Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   677 / 3610
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Ezt még meg kell fontolgatnom. Barátoknak persze mindenképpen ingyen osztogatom majd, egy helyre fel is fogom majd tölteni. A telepítővel nem lehet frissíteni sem NT, Sem Win9X rendszer alól. Tehát csak boot -ból, formázás telepítéssel lehet feltelepíteni. Egy félteszt verzió üzemben van jelenleg is. Nagyon pozitív eredményt mutat, de sokáig piszkálgattam, mire pl az aláíratlan rendszerhéjat kezelni is tudta. Rengeteg fölösleges szolgáltatás, és sablon el lett távolítva. Illetve teljesen előrekonfigurált. Már csak a windóz telepítés közbeni ablakokat akarom eltüntetni, hogy silent módban lehessen telepíteni. Egy helyen a particionálásnál vagyok megakadava. Még egy két style, és saját logo intengrálása után készen is lennék. Egy pár ablakot magázósról, tegezősre változtattam. Az összeset mire modosítanám, akkor 10 év kéne. Szóval még az elején vagyok. Egy része meg sajnos 852 -es kódlapra támaszkodik, és ha átirnám akkor 16bites rendszer alól olvashatatlan karakterek sorozata lessz látható. PL. amikor a windóz a lemezkozisztenciát ellenörzi, vagy amikor a partition magiccel bootból formázol, vagy már mi más müveletet alkalmazol. stb.

Most jutott eszembe. Egy billentyűzet az ára.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Én is kérek egy példányt belőle. Igaz ritkán használom a jó öreg Xp-t, de az Ubi mellett megfér. Főleg ha nem lesz tele felesleges marhaságokkal. Úgyis most akarok vinyót cserélni és a friss telepítésre jó lenne majd.
(#) jdani hozzászólása Szept 7, 2009 /

Üdv. Csak nekem, vagy mindenkinek lassú a HE?.. szinte be se akar jönni...
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Jaj, ez átverés, azt hittem az egész kernelt is Te fogod írni. AmpIKSZPÉ kiadásban.
(#) Action2K válasza jdani hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Ha pákával csalogatod, gyorsabban jön be. A 200W-os Weller a kedvence.
(#) 7805 hozzászólása Szept 7, 2009 /

Helló
(#) mark.budai válasza 7805 hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Helló!
(#) 7805 hozzászólása Szept 7, 2009 /

Tudnátok segíteni?

Egy d-link-360-r modemnek be szeletnék lépni a konfigos menübe de nem tudom hogy... meg fimwire frissítést szeretnék...Ezek mikén tudnám.. ha el romlik nem baj mert van még pár 100
(#) vtsoftware válasza 7805 hozzászólására (») Szept 7, 2009 / 1

Próbáldd meg a 192.168.2.1, 192.168.1.1, 192.168.0.1-es IP-ket megnyitni böngészőben.

És miért akarod a firmware-t frissíteni?
(#) 7805 válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

A a firmware-t csak próba képen de az ip-k egyik se jó.. A régi routerom-nál jó...
(#) 7805 válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

A modememnél ott nem jó az ip egyáltalán konfigos m menü van rajta?
Vagy program van amivel a modemben firmware-t tudok készíteni? csak net ne keljen neki mert nem t-com-os vagyok
(#) Action2K válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Neki modemje van nem routere, az IP jóval másabb. Valószínűleg ez kell neki: Cable Modem Modification Kit V8.1
(#) 7805 válasza Action2K hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Ezt letöltöm és ugye modemen keresztül net nem kell neki?
(#) Action2K válasza 7805 hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

A tésnél le van tiltva az admin felület.
(#) Action2K válasza 7805 hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

És azt bontani?
a tiltást?
(#) titkovics hozzászólása Szept 7, 2009 /

Sziasztok!
Ahhoz képest, hogy viszonylag régóta az oldal tagja vagyok, nem nagyon szoktam írogatni, de most észrevettem valamit. Jó ez így, kérdem én?

támacím.JPG

(#) DuMatyi válasza titkovics hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Szerintem jó. Mi a kifogásod?
(#) vicsys válasza titkovics hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Jó ez így. Ez már hagyomány, hogy a téma címe követi az aktuális dolgokat...

És másik progi is van rapid on?
(#) titkovics válasza vicsys hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Ha jó így, akkor nem szóltam, csak feltűnt hogy ugyanannak a topicnak a soványbetűs része más.
(#) szamóca válasza titkovics hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Töröld a figyelőből, majd ezután jelöld újra. Akkor egyezni fog.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Elég érdekesen nézhet ki, hogy " itt a nyár", december 6-án

Fölösleges 20 évem nincsen, de itt van egy kis kép látványnak. Ez még a Félkész verzió, amit irogatok hozzá az még nincsen intengrálva. Ha valaki tud ajánlani egy jó prgramot, amivel letudom videózni az asztalt, azt megköszönném. A Snagit programot ne ajánjátok mert eléggé rossz minőségű videót rögzit. Ráadásul nem ismeri fel akodekeket sem.
(#) 7805 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Ebből én is kérek 1-et
(#) _ampervadasz_ válasza 7805 hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Meglessz.
(#) mark.budai válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Ampi! Lehet, sőt biztos is, hogy amíg 100%-ig kész nem lesz, beszélünk, de én is megkaphatom majd?
A 2002-es verziót nem tudod 2009-esre átírni?
(#) _ampervadasz_ válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

sp2 ről van átalakítva sp3 -ra ha valaki tud jó helyet adni hogy honnan tudok frissítéseket KBxxx -letölteni, akkor azt letöltöm és naprakészre frissítve, beleintengrálom a telepítőbe, hogy azt ne kelljen már lefrissíteni.

Vagy úgy gondoltad, hgy számszerűen írjam át? mert ezzel lessz egy kis probléma. Ezt egy fügvénnyel olvassa, ki a vezérlőpultbővítmény, ha tudnám hogy hol keressem, akkor átirnám.
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 7, 2009 /

Ez nagyon jó!
Én is érdeklődnék iránta
Következő: »»   677 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem