Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Idézet: „...nyomizgálókat...” Ez tetszett!
Egymás után olvastam a két hozzászólásod, hogy ti.:
Idézet: „Deguss "Vérmodi" után itt van Frankye "Hóhérmodi" is.” és Idézet: „Klasszul néz ki. Működés közben is láthatjuk?” Nem kommentálnám... Egyébként a kép teljesen jó, pont ilyen vagyok! Köszönöm.
Köszönöm, nagyon jók! Elismerésem! :kalap:
Szerintem meg egy készülék ne köszöngessen nekem sose, hacsak nem Pamela Anderson ""hangján"" szólal meg... de most komolyan, nem lenne jobb látvány egy köszönéstől mondjuk, ha egy ilyen beúszna a kijelzőre?
Kép: Hivatkozás Kép: Hivatkozás Kép: Hivatkozás
Pamela Andersonnak NEM a hangját szeretjük... :hehe:
De most tényleg! Nektek is mindig ott jár az eszetek, ahol más, rendes embernek a .... nyelve.
Az a középső kép meg olyan mint egy elég csúnyán félrevarrt börtöntetkó...
Hanem? A zongorajátékát?
Norbertó: Azért egy monokróm dotmátrix kijelzőn elég randa látvány lehet. Bővebben: Link Szerk: Na látod! Olyanok, igen.
Pedig hidd el, ha egyszer én valamit el akarok érni, elérem.
Majd egyszer meglátjátok (meghalljátok), mire gondolok. :yes:
"Pamela Anderson hangján szólal meg" Ez a GPS-es Traktor hangja?!
No de amíg Pamela Anderson addig én az éjjel nemalvásom eredményeképpen hajnali 4-ig elkészült a:
Csak addig nyújtózkodj amíg a takaród ér, vagy amíg az asszony takarója ér
Egyet tudok erteni
Amugy Anderson hangjat is be lehet epiteni, kell egy jo nagy flash es PWM hanggeneator.
Lacikám! Ha Te a zongorajátékára vagy kíváncsi, akkor az már elég nagy baj... :hehe:
De miért? Bővebben: Link
Ja, hogy így.... Mindjárt más a leányzó... izé... ülése!
Frankye!
Nem tudod, hova tűntek a moderátorok? Le fognak minket ütni a sok OFF miatt.
Ugyan erre gondoltam én is az imént...
Sziasztok!
Elkészültem a már itt régebben bemutatott 4 tengelyes CNC vezérlőm (Bővebben: Link) dobozolásával. Ez az első cuccom amit bedobozoltam, szóval azért úgy nézzétek. Ahogy az egyik hátsó fotón is látszik, hiányzik még belőle az illesztőkártya, ezért nem csináltam képeket a belsőről, de ha 100%-os lesz akkor majd arról is csinálok. Egyébként a doboz egy régi, leharcolt Pioneer kazettás magnóé erősen átalakítva. Üdv.
Húúú!
Az anyját! Ezt nem te csináltad, ez gyári Gratulálok, nagyon jó lett!
Ha már ennyire belejöttem egy régebben készült egyszerű kis cuccom.
1 db távirányító 4 gombbal + 1 db vevő 4csatornával és 4 relével = Hogy mire jó szerintem ti is rájöttök!
Rákérdezhetek?!
Pioneer CT506-os reinkarnáció?!
Ma kész lettem a labortápommal, csak az egyik hővédelem nem működik megfelelően, shottkyt ki kell cserélnem. Még majd a fát fekete öntapadós fóliával leburkolom, és előlre felteszem a takaró l idomot és a sarokvédőket. A képek:
És még pár kép.
Neve Frankeinstein, mert minden van benne.
Nagyon szép lett a dobozolás! Látom Te sem találtál elérhető árú jó minőségű 4-pólusú csatalkozókat a léptetőmotorokhoz . Kíváncsi lennék a mechanikára, amelyhez az elektronika készül.
Üdv!
Szép kivitelezés, a doboz miből van? Mekkora táp kell hozzá?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |