Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   804 / 3607
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Idézet:
„Akkor szokás jegelni, ha nagytakaritás van benne”

Ezt megértem.

vicsys: Kár lenne érte, de megértelek titeket is.
(#) vicsys válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Mint azt tudjátok ez a topic már be lett zárva mert átment utálkozásba, sárdobálásba. Ment ezerrel a személyeskedés és egymás sértegetése (elég durván). Akkor a moderátorok és a Főnök (Topi) megbeszélték/tük, hogy kap még egy esély a nyilvánvaló okok miatt (pl. fényképek és hatalmas tudásbázis). Egészen addig újra megnyitja kapuit amíg valaki el nem kezdi a hisztit. Nos, ez most megtörtént és be is lett zárva a topic... Köszönjétek meg annak az 1-2 emberkének akik nem tudnak disztingválni.
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Kedves Kollégák!
Nem vagyok olvasója a lámpás topiknak, de annyit hozzátennék a dologhoz, hogy nem ártana megtartani a topikot befagyasztva, még akkor is, ha úgy dönt a konzílium, hogy véglegesen bezárjátok. Amint mondtad, nagy a felhalmozott tudás anyag, tényleg kár lenne érte. Ha megvan, akkor legalább lehet benne keresni. Szerintem ennyit megérdemel az a pár száz oldal. Elvégre a népszerű és korosabb témák között van. Ezt valóban elfogultság nélkül állítom, mivel nem vagyok lámpás. Az, hogy átmegy néha személyeskedésbe, természetes dolog, hisz a való élet is ilyen! A fórum pszichológiája ilyen szempontból nem különbözik az átlagos (nem cyber-jellegű) világtól.
(#) Norberto hozzászólása Nov 13, 2009 /

Tudja valaki, hogy TotalCommander-ben miként lehet beállítani, ha az a kívánságom, hogy a listaelemeket ne névsorrendbe rakja, hanem létrehozás szerinti időrendbe és most jön a lényeg, ne csak a szimpla fájlokra legyen ez igaz, hanem a mappákra is érvényes legyen ez a beállítás?
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Idézet:
„Ez így egy picit igazságtalan.
Miért nem használjátok az általatok használt eszközöket, figyelmeztetés némítás, kizárás?
Most 2 ember miatt megint a többiek szenvednek”

Ezt szerettem volna írni vicsys -nek, nem ugyanezekkel a szavakkal, csak nem tudtam elküldeni a hsz -t, mert a Skypon konferenciálok, és szokás szerint, kiakadt a kiemnő forgalamam.
(#) rockersrac válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Egyetértek veled!
(#) Szárnyas hozzászólása Nov 13, 2009 /

Egy elég gázos játék: Link
(#) titi válasza Norberto hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Hali!
Beállítások - Általános beállítások - Képernyő

TCM.jpg

(#) Norberto válasza titi hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Köszi, valóban ez volt a kulcs!
(#) DuMatyi hozzászólása Nov 13, 2009 /

Fél napi küzdelem árán fel sikerült telepítenem a laptopomra a windows XP-t. Az elmúlt félévben harmadszor. Kicsit döglődik a winchester, és kezdenek szaporodni rajta a bad sectorok. Az a baj a windowssal, lefagy, ha badsectorral találkozik. Ezért egyre kisebb particióját tudom használni a merevlemezemnek. Két éve nyavalyog a biosból a SMART, hoyg azonnal cseréljek meghajtót. Állandóan pendrájvra mentegetek, ha végérvényesen bedöglik a HDD, akkor nem veszik el semmim legalább. Így meg a pocsék élettartam tervezett ipari fél selejtet utolsó pillanatig használni tudom. Csak azért is. Furcsa, hogy minden milyen gyors. Múltkor ez körülbelül egy hétig volt így, utána megint lelassult és akadozott.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Mátyás! Végy egy hard diszk drájvot!
És ebből csinálj valami hasznos tárgyat. Így az idegeid, az időd, és az ideológiád is megmarad. :yes:
(#) titi válasza Norberto hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Szívesen!
Én meg sem tudok lenni commander nélkül...
más: Dominónap... jó lenne, ha nem a műsorvezetőket mutatnák...
(#) DuMatyi válasza titi hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Akkor mi lesz, ha ők kidőlnek a sorból? Végre láthatod a dominókat?
(#) titi válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Nem lennék az építők helyébe...nem sikerült az első kihívás...
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Én majdnem egy évig használtam kattogó vinyót és még mindig menne, ha le nem cseréltem volna egy nagyobbra.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Nemtudom milyen lapotpot használsz, de olsón már lehet kis kapaciátsú ( 120GB) -os vinyó venni, még IDE -ben is. Vegyél egyet, és máris megszabadulsz a problémázól.

Amúgy mivel hozod helyre lemezt?

Tudom ajánlani a HDD regeneratort, hogy azzal egyszer legalább kapargasd végig. Tud létrehozni indítólemezt, USB pendive -re , CD -re, egyszóval nincsa akadály. Belököd elemezt, elindul, nyomsz egy 1 -es, majd enter, majd 0 -ást, majd megint enter.

Szer.:most nézem szamóca is ezt elmonda már.
(#) szamóca válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

De engem már szóra se méltat. Me aztat hiszi hogy a következő nicke Mathias Rex lesz. Ezért alattvalójának tekint már előre.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Szóra se méltatlak, mert szóhoz sem jutok a röhögéstől. Azt hittem, hogy a múltkori szendvicssütős rímedet semmi nem tudja überelni, de tévedtem. A gépről annyit, hogy köszöni megvan, ampikémtől kapok egy programot, ami lehet, helyrehozza. Nem csodálnám, ha ez a hibajelenség is amolyan tervezett "ál" élettartam bomba lenne. Azaz: a winyónak semmi baja, de elhitetik veled, hogy badsectoros, te meg vegyél újat. Ez meg csak az élet egyik területe, de mindenhol ez van.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Akkor kitalálom, Konkórd Kommunikátor lessz a nikneve. (?)
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Tudom, csak nem szabad reklámozni.
(#) SALáta hozzászólása Nov 14, 2009 /

Ez fáj.
(#) _ampervadasz_ válasza SALáta hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Nagyon állat, ha szabad így fogalmaznom.
(#) mark.budai válasza SALáta hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Jaaj! Ez fájt!
(#) SALáta válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Én is elképzeltem ennél csináltatva a névtáblámat, a végére írva hogy czivel .
(#) mark.budai válasza SALáta hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Inkább azt, hogy CÉZÉÍVEL, nem?
(#) SALáta válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

De
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Ha megfigyelitek, jobb oldalt van egy név, Tóth János. Helyesen: Tót János téhával. Kérem a tisztelt táblakészítőt, javítsa ki.
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Helyesebb lenne Te neved esetén SAL átával...
(#) hapro hozzászólása Nov 14, 2009 /

SATA DVD-ROM-ról hogy lehet telepíteni rendszert?
Az ugye SCSI meghatású, és DOS-ban nincs ilyen, ez csak akkor működik, ha windowsban telepítek hozzá illesztőprogramot.
Sajna úgy néz ki, hogy az ATA DVD írom meghalt, így arról nem tudok új rendszert felhúzni.
(#) Szebence válasza hapro hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Hali! Azt nem tudom, hogyan kell, én a winchesterrel vagyok így.
Az újabb sata-s winchesteremet nem ismeri fel dos laatt és én meg erre szeretném telepíteni a windows-t. Úgy kellett megoldanom, hogy mikor kezd bootolni a lemezről, akkor bejön a kék képernyő, alul meg ki van írva, hogy nyomjon F7-et ha más gyártótól származó eszközöm van é magam kívánom feltenni a driver-t neki, ekkor megnyomom az F7-et és floppyról telepítem a winchester driverét, így dos alatt már látja az új sata2-es winchesterem és fel tudom rá rakni a win-t.
Szerintem neked is valami hasonló kellene...
Következő: »»   804 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem