Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Akkor szokás jegelni, ha nagytakaritás van benne” Ezt megértem. vicsys: Kár lenne érte, de megértelek titeket is.
Mint azt tudjátok ez a topic már be lett zárva mert átment utálkozásba, sárdobálásba. Ment ezerrel a személyeskedés és egymás sértegetése (elég durván). Akkor a moderátorok és a Főnök (Topi) megbeszélték/tük, hogy kap még egy esély a nyilvánvaló okok miatt (pl. fényképek és hatalmas tudásbázis). Egészen addig újra megnyitja kapuit amíg valaki el nem kezdi a hisztit. Nos, ez most megtörtént és be is lett zárva a topic... Köszönjétek meg annak az 1-2 emberkének akik nem tudnak disztingválni.
Kedves Kollégák!
Nem vagyok olvasója a lámpás topiknak, de annyit hozzátennék a dologhoz, hogy nem ártana megtartani a topikot befagyasztva, még akkor is, ha úgy dönt a konzílium, hogy véglegesen bezárjátok. Amint mondtad, nagy a felhalmozott tudás anyag, tényleg kár lenne érte. Ha megvan, akkor legalább lehet benne keresni. Szerintem ennyit megérdemel az a pár száz oldal. Elvégre a népszerű és korosabb témák között van. Ezt valóban elfogultság nélkül állítom, mivel nem vagyok lámpás. Az, hogy átmegy néha személyeskedésbe, természetes dolog, hisz a való élet is ilyen! A fórum pszichológiája ilyen szempontból nem különbözik az átlagos (nem cyber-jellegű) világtól.
Tudja valaki, hogy TotalCommander-ben miként lehet beállítani, ha az a kívánságom, hogy a listaelemeket ne névsorrendbe rakja, hanem létrehozás szerinti időrendbe és most jön a lényeg, ne csak a szimpla fájlokra legyen ez igaz, hanem a mappákra is érvényes legyen ez a beállítás?
Idézet: „Ez így egy picit igazságtalan. Miért nem használjátok az általatok használt eszközöket, figyelmeztetés némítás, kizárás? Most 2 ember miatt megint a többiek szenvednek” Ezt szerettem volna írni vicsys -nek, nem ugyanezekkel a szavakkal, csak nem tudtam elküldeni a hsz -t, mert a Skypon konferenciálok, és szokás szerint, kiakadt a kiemnő forgalamam.
Egyetértek veled!
Hali!
Beállítások - Általános beállítások - Képernyő
Fél napi küzdelem árán fel sikerült telepítenem a laptopomra a windows XP-t. Az elmúlt félévben harmadszor. Kicsit döglődik a winchester, és kezdenek szaporodni rajta a bad sectorok. Az a baj a windowssal, lefagy, ha badsectorral találkozik. Ezért egyre kisebb particióját tudom használni a merevlemezemnek. Két éve nyavalyog a biosból a SMART, hoyg azonnal cseréljek meghajtót. Állandóan pendrájvra mentegetek, ha végérvényesen bedöglik a HDD, akkor nem veszik el semmim legalább. Így meg a pocsék élettartam tervezett ipari fél selejtet utolsó pillanatig használni tudom. Csak azért is. Furcsa, hogy minden milyen gyors. Múltkor ez körülbelül egy hétig volt így, utána megint lelassult és akadozott.
Mátyás! Végy egy hard diszk drájvot!
És ebből csinálj valami hasznos tárgyat. Így az idegeid, az időd, és az ideológiád is megmarad. :yes:
Szívesen!
Én meg sem tudok lenni commander nélkül... más: Dominónap... jó lenne, ha nem a műsorvezetőket mutatnák...
Akkor mi lesz, ha ők kidőlnek a sorból? Végre láthatod a dominókat?
Nem lennék az építők helyébe...nem sikerült az első kihívás...
Én majdnem egy évig használtam kattogó vinyót és még mindig menne, ha le nem cseréltem volna egy nagyobbra.
Nemtudom milyen lapotpot használsz, de olsón már lehet kis kapaciátsú ( 120GB) -os vinyó venni, még IDE -ben is. Vegyél egyet, és máris megszabadulsz a problémázól.
Amúgy mivel hozod helyre lemezt? Tudom ajánlani a HDD regeneratort, hogy azzal egyszer legalább kapargasd végig. Tud létrehozni indítólemezt, USB pendive -re , CD -re, egyszóval nincsa akadály. Belököd elemezt, elindul, nyomsz egy 1 -es, majd enter, majd 0 -ást, majd megint enter. Szer.:most nézem szamóca is ezt elmonda már.
De engem már szóra se méltat. Me aztat hiszi hogy a következő nicke Mathias Rex lesz. Ezért alattvalójának tekint már előre.
Szóra se méltatlak, mert szóhoz sem jutok a röhögéstől. Azt hittem, hogy a múltkori szendvicssütős rímedet semmi nem tudja überelni, de tévedtem. A gépről annyit, hogy köszöni megvan, ampikémtől kapok egy programot, ami lehet, helyrehozza. Nem csodálnám, ha ez a hibajelenség is amolyan tervezett "ál" élettartam bomba lenne. Azaz: a winyónak semmi baja, de elhitetik veled, hogy badsectoros, te meg vegyél újat. Ez meg csak az élet egyik területe, de mindenhol ez van.
Akkor kitalálom, Konkórd Kommunikátor lessz a nikneve. (?)
Tudom, csak nem szabad reklámozni.
Nagyon állat, ha szabad így fogalmaznom.
Jaaj! Ez fájt!
Én is elképzeltem ennél csináltatva a névtáblámat, a végére írva hogy czivel .
Inkább azt, hogy CÉZÉÍVEL, nem?
De
Ha megfigyelitek, jobb oldalt van egy név, Tóth János. Helyesen: Tót János téhával. Kérem a tisztelt táblakészítőt, javítsa ki.
Helyesebb lenne Te neved esetén SAL átával...
SATA DVD-ROM-ról hogy lehet telepíteni rendszert?
Az ugye SCSI meghatású, és DOS-ban nincs ilyen, ez csak akkor működik, ha windowsban telepítek hozzá illesztőprogramot. Sajna úgy néz ki, hogy az ATA DVD írom meghalt, így arról nem tudok új rendszert felhúzni.
Hali! Azt nem tudom, hogyan kell, én a winchesterrel vagyok így.
Az újabb sata-s winchesteremet nem ismeri fel dos laatt és én meg erre szeretném telepíteni a windows-t. Úgy kellett megoldanom, hogy mikor kezd bootolni a lemezről, akkor bejön a kék képernyő, alul meg ki van írva, hogy nyomjon F7-et ha más gyártótól származó eszközöm van é magam kívánom feltenni a driver-t neki, ekkor megnyomom az F7-et és floppyról telepítem a winchester driverét, így dos alatt már látja az új sata2-es winchesterem és fel tudom rá rakni a win-t. Szerintem neked is valami hasonló kellene... |
Bejelentkezés
Hirdetés |