Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
- Jó estét kívánok, én Détár Enikő vagyok, és ez itt a Reflektor.
- Én pedig Gábor vagyok, és ez meg a mute gomb.
Nem miattam van _egyáltalán_ beprogramozva, hanem a konjugáltam miatt.
Én pedig Ferenc vagyok, és ez itt a kalapács az orcádba, kisanyám!
Tegnap elestem a bicajjal, ez lett belőle:Bővebben: Link
Cowboy bemegy a lottózóba, és kérdi:
-Ez milyen játék? Mire a lottózós: -El kell találni öt számot! Mire a cowboy: -Milyen messziről?
Azé' még Détár Enikőt nézni nem olyan rossz mint hallgatni! Nem kell mindjárt OFF! Elég szerintem is a MUTE!
(Akkor ez most kétharmados vagy nem?)
Ha már ikarus, volt a gyárnak anno egy nagy technikai megoldása.
A buszoknak, a régebbieknek, a nagy melegben az oldala kicsit bepuklisodott a hőtágulás miatt. De az ikarusnak nem. Egyszer jöttek a japcsik, vagy a kínaiak gyárlátogatásra, csak azért, hogy megtudják, miért nem horpad be az ikarus. Mindent megnézhettek, kivéve azt a részleget, ahol a busz oldalát szerelik fel. Majdnem megbolondultak, de az igazgató csak nem mondta el nekik. Végül a gyár megszűnése után fény derült a titokra. Az egésznek annyi a lényege, hogy felmelegítették a fémlemezt, úgy, melegen szegecselték fel. Ahogy hűlt le folyamatosan, feszes lett, és akármennyire süthetett a nap később, annyira nem tudott felmelegedni, hogy megpuklisodjon. Ezt az egyik tanárom mesélte, remélem mondtam valakiknek valami újat
Nem, ez még csak 50%-os. Frankye sem akarja nézni, a kalapács az nem használ a TV-nek. Sőt, K.Leslie áramtalanítani akar. Nincs itt nálunk nagy keletje az Encinek.
Ez meg az:
>>>> KATT <<<<
Az ausztrál farmer egy vödörrel a kezében elindul a közeli gyümölcsösébe,
az útja egy tavacska mellett visz el. Arra lesz figyelmes, hogy a tóban három meztelen fiatal nő fürdik, a ruháik szétdobálva a parton. A lányok észreveszik és kikiabálnak neki: - Ne leskelődjön, addig úgysem megyünk ki a vízből, amíg el nem megy innen! A farmer egy kicsit felemeli a vödröt és visszakiált: - Nem leskelődni akartam, a krokodilt jöttem megetetni!
Nekem ebben a videóban a greenscreen tetszik.
Én 2008 02. 12.-én este megnyomtam az OFF gombot és el ajándékoztam a TV.Valamit kellene a helyére tenni. Van ötletetek?
Nekem lenne, egy szép nagy csöves erősítőt. A videót miért nem adtad vele? Én ezt akkor tettem mikor az LCD tvm vettem, poén azóta csak számítógéphez használom. Féltem hogy belevágom a távirányítót, arról az nem pattan vissza inkább a háttérvilágítás utáni takaró lemez fogja fel.
Idézet: „Hozzászólások: 1513 Az összes 0.3%-ka / Naponta 3.14 hozzászólás az eddigi 482 nap alatt” A kör bezárult?
Diszkó? Már ki nőttem belőle vagy negyven éve.
A tigrist jobban szeretem. Különben is úgy néz ki mint aki még nem evett ma.
Akkor legyen ott egy szépen berendezett és megvilágított akvárium, halakkal... :yes:
Egy ideje olvasom az erősítős topikot és kezdek ráhangolódni. Csak az a baj, hogy már a hallásom sem a régi, már 15 kHz sem hallom. Akkor meg minek a HIFI.
A videóra egy térfigyelő kamera lesz kötve ami mozgásra bekapcsol és felveszi ha a mozdony szőkék settenkednek a kertben.
A SALátának küldött válaszom a Tied is
Szeretem a halakat, sokat horgászom. Ezen még gondolkodom. Vagy egy kivilágított bárszekrény a hegy levével.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |