek mert lejöttek a filmek megnézem aztán olytaot a windozt ovább.

Action: nagyon jól informált vagy. A későbbiekben írok majd egy pü -t. Egy dologra szeretnék válasz kapni, amit előre is megköszönök.

djyuri: Köszi. kiartás, az állatokat inkább ne szabadtéren tartsad, ha van neked.

:kalap:

A törvény hosszú karja sajnos nem elég hosszú, és jócskán törött is. a jogrendszerre gondoltam
(#) mizsei.robi válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

Hátdeazé...(Ez értelmes volt )
Púpos kondik púpjait visszanyomni
Eszméletlen...

Szia

Neked is és a többieknek is jó éjt kívánok én is

Azt hiszem van mit emészteni. Köszönöm a segítséget

ha még valaki szeretne írni,csak nyugodtan,figyelemmel kísérem most egy jó darabig még ...szilveszterig tuti

Hát a cica megoldható,hogy bent legyen,mert az ominózus eset miatt fél átmenni a szomszédok birtokaira... De a kutya az elég nagy egy lakásba

mizsei.robi Hát igen....sok ilyen van itt is...annyi az eszük,mint egy marék lepkének.

Idézet:
„a kutya az elég nagy egy lakásba”

Gondolom azért semmilyen ismerősőd nincsen akinél el lehet a kutya. Csak azért mondom mert csak egyszer kell megmérgezni, és az ilyenektől minden ki fog telni. Vannak olyan mérgek, amik azzonnal, és vannak olyanok amik sokkal később mérgeznek. Sajnos ezekhez nem is olyan nehéz hozzájutni, sajnos.

Most már tényleg megyek, jóéjt. a weboldalad alapján látom a hangfalak, és a zene rabja vagy. Tudom milyen érzés, itt nállam ezzel nincsen gond mert megszokták. Ráadásul a minőség rabja is vagyok, szereem a skála teljes terjedelmét, magamon érezni.

Hát sajnos nincs...és szerintem mivel elég egyedi a kutya,így egyből tudnák hol van,mivel ugye ez falu...

nos igen,de az a baj,hogy ha a húgom kutyája csak feltételezhetően is a szomszédoktól halt meg,akkor gondolhatod húgom újdonsült diszkós barátai mire nem lennének képesek....

behalok...még így is a szomszédokat féltem....lassan el kell gondolkoznom,hogy mit is tegyek.....csak szeretem azt a buta kutyánkat és nem akarom,hogy emiatt őneki legyen baja....

Igen..köszönöm...pláne,ha ennyit szenvedtem vele...jó lehet nem éppen minőség,de amit az én és esetleg barátaim füle hall,az bőven elég.
okés

aludj jól
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Megnéztem mind a két részét ennek a filmnek. Eddig azt hittem A zongorista c. filmnél, és "társainál" durvább film nem létezik. Rosszul tudtam.
A legbórzasztóbb az egészben, a zenei aláfestés irónikus jelenléte. Tudatva ezzel egy olyan érzést, amit ide nem fogok nyiltan leírni. A képi hatásokról nem is beszélve.
Örökkévalóságnak tünt mire végig néztem, többet nem is fogom.

Annyi biztos, hogy átértékeltem az "élet" fogalmát egy életre.
(#) mark.budai hozzászólása Szept 7, 2009 /

Na, mindenkit vár a suli? Mert engem ma sajnos nem.
(#) Ricsi89 válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Én most keltem fel. Elvileg délre kell mennem egy órára, de elméletileg a héten a gyakorlati órák még nem lesznek megtartva... Szóval délre odamegyek és ha nem lesz semmi, akkor visszajövök.
(#) mark.budai válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Most már én sem vagyok otthon, de nem is iskolában. Igaz, most ottton kell tanulnom. Remélm, holnap már mehetek is...
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Idézet:
„Elvileg délre kell mennem egy órára”

Most délre, vagy egy órára?
(#) Ricsi89 válasza Action2K hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Jaj már. Délben kezdődne egy darab órám. És hétfőn semmi más nincs. De ez is gyakorlat, amire nem kell menni.
(#) mark.budai hozzászólása Szept 7, 2009 /

Na, már az OFF sem megy, ha én HE közelben vagyok?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 7, 2009 /

Üdv mindenkinek! :kalap:
(#) mark.budai válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Üdv Ampi! ( Jó reggelt?)
(#) _ampervadasz_ válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Valahogy úgy. Éppen windózt irogatok még. Ha nem borotválkoznék, vagy vágnám le a hajam, akkor mire készen leszek a saját windozommal, úgy néznék ki mint einstein.

Éppen annál a résznél tartok, ahol megmondom neki, hogy formázzon NTFS -re az első particiót, de valahogy az egész winyót megakarja particonálni.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Idézet:
„Éppen windózt irogatok még.”
Remélem jobb lesz mint az MS-é, s ingyen osztogatod majd.
Következő: »»   676 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem