Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tiszta lökött ez a macs.
Az jutott eszembe, a fekete részét lehet, hogy egy újfundlanditól örökölte... A malackák meg csak néznek, mint hal a szatyorban.
Hali!
Úgy látom Polybogyó és Kucu alig várták, hogy végre ők is ihassanak. :emptybottle: Nem semmi ez a Cirboja...biztos hogy a macskafajták közzé tartozik?
A sorozatszáma, és ModelNo alapján macska, de lehet amikor belefrissítettem egy új szoftvert, akkor rosszat updateltem bele.
Az elején voltak csak meglepődve, mert akkor láttak először egy négylábú miniatür fehértigrist, aki az olajszennyezés áldozata lett. Aztán késöbb rájöttek, hogy ez egy balek, és lehet vele kezdeni.
Komlyra fordítva a szót, nagyon nem szeretik hangos zajt, és amikor az éjjel közepe felé arra kelek fel, hogy szlopál a macska, akkor az bizonyára nem lehetett halk. Még a kamera sem volt előkészítve, remegő kézzel kerestem egy üres kazettát. Megprobáltam megoldani ideiglenesen a mikrofonban egy földelési problémát, mert mikor hozzá értem a mikoron fém testéhez, akkor csúnyán földhurkos lett, és ez hallható a videók alatt is néhányszor. Azóta már javítottam, és a mikrofonerősítő negatv kivezetése, és a mikrofon fémburkolata közé beraktam egy 100nanós kerámiát.
Hát ez a mai nap nem volt semmi. Egyszer az életben jönnék haza egy nappal hamarabb, erre ahogy elindult a vonat, 200m után bedöglött a mozdony. Éppen hogy kiértünk a vágányról, elkezdtünk átmenni a váltókon , de már indulásnál is feltűnt, hogy iszonyat lassan éppen hogy csak gurultunk. Utána ott le is állt, vége. Jött egy mozdony, visszahúzott a peronra, majd ennyi. Ott ültünk fél órát a vonaton, és még a kalauz sem tudta, hogy mi lesz, lesz-e mozdony, vagy sem. Na de ilyet, hogy egy ilyen nagy állomáson, mint Debrecen nincs egy tartalék dízelmozdony sem. Fél óra után szólt a kalauz, hogy mehetünk másik vonattal is, de az nem ment el addig, ameddig én mentem volna, de csak átszálltam rá, mert amúgy még másfél óra múlva ment volna a következő vonat. Éppen elindult a másik, de 30m után az is megállt. na mondom nehogy már ez is bedögöljön. Utána még 20 percet álltunk, közben megjöttek a másik vonatról a kalauzok, akik ezzel mentek volna, azok meg leszálltak. Végül ez a vonat vette át a lerobbant helyét, több mit egy óra késéssel elindultunk. Már azt hittem sosem indulunk el.
Akkor nagy szerencséd van, annó még amikor a Szakszóniával ( nemtudom, hogyan kell írni, nem röhög ) utaztunk hazafelé, akkor lerobbant a csörgő több órára, ami Székesfehérvár és Komárom között vitte a vonatot, mert az egy szárnyvonal, és nincsen villamosítva. Valahol aszhiszem Bodajk után állt meg, és döglött be teljesen. Aztán aszthiszem rendbehozták, és mentünk is tovább, nemtudom már pontosan, ez is csak egy foszlány a gyerekoromból.
Az út jó volt, csak az a busz amivel mentem volna haza, csak bementem a barkács boltba, s ezért a következővel mentem, egy kicsit karambolozott. No nem vészesen, csak annyira, mint amikor valaki parkolásnál megkoccintja a mögötte álló lökhárítóját. Az történt,hogy a pirosnál álló sorba hátulról belecsurgott a busz. Szó szerint csak belegurult. A járműveken egy karcolás sem keletkezett, de az autós kihívta a yardot, meg a mentőt is. A szemtanuk akik a mi buszunkra szálltak át azt mondták, remélik, hogy legalább három napig bentartják, ha már ekkora balhét csapott, s miatta mindenki egy órával később ér haza. Ráadásul akkora dugót csinált ezáltal a város kivezető utján, hogy még a más helyszínre siető mentő, meg rendőr is alig tudott átvergődni mellettünk. Három sávból két sávban a két busz, szállnak át az utasok, a harmadik sávban a szembejövők, aztán férjenek el a menő meg rendőr.
Látom, másnak is kalandos hazaútja volt.
Hoppá ezt Gr89 -nek akartam írni, de végülis mindenkinek szóllottam.
Nekem egyszer volt nagykalandom a busszal. Amikor még általánosba jártam, és éppen vége lett a napnak, felszálltam a buszra, ami csuklós volt. Egyből elmentem a leghátuljába, mert ott mindig szokott üres hely lenni, pehemre, már nem volt és megáltam az ajtóval szemben a végén. Aztán a busz megáll a buszmegállóban félig, mert az előtte lévő busz már benn állt, de a forgalmat sem akarta fogni, mert nagy volt. Aztán gondolt egyet buszsoför ( én csak simán örültnek szoknem nevezni, mert a buszt úgy vezeti minha a BP metróban lennék, csak hatszor durvább) és kinyitotta az első ajtót. Felszált egy utas, leszálni senki nemakart. Ekkor elhatározottan nemakart várni tovább az elötte lévő buszra, mert arra meg alig fértek fel, mert még volt oda felszálló, és erre elkezdett tolatni, amikor fennakadt az oszlopon a hátulja. Ezt is kövérebb gázzal tette, de nem döntötte ki. Ekkor elindult előre, és a fél hátulját, mint egy rosszul lezárt konzervdoboz tetőt szépen lekapta egy kicsit, és a fél ajtószelvényt is kitépte. Semmit nem csinált a soför, és ment tovább, ááá minek is szemrevételezés, gurul tovább vaze, oszt kész alapon mentünk tovább. A kilátás gyönyőrű volt, mert a kb félméteres nyiláson simán lehetett látni az utat és aházakat, nem úgy mint a koszos ablakokon át. Így utaztam egész hazáig. Ennél már csak az volt durvább, amikor az összes igazolványomat beejtettem a busz csuklórészébe, amikor elakartam rakni. Aztán sikerült kiszedni, de félig marhára kormos lettem, és eléggé látványosan is néztem ki utána (na meg persze az egész kiszedési periódus alatt miközben ment a busz és mozgott minden körülöttem, és marhára sötét volt). Alig vártam, mikor tudok leszálni a buszról és futni haza.
Ez is egy csörgő volt, de egy ideig szerintem nem fog "csörögni". Ennek valami nagyobb baja lehetett, mert elég furán ment már amikor elindultunk akkor is. Picit elkezdett gyorsulni, majd lassult, utána megint gyorsult, majd lassult. Ezt eljátszva egy párszor, végleg megállt. A másik vonat amivel eljöttem, egy MDmot volt, aminek az utolsó kocsija a vezérlőkocsi volt. Ebben van a vonatfűtés dízelagregátja is. Itt ültem én is az utolsó kocsiban. Hát olyan hangja volt.... Plusz úgy rezgett az egész, mintha nem lenne motortartó bak a motornál. Persze ha ment volna a fűtés, akkor megértettem volna, hogy ilyen hang jön a hátam mögül. De a végállomástól kb 25km-re bekapcsolták a fűtést. Mire megérkeztem addigra kezdett érezni a meleg. Hamarabb is eszükbe juthatott volna.
Akkor mindenkitől elköszönök, mert a függőkésleltetésűtúláramidőrelém leoldott, és csak akkumlátoros üzemmódban tudok működni, miközben még fel sem töltöttem magam, úgyhogy jóéjt mindenkinek. :integet2:
Egy kérdés: hogy hivják ezt a bizgentyűt? Elfelejtettem, mert a macseknak jó lenne ilyesmit összereprodukálni.
Na, megint klikkeltem párat a YouTube-on...
Macsod rokona? Dobozoljunk... It's playtime! Bogarat láttam... A zongorista
Fülig ér a szám ettől a kliptől. Paint-ben megrajzolni, miről szól... Mekkora ötlet már!
Na ma túlestem egy H1N1 elleni védőoltás beadáson. Én nem igazán akartam, de hát a szülők meg nagyon ragaszkodtak hozzá. Na majd kiderül milyen hatása van.
Köszi, majd megnézem, milyen alkatrészek kellenek az oszci összekreálásához, aztán megépítem.
Stadi -nak is: Valahogy felkéne "ingerelni" a kiváncsiásgösztönét, és a játszani hajlamosságát, mert gyökeresen megváltoztatta a másik macska eltávozása. Előtte, teljesen olyan volt volt, mint amit pélául a videókon mutattál Stadi. A legjobb lenne neki egy kisöcsi, vagy nővér (inkább) mert az rehabilitálná valamennyi idő alatt.
Szerintem fiatalabb cicus jobb lenne mellé. A szomszédban van egy kutya, kb. 2 éves korában kapott egy kölyökkutyát maga mellé. Először a kölyöknek csomó ideig kellett nyaggatnia az "öreget", mire az ráállt a játékra, aztán úgy 1-2 hónap elteltével már teljesen fesztelenül birkóztak, nem volt semmilyen "hagyjál már békén" huzakodás előtte. Nem hiszem, hogy a környékeden gond lenne "beszerezni" egy másik macsekot.
moltam:
Ha már macskás videó A legjobb macskás videók
Midenképpen fiatalt szeretnék, mert az aktívan fogja tartani, másrészt egy ideig nem kellene számolnom a megnövelt állatállománnyal járó kiadásokkal is. Most erre is gondolnom kell, de szerencsére megkaptam az elmulasztott fizetésem fél év után. Ezt is egy nagyon jó bartomnak köszönhetem, aki elintézte nekem.
Ma 5 éve vettem el az asszonyt.
Hogy rohan az idő... Este meg mehetek dolgozni...
Azt hiszem ma én is beadatom magamnak.
(Van rá lehetőség a munkahelyen.) Korábban sose kértem influenza elleni oltást. Ez esetleg nem befolyásolhatja? Mert látom te rendszeresen kaptad.
Eddig én sem kaptam semmilyen más védőoltást, de az orvos is javasolta, plusz nekem még a szülők is majdhogynem könyörögtek. Elvileg rám még veszélyesebb ez az influenza, csak tudnám miért, amikor pont a túl jó immunrendszerem miatt vagyok itt, ahol...
Idézet: „Korábban sose kértem influenza elleni oltást. Ez esetleg nem befolyásolhatja?” A törzsek mindig újak. Sosem adnak olyant, amilyen már volt. Majd' két tucat - mindig új - törzsön vagyok túl. A tojásallergiádról tudnál.
Az a helyzet, hogy én is iskolás koromban kaptam utoljára oltást, és az sem volt sok. A mai napig egészséges vagyok, legalább is nem betegedtem meg, csak ritkán. Amikor meg megbetegedtem akkor az meg rövid lefolyású volt és hirtelen jött. Az infuenzát tavaly kettő és félnap alatt kihevertem teljesen, illetve idén, éppenhogy csak hőemelkedésem volt, és inkább a megfázásom volt az ami elhúzodott.
Gondolom ezt inkább annak köszönhetem, hogy nem öntöm magamba a gyógyszereket. Egy évben talán kettő fájdalomcsillapítót ha bevettem, és amikor beteg voltam, akkor sem szaladtam orvoshoz, és váltottam ki a nem kétforintos gyógyszereket. Más ismerősőm meg ha egy picit fáj a feje, már veszi be a gyógyszert, mondhati gógyszereken nőtt fel. Kiváncsi leszek idős korában mennyire rombolódik le az egészsége.
Nekem sem volt semmi gondom eddig leszámítva a gerinc problémám. Tavaly az infulenzát lábon hordtam ki, egyik este voltam csak lázas. Nekem nem ajánlották. Új infulenza, én nem bízok az orvosokban-már. De szerintem a média kapta ezt fel csak nem tudni hogy miért.
Mindenesetre érdekes az új egyre halálosabb vírusok megjelenése....
Tessék, itt van egy videó, ez még korábban készült, de most töltöttem fel.
Azthiszem ez mindent megmagyaráz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |