Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Idézet: „...nyomizgálókat...” Ez tetszett! ![]() ![]()
Egymás után olvastam a két hozzászólásod, hogy ti.:
Idézet: „Deguss "Vérmodi" után itt van Frankye "Hóhérmodi" is.” és Idézet: „Klasszul néz ki. Működés közben is láthatjuk?” Nem kommentálnám... Egyébként a kép teljesen jó, pont ilyen vagyok! ![]() ![]()
Köszönöm, nagyon jók! Elismerésem! :kalap:
Szerintem meg egy készülék ne köszöngessen nekem sose, hacsak nem Pamela Anderson ""hangján"" szólal meg... de most komolyan, nem lenne jobb látvány egy köszönéstől mondjuk, ha egy ilyen beúszna a kijelzőre?
Kép: Hivatkozás Kép: Hivatkozás Kép: Hivatkozás
Pamela Andersonnak NEM a hangját szeretjük... :hehe:
De most tényleg! Nektek is mindig ott jár az eszetek, ahol más, rendes embernek a .... nyelve.
![]() Az a középső kép meg olyan mint egy elég csúnyán félrevarrt börtöntetkó... ![]()
Hanem? A zongorajátékát?
Norbertó: Azért egy monokróm dotmátrix kijelzőn elég randa látvány lehet. Bővebben: Link Szerk: Na látod! Olyanok, igen.
Pedig hidd el, ha egyszer én valamit el akarok érni, elérem.
![]() Majd egyszer meglátjátok (meghalljátok), mire gondolok. :yes:
"Pamela Anderson hangján szólal meg" Ez a GPS-es Traktor hangja?!
![]() No de amíg Pamela Anderson addig én az éjjel nemalvásom eredményeképpen hajnali 4-ig elkészült a:
Csak addig nyújtózkodj amíg a takaród ér, vagy amíg az asszony takarója ér
![]() ![]()
Egyet tudok erteni
![]() Amugy Anderson hangjat is be lehet epiteni, kell egy jo nagy flash es PWM hanggeneator.
Lacikám! Ha Te a zongorajátékára vagy kíváncsi, akkor az már elég nagy baj... :hehe:
De miért? Bővebben: Link
![]()
Ja, hogy így.... Mindjárt más a leányzó... izé... ülése!
![]()
Frankye!
Nem tudod, hova tűntek a moderátorok? ![]() Le fognak minket ütni a sok OFF miatt. ![]()
Ugyan erre gondoltam én is az imént...
![]()
Sziasztok!
Elkészültem a már itt régebben bemutatott 4 tengelyes CNC vezérlőm (Bővebben: Link) dobozolásával. Ez az első cuccom amit bedobozoltam, szóval azért úgy nézzétek. Ahogy az egyik hátsó fotón is látszik, hiányzik még belőle az illesztőkártya, ezért nem csináltam képeket a belsőről, de ha 100%-os lesz akkor majd arról is csinálok. Egyébként a doboz egy régi, leharcolt Pioneer kazettás magnóé erősen átalakítva. Üdv.
Húúú!
Az anyját! Ezt nem te csináltad, ez gyári ![]() Gratulálok, nagyon jó lett!
Ha már ennyire belejöttem egy régebben készült egyszerű kis cuccom.
1 db távirányító 4 gombbal + 1 db vevő 4csatornával és 4 relével = Hogy mire jó szerintem ti is rájöttök! ![]()
Rákérdezhetek?!
Pioneer CT506-os reinkarnáció?! ![]()
Ma kész lettem a labortápommal, csak az egyik hővédelem nem működik megfelelően, shottkyt ki kell cserélnem. Még majd a fát fekete öntapadós fóliával leburkolom, és előlre felteszem a takaró l idomot és a sarokvédőket. A képek:
És még pár kép.
Neve Frankeinstein, mert minden van benne.
Nagyon szép lett a dobozolás! Látom Te sem találtál elérhető árú jó minőségű 4-pólusú csatalkozókat a léptetőmotorokhoz
![]() Üdv!
Szép kivitelezés, a doboz miből van? Mekkora táp kell hozzá?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |