Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Van ám egy másik is!
Érdekesen nagyon egyformák az "aláírás"ok.
Sok ilyen és hasonló "levél" után az ügyfélszolgálatosoknak járna a veszélyességi pótlék.
plusz havonta 2-3 doboz nyugtató és görcsoldó...
- Képzeld, tegnap leestem a létráról!
- Nahát, és lett valami bajod? - Nem, semmi. Képzeld, tegnap leestem a létráról!
Újabb paták, de ezek már szánalmasak inkább. Bővebben: Link
Az alien forma közülük a csúcsretya. :wow1:
Szőke nő kifakad a férjének:
- Elegem van az egészből! Sosem jössz haza időben, éjszakára is kimaradsz. Megcsalsz fűvel-fával! Most már abban sem vagyok biztos, hogy te vagy a gyerekeink apja! Miben hasonlít a hegyi pásztor és a sziklamászó? Mindkettő marhára vigyáz a hegyen!
Egy amerikai áruházban egy pasi egy fél fej salátát akar venni. Az
eladó mondja neki, hogy nem lehet, de a pasi addig erősködik, míg az eladó rááll, hogy megkérdezze a főnököt a dologról. Hátramegy a főnök irodájába, és azt mondja neki: - Ne haragudjon, uram, hogy zavarom, de egy gyíkarc egy fél fej salátát akar venni... - ekkor meglátja, hogy ott áll mögötte a vevő, és így folytatja: - és ez az úr itt mögöttem megvenné a másik felét! A főnök persze érti, hogy miről van szó, elrendezik a vevőt, majd magához hívatja az eladót: - Na, fiam, maga igen szépen kivágta magát a kutyaszorítóból! Honnan jött? - Minnesotából. - Igen? És miért jött el onnan? - Nincs ott semmi uram, csak prostik, meg hokijátékosok. - Tényleg? Érdekes, a feleségem is minnesotai... - Nem mondja, uram!!! És melyik csapatban játszott?
Biztos H.R. Giger tervezte a "cipőt".
A csatár sorozatban hagyja ki a jobbnál jobb helyzeteket. Amikor már tizedszer lő az üres kapu fölé két lépésről, szomorúan fordul a játékostársához:
- Úgy látszik, ma nincs szerencsém! - Dehogy nincs, ez a mi kapunk!
Gyermekdalok hivatalosított nyelven:
1) Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki. 2) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek. 3) Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kiskorú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot, gyermekünk keresztanyja két lóerős járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el. 4) Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.
Addig örülj ameddig nem énekelem el Neked!
Bővebben: Link
Ha pánikszerűen költözni akar, akkor.....
http://www.youtube.com/watch?v=UszRRCFCW1w&feature=relatedEgy jól megírt mesedallam.[/url]
Ne feledd: ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán 4 izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofonvágd! OFF Ezt nem rég ,, találtam" egy régi messenger naplófájl visszaolvasása közben ON
Hát ez a kölyök nagyon tud... Bővebben: Link
Egy kis fizikaóra, na ennek mennyi lehetett a sebessége :eek2: Bővebben: Link
Nem semmi? 300? Egyáltalán mit lát ilyen tempónál?
Marosvásárhelyen kb 20 napja mértek be a rendőrök egy motorost 320-al.
Nem is kell mondanom, hogy nem tudták megfogni...
Úgy látszik, az ilyen embereknek nincs félelemérzete...
Persze kérdés, hogy a két felvétel az elsuhanó autó és a kilóméteróra egy időben készült-e.
Szépen kérem, ne sértegessétek az állatokat azzal, hogy agyatlan sofőröket hasonítgattok hozzájuk. Köszi.
Szerintem az ilyen sofőröket szándékos emberölés kísérlete miatt le kellene csukni legalább 10 évre.
Az egyik kedves ismerősömnél voltam a délelőtt, nevezzük Annának! Tényleg úgy hívják Ezeket a képeket láttam nála, gondoltam megosztom Veletek! Szerk.: vol. 1
Vol. 2
|
Bejelentkezés
Hirdetés |