Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   311 / 978
(#) Doncso válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 13, 2009 /

Tudod mi a jó a csövesben? Az hogy van élet 15kHz alatt is. De egyszer azért rakj össze egyet, nem fogod megbánni.
(#) nagy hoho válasza SALáta hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

A bárszekrénybe meg gyümölcslé úgy mint szilvalé, baracklé, körtelé desztillált változata.
(#) nagy hoho válasza Tomi20 hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Na erre nem gondoltam! Valami monitor csak fog kelleni.
(#) nagy hoho válasza Doncso hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Igazad van! Csak akkor kell minimum két jó hangfal is, meg vastag hangszóró kábelek, dugók stb.
Erről az jut eszembe ,hogy a feleségem kitalálta, hogy vegyünk egy fatüzeléses kandallót. Meg vettük. Akkor kiderült ,hogy nincs kémény, mert addig gázzal fűtöttünk.
Építettünk egy kéményt a nappali egyik falára. Ez persze nagy kosszal járt meg ott állt a vakolt kémény amit le kellett festeni. Mivel ugyan olyan színre nem tudták festeni mint a nappali fala akkor festessük ki a nappalit is.De ha már benne vagyunk akkor az egész lakást. Közben megrendeltem a fát de előbb hozták mint ahogy kértem,de a fatároló még nem volt kész. Beraktam a teraszra , amikor kész lett a tároló újra pakolhattam.Tele a hócipőm a fatüzeléssel.
(#) bgsf válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

És aztán még hordhatod be a fát megint a tárolóból....Aztán meg ki a hamut.....És tuti te fogsz takarítani, mert rád fogják hogy:" neked kellett kandalló..."
(#) SALáta válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

De majd télen hidd el jó lesz az, nem gázmeleget ad. Én várom a hivatalos választ a favadászatra, fenem a láncfűrészt addig is, fele árból megvan ha magamnak szedem.
(#) Imi65 hozzászólása Okt 14, 2009 /

Én az idén bútorlappal tüzelek (már most is, hála a "nyárias" időnek), a nejem cége felszámolt egy boltot vidéken, annak a szétvert pultjait vágom fel.
(#) gg630504 válasza SALáta hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Ezek szerint van saját erdőd. Úgy könnyű!
(#) SALáta válasza gg630504 hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Nincs saját erdőm, az erdész engedélyét várom hogy begyűjthessem a tavaszi lábaserdő (fiatal erdő) ritkítását. Na meg kellene árajánlat is mennyi köbmétere, de biztos olcsóbb mint a normál fa hisz ezek vékonyak.
(#) SALáta hozzászólása Okt 14, 2009 /

Egy barátomat felhívta az öccse hogy a házi vízműve elromlott, nem találja a hibát. Szétszedte a vízművet, a motor és a szivattyú össze van házasítva, két csapágy a motorban a harmadik a szivattyú házban. Aztán mivel a motor nem indult előbb a segédfázist nézte meg, a kondenzátor jó. Következett a tekercsek mérése, a tekercsek végei a sorkapocsból kicsavarva és kihajlítva eltörtek, meg kellett "blankolni", már gyanús volt hogy a lekaparásnál nem a réz színe tűnik elő, jobban megnézve kiderült hogy a motor tekercsei aluminiumból voltak.
Javítani nem lehet, ha elviszi egy motortekercselőhöz körberöhögik... Éljen a kínai ipar remekműve, ez már tényleg fából vaskarika.
(#) Gafly válasza SALáta hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

1.) Azért a megforrasztást kipróbálhatná mielőtt kidobja...
2.) Aluval tekert motort simán újra lehet tekerni rézzel, még kényelmesebben el is fér...
(#) SALáta válasza Gafly hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Nem tudom mi lesz a sorsa, csak speciális forraszanyaggal lehet alut forrsztani, valószínű zárlatos vagy szakadt valami. Nem baj vesz másik vízművet de odafigyel majd ezekre.
(#) Imi65 válasza SALáta hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Vicces, de volt régen egy terménydaráló, állítólag abban is alutekercses motor van. Még nem kellett hozzányúlni, nem tudom. Trafókról is lehet hallani, pl. a ruszki színes (és a hazai Color Star) hálótrafója, valamint egy aprócska (40kVA-es) 20/0,4kV-os trafóval is lehetett találkozni, ami alutekerccsel rendelkezett. Hiába, no, mikor a vas, és alumínium országa voltunk.
(#) djgombi hozzászólása Okt 14, 2009 /

Betörő a házban ezt hallja:
-Jézus figyel téged!
Rettentően megrémül de keres tovább
A hang megint megszólal:
-Jézus figyel téged!
Egyszer csak meglátja a papagáj ketrecét és megkérdezi a papagájtól:
-Te vagy Jézus?
-Nem én Mózes vagyok!
-Ki az a hülye aki Mózesnak hív egy papagájt?
Mondja röhögve.
Mire a papagáj:
-Az aki a pitbullját Jézusnak...
(#) K.Leslie válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Idézet:
„Én 2008 02. 12.-én este megnyomtam az OFF gombot és el ajándékoztam a TV.Valamit kellene a helyére tenni. Van ötletetek?”

Üdv!
Van 3D-s Tv iszonyat élethű képpel!

tv.jpg

(#) szamóca hozzászólása Okt 14, 2009 /

Egy férfi a barátjának kiönti a lelkét:
- Tíz éve, amikor megnősültem, minden nap örömmel rohantam haza a munkából,
a feleségem az ajtóban a lábam elé rakta a papucsomat, és a kutyám odabent
fark csóválva ugatott. Most bezzeg, ha hazamegyek, a kutyám hozza elém a
papucsomat, és a feleségem odabent folyamatosan ugat. Erre a haver
megjegyzi:
- Nem értem, mi a problémád? Most is ugyanazt a szolgáltatást kapod.

Két apáca megy az úton egy kocsival. Egyszer csak kifogy a benzin, ezért
bemennek egy közeli farmra kérni egy keveset. A farmer, mivel nem talál
más edényt egy régi bilibe tölti nekik a benzint. Az apácák visszamennek az
autóhoz és éppen töltik bele az újonnan szerzett üzemanyagot, amikor arra
megy
egy rabbi és így szól:
"Nővérek, igaz, hogy a vallásukkal nem értek egyet, de a hitüket, azt igazán
csodálom!"
(#) nagy hoho válasza K.Leslie hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Helló! Tényleg nagyon élethű. A fa testápolónak még hasznát is vehetném.
(#) nagy hoho válasza bgsf hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Azt kifelejtettem a történetből, hogy a feleségem piromániás és Ő fog tüzelni. Nekem már semmi gondom. Legalább is azt hiszem.
(#) SALáta válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Én is eléggé piromán vagyok... Azt hiszem a tárcsalapos képek magukért beszéltek.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Az egyesség úgy szólt ,hogy Ő tüzel. A végsőkig ellent fogok állni! Aztán megyek gyújtóst vágni. Ti is fával tüzeltek?
(#) K.Leslie válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Most költöztem el, úgyhogy árammak tüzelünk, de a fa melege azért más volt .
Ha építenék egy fáskamrát akkor a kocsi nem férne be az udvarra .
Maradtunk a családi háznál, de Pécs városának a közepén.
(#) hapro hozzászólása Okt 15, 2009 /

Low Rider Szerbiából: Bővebben: Link
(#) DuMatyi válasza K.Leslie hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Ezek után áramos kamrát, azaz erőművet kell építened! :hide: Mi fával fűtünk. Egy idő után nem olyan idillikus fűtési mód. Télen a panel kényelmesebb.
(#) SALáta hozzászólása Okt 15, 2009 /

Tisztán szériagyártásra érett tanulmányautó.
(#) nagy hoho válasza SALáta hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Melyik csapatnál van? Jövő héten indul az F1- ben?
(#) Stadi válasza SALáta hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Helyes kis fűnyíró traktor.
(#) K.Leslie válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Nem látod? Ferrari!
2010 es kaszni...
(#) SALáta válasza K.Leslie hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Picit lefaragott a Ferrari a költségvetésből.
(#) K.Leslie válasza SALáta hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Most miért mondod? Csak a festékből vettek rosszabb minőségűt. Igaz sponsor nélkül nehéz. Mert ha jó láttam nincs rajta sponsor matrica.
Vagy a másik nézőpont: Mindek aerodinamika, mikor minden pénzt a motorba öltek :boxer:
(#) Alkatel hozzászólása Okt 16, 2009 /

Nincs az a munka, amit ne tudnek vegig nezni
Következő: »»   311 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem