Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   818 / 3607
(#) SALáta válasza sprofan hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Szerintem laptopot feszültség alatt nem javítunk. Igaz hogy a gép törpefeszültségről megy de van benne inverter, nem halálos de kellemetlen. És mi van akkor ha a táp meghibásodik és nincs földelés? Én a nemet jelölném, ha nem jó akkor pedig magyarázatot adnék az oldalnak ha lehet. Elektrotanyán én is fenn vagyok már, nem tudom hogy sikerült de sikerült választ adnom vagy 3 hónapja.
(#) hapro válasza vicsys hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Köszi mindkettőtöknek. Az elem kiszedés bevált. Pár dolgot vissza kellett csinálni, hogy hajlandó legyen a windows elindulni, de minden rendben van, most már ismét van számítógépem.
Még soha nem csináltam ilyet, de ezután sem fogok. Most olyan majdnem minden mindegy alapon próbálkoztam, de nem jött be...
(#) SALáta válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Akkor nem szabad javítani feszültség alatt. Csak leválasztótrafóról lehet hajtani jaítás idejére. Izzót meg sorba kell vele kötni, ha világít terhelés nélkül akkor ott zárlat van.
(#) zenetom hozzászólása Nov 22, 2009 /

Lehet váltani kéne böngészőt

firefox.jpg

(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Nekem picit kevesebbet fogyaszt.

firefox.png

(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Neked hány lap volt megnyitva?

Most csak egy. De megnézem mindjárt, hogy több lappal mit csinál.
Szerk.: 4 lap mellett már 30% procihasználat és 110 mega memória.
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Felzabálja a RAM-ot

És mire szerkesztettem a hsz-t, már vissza is esett annyira, mint a képen is van.
Szerk.: A memóriám.

memória.png

(#) mammut válasza zenetom hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Hát, nem is eszi igazán.
A kép magáért beszél..
(#) zenetom válasza mammut hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Hard böngészőknek...
(#) Stadi válasza mammut hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Túl szelíden használjátok azt a böngészőt...

Ha azt hiszitek, sok az, amit a képen láttok, elárulom, hogy volt már 1.2GB is...

ffox.gif

(#) hapro válasza Stadi hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

aaz igen..Az összes memóriám annyi.
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Mi az, ami ennyi memóriát le tud foglalni? Magamtól sosem jönnék rá.
(#) zenetom válasza Stadi hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Ultra hard böngészőknek...
(#) Stadi válasza Rober_4 hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Idézet:
„velük együtt is lehet menni”

Ez így van, csak ehhez olyan pár is kell! Örülök, hogy Neked megadatott.

Idézet:
„Sajnos a helyszín megközelítéséhez, kénytelenek vagyunk autót használni.”

Ahogy öregszem, egyre kevésbé kívánok biciklizni. Úgyhogy én is inkább az autó+gyalogtúra híve vagyok.
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Hát, az utóbbi időben 140-160 lap van megnyitva, de volt már 190 is... Sajnos viszonylag gyakran "rókáznia" is kell, azaz elszáll, de szerencsére van hozzá plugin, ami visszanyitja az összes lapot.

Különben Photoshopban, ha egy ~30 megás JPG-n kezdesz dolgozni, az is elkezdi ám enni a memóriát elég rendesen.

Felvettek a Tanyára. Köszi a meghívót bundaas-nak.
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Milyen néven vagy? Nem találtalak. Ha jelölsz barátként, arról én nem kapok értesítést.
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Uppsz, ez ampinak ment volna. Ő ott más néven van, mint itt.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Üdv mindenkinek. :kalap:

Mit szerettél vona nekem küldeni?
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Azt hittem, hogy olyan, mint az iwiwen. Mondtad, hogy felvettél barátnak, és nem találtam, hol kell visszaigazolni. Rájöttem: sehol! Aztán meg az üzenetedből tudtalak én is bejelölni.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 22, 2009 /

Már értelek.

Amúgy én akkor vettelek fel, amikor kivilliantál az oldalon.

"Legujjab tagunk: Dumatyi"

Elkészítettem a HDD méricskét, és nem működik, azaz működik, csak egészen furán. Máris bebököm a "kezdő kérdések" - be, mert rajtam kifogott.
(#) moltam hozzászólása Nov 22, 2009 /

Hellosztok.
Megcsináltam a fűtést egy 20ohmos 16W os REMIX ellenállás fűt az akváriumban. Kamerakép
(#) Action2K válasza moltam hozzászólására (») Nov 23, 2009 /

Már megbocsá, de ezen a képen csak egy üstökös látszik a fekete égbolton.
Ugye azért nincs harag?
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Nov 23, 2009 /

Persze, mert rászerelte a csillagvizsgálót .

moltam: Jó lett! kiváncsi leszek, hogy hidegebb időkben mit teljesít majd. IP56 - 66 -os a dobozolás?
Mert ha nem, akkor a levegő nedvesség taralma ki fog csapódni pára formájában a hideg üvegre.
Hoppá: az üveget fűtöd?
(#) moltam válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 23, 2009 /

Egy fa lapba 4 csavar van becsavarva az tartja a helyén az akváriumot. A REMIX két lába két szögre feltekerve és erre megy a 32V De lehet vissza fogom tenni az eredetileg használt 68ohm 10W ot mert ennek az egyik lába le van törve és csak egy rézdrót van rácsavarva a csonkra. Próbáltam forrasztani de megolvasztja az ónt. A bekapcsolás után 10 perccel az összes pára eltűnik az üvegről.
(#) moltam válasza Action2K hozzászólására (») Nov 23, 2009 /

Sajnos csak egy VGA webkamerám van... Az exposure maximumon van Low light opció bekapcsolva sötétben sajna csak ennyit tud. Most hogy lehúztam a kontraszt ot 0 ára húztam megjelent a kerités is
(#) _ampervadasz_ válasza moltam hozzászólására (») Nov 23, 2009 /

Bízok benne, hogy télen is ugyan így fog teljesíteni. A lényeg a lényeg, hogy nem szabad üzem alatt kitenni hőmérsékletváltozásnak. Jó lenne oda, valami termisztoros hőfokszabályzó kapcsi, hogy amikor, melegebb időszak van, akkor meg ne fütse szét a CMOS -t, és az elektronikáját.

Jobb nem lessz a képe sajnos, ahhoz már CCD -nek kéne lennie a szenzornak, hogy valamivel többet lehesen látni. Esetleg infrasugárral bevilágíthatod a környezetet, aminek a fénye csak a CMOS -számára lessz látható. Kérdés, hogy ebből van e "POWER" verzió, mert akkor különem, úgy 20 - 40 ledet összezsufolhatsz, mire valamit el is érsz.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 23, 2009 /

Jó éjszakát mindenkinek. :integet2:

Ma még sok a dolgom. Az alkatrész bázisom rakodom, helyre, és közben a kibővűlt állatsereget rendezem el.
Igen kibővült, kettő water mangalicával Mik vannak, nem?

A cicc az szereti őket.

Jóéjt mindenkinek, mégegyszer.
(#) Stadi hozzászólása Nov 23, 2009 /

Kinél milyen idő van? Itt Maglódon faragni lehet a ködöt. Kb. 30km/h fölötti sebesség már relatív gyorshajtás. Budapesten meg teljesen tiszta (volt) az idő.
Következő: »»   818 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem