Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Miért,Uri Geller nem egyszerre javította meg az órákat,meg görbített kanalat,meg röptetett asztalt?
"vannak olyan nők, akik tudnak falazni". Szó mi szó létezik. Bár igen szokatlanul néz ki a kezükben a tégla.
Ahogy ez a csajszi is elég jól gitározik. Csak szokatlan a látvány. Santana
Nálam még akkor sem forgott az óramutató járásával megegyező irányba, ha nem néztem oda, azt képzeltem el, hogy arrafele forog, és újra a képet néztem. Úgyhogy szerintem is az óramutató járásával ellentétes irányba forog.
Igen ez igaz, csak nem úgy ahogy én szeretném.
Érdekes, nekem is arra forog amerre akarom. Egyébként balkezes vagyok.
nah ez a line array hangsor
Bővebben: Link
Úgy nekem se , hogyha azt képzeltem, de hidd el, tud az másik irányba is forogni.
Csak most olvastam vissza, hogy mi van felétek (villany ügyben).
Idézet: „Felhívom figyelmét, hogy a beszélgetést mi is rögzítjük” És fel is vetted a bemutatkozását (nevét)? Kíváncsi lennék mit szólna a főnöke ehhez?
Érdekes, egyik ismerősöm is ezt álíltja, de ha én ránézek, először mindig úgy látom hogy órával megegyezően forog.
De ez a kép úgy van megcsinálva, hogy úgy látszódjon hogy mindkét irányba szabályosan forog, tehát az hulyeség, hogy csak az egyik irányba forog
Szerintem meg arrafelé forog, amerrefelé látni akarod, hogy forogjon...
Már lent van 18 gigányi filmje. Most készül a torrent fájl. Ha valakinek kell, PÜ-ben küldöm majd. Onnan le lehet szedni azt, amit akartok.
Szerintem is, sőt, ez így van
Üdv mindenkinek!
Most nézem hogy valami furcsaság van a gépemen. 04. hóban bevittem a gépet a szervizbe. Alaplap csere ilyenek. Bevittem egy Intel P 3GHz-es CPU-val. Most véletlenül néztem hogy mintha 2 mag lenne Most akkor ez két mag? Vagy csupán szoftveres hiba? Vagy hogyan szaporodik a CPU mag? Akkor lehetséges az hogy összecserélték a régivel? Üdv!
Ez már biztos, hogy nem szoftveres hiba...
Húúú ,az anyját
Köszönöm!
Nem tudtad? A CPU-k osztódással szaporodnak, de csak a 18. szülinapon.
Az is lehet, hogy kettétört véletlenül, és az alaplap most kettőnek látja. Rá kell csapni még-egyet, hátha négy lesz belőle..
Hát ez jó
Tehnap kiesett a gépház az emeletről, akkor emiatt mutatja?
Látod? Ha a 10. emeleten laknál, és onnan esett volna ki, már négymagos (vagy kendermagos?) lenne...
Ez jó
Nemsoká eltűnök, megyek a főnökömhöz, hogy holnap mi legyen, mennyire menjek stb. ( Gyakorlati foglalkozás)
Lehet, hogy a proci ugyan az de az alaplap ujabb ami támogatja a HyperTrading-et igy két processzornak látja azt amit az még nem...Ez csak virtuálisan két mag, mert csak bizonyos részei vannak megduplázva.
Na, ma felmászok az egyik villanypóznára, és a procit olyan 5kg-os körüli súlyra kötve leejtem. Aztán megnézem, nem-e lett 72magos. Eddig annyit sikerült egy prociba belenyomorítani...
Na-na! Még az én gépemről is kiderül a végén, hogy nem is 3 magos. De akkor irgum-burgum!
Hát emberek, ez nem semmi! Böngészgetem a Vám és pénzügyőrség oldalát az esedékes csomagfelvételem miatt, hát mibe nem botlok: Fokhagyma árverés!.
A képek önmagukért beszélnek!
2x23.100 kg fokhagyma?!
Már értem, a vámpírok miért kerülik messziről el a VPOP-t!
AMD X3?
Az már valóban 3 teljes mag!(állitólag lehet csinálni X4-et belőle)
Adok hozzá vésőt, kalapácsot...
Vagy gravirozó és pici vágókorong...(kevésbé agressziv)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |