Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   825 / 3607
(#) szamóca válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Az a gond hogy sok az ellentétes információ. Bővebben: Link
(#) titi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Valahogy így vagyok vele én is, csak akkor szedek gyógyszert, ha már nagyon muszáj.
Azt se tudom, mikor voltam utoljára orvosnál.
Eleinte én is mindenkitől azt hallottam, hogy felesleges, most meg azt, hogy kell az oltás.
Akkor meg már ha a cég állja, és nem én fizetem, talán mégis beadatom. Ha ártani nem fog, akkor már nem jártam rosszul, ha meg később kiderül, hogy szükség volt rá, akkor megúsztam ingyen.

Ja,és a cicc se kutya!
(#) Ricsi89 hozzászólása Nov 27, 2009 /

Sziasztok!
Valaki tudna linkelni egy Compaq Armada 4150T laptophoz használati útmutatót? Most kaptam egy ilyen "erőművet" és szeretnék megtudni egy-két dolgot róla. Még a biosba sem tudok belépni ,mert nem tudom melyik billentyűvel kell. Próbáltam már a del-el is, meg F2-vel is, de semmi. Meg van egy pár ismeretlen csati az oldalán és arról is jó lenne valami infó, hogy mi lehet. Ezért gondoltam ,hogy a használatiba le vannak írva ezek.
(#) válasza szamóca hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Huh, azt hiszem ezt a videót most nem kellett volna megnéznem.
Én gyökeresen más véleményt vallok, mint a videóban magát valakinek beállító kis senki, úgyhogy kicsit felhúztam magam a dolgon - de már lassan megnyugszom. Iszom egy sört az egészségetekre, és minden rendben lesz
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Annyi biztos, hogy eddig sem oltásokból, és gyógyszerekből éltem, és ez elsősroben be is tudható annak , hogy anyagilag nem mindig voltam eleresztve. Annyi biztos, ha bteg leszek, azt gyógyszernélkül szándékszom kiheverni.
(#) _ampervadasz_ válasza titi hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

mikor voltam utoljára orvosnál

Orvosnál csak kamuigazolásért voltam, tudom nem szép doglog, de ez a lakásfelujítás ideje alatt volt, és sikerült egy kicsit kikészülnöm, ezért inkább otthon voltam és aludtam jókat. Az iskolában úgy is csak azt hallani a tanártól, hogy ú mekkora vilám csapott be a villanyoszlopba, és hogy így, meg úgy,... az utolsó két óra meg irkodás...

Idézet:
„szükség volt rá, akkor megúsztam ingyen.”

Kicsit sem volt ingyen, ( sajnos), de inkább nem politizálnék, mert ezzel elrontaám az estét.

Idézet:
„Ja,és a cicc se kutya!”

Annyi szent, de néha béka, kő, fa, nehezék, lepény ésatöbbi...
(#) DuMatyi válasza titi hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Van mellékhatása: éjjel álmodban hangos röfögésbe kezdesz. :hide:
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Néhányunk mellé sem ártana egy fiatalabb cicus, ha lehet fair szőke... :hide:
(#) radocziandras hozzászólása Nov 27, 2009 /

Sziasztok! Rég írtam ide a fórumra, most ezt is megtettem.Szerintetek merjek hirdetni teniszütőt itt a HE-n?
(#) DuMatyi válasza radocziandras hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Ha elektromos... A feleségem imádja az elektromos háztartási berendezéseket. Villanytűzhely van otthon. Van robotgépe, kenyérpirítója, tavaly epilálógépet kapott karácsonyra. Idén úgy döntöttem, veszek neki egy villamosszéket.
(#) radocziandras válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Milyen feleséged?
(#) DuMatyi válasza radocziandras hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Amióta nem voltál a HE-n megházasodtam... Kisrocker, megmondtam, én agglegény maradok az idők végezetéig, plusz egy nap...
(#) radocziandras válasza radocziandras hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Egyébként a vaterán ingyen lehet hirdetni?
(#) radocziandras válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Ha nem szúrom el, én sem maradok az.De elszúrtam...összevesztünk.Nade mindegy, sok cica mászkál még az utcán...
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

A plussz egy nap után mi lessz? A menyországban is agglegény leszel? Vagy vissza térsz kisérteni csajokat? Szellem kondom nem létezik, úgy vigyáz!! :hehe:
(#) szamóca válasza radocziandras hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Mi van manapság ingyen szerinted?
Ez évtől már akkor is fizetsz, ha nem adod el a termékedet. :no:
(#) mark.budai válasza szamóca hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Aztán ha nem fizetsz, mit tudnak csinálni? Kidobni az oldalról?
Én is csak vásárlósra regisztráltam, nem vagyok eladós "típus". Meg ha fizetni kell érte, akkor már inkább a HE Apró! Mást úgysem vakera és társairól vennék..
(#) _ampervadasz_ válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Továbbítják a dolot az illetékes hatóságnak, és akáramennyi a tartoás, behajtják.

Jéjt mindenkinek :integet2:
(#) mineral hozzászólása Nov 27, 2009 /

Szaisztok!

Nem tudom tűnt el-e mostanában valakinek kerékpárja. A rendőrség most igen sok bringát talált.

Gondoltam megosztom veletek. Hátha tudok ezzel valakinek segíteni.

Itt körülnézhettek. Van egy letölthető doc file amiben a bringák képei vannak.
(#) szamóca válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Akkor nem tudnak mit kezdeni veled ha nincs a tulajdonodban semmi. Egyébként ráterhelik.
(#) mineral válasza mineral hozzászólására (») Nov 27, 2009 /

Egy kis előzmény. Persze ha valakit érdekelne.
(#) sándor válasza mineral hozzászólására (») Nov 28, 2009 /

Megdöbbenten néztem a videót és a képeket, ilyen nagy tétel...Sajnos ilyen a mai világ. Remélem megkapja méltó büntetését (össze kéne zárni csak öt percre a bringák tulajdonosaival...)!

Más kérdés: Tud nekem valaki segíteni mi a különbség az alábbi 2 mobil internetes modem közt:hauwei e220 (frissített szoftverrel) és az "új" K3765 -ös között miért érné meg váltanom? Ne a szolgáltató szemszögéből nézzük...
(#) highand válasza sándor hozzászólására (») Nov 28, 2009 /

Az E220 szoftverében van egy kapurobot, ami szorgalmasan portscanneli a gépedet, amig be van dugva...a másikat nem ismerem.
(#) sándor válasza highand hozzászólására (») Nov 28, 2009 /

Magyarul gyűjtögeti az adataimat a gépről? És ezt az én adat forgalmam növelésével, tudtom nélkül küldi el? Nem lehet valahogy kikapcsolni elég az én adatforgalmam...
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 28, 2009 /

Jóreggelt mindenkinek. :kalap:

Már kezdtem megijedni, amikor rosszul írtam be a hobbielektronika címét.
(#) DuMatyi válasza sándor hozzászólására (») Nov 28, 2009 /

Csak az a kérdés milyen jogon, és kinek küldi el. Alapjáraton senkinek semmi köze ahhoz, hogy mikor mit böngészek - nem mintha titkolni valóm lenne. Csupán az elv.
(#) highand válasza sándor hozzászólására (») Nov 28, 2009 /

A szerződésben benne van, amit elfogadtál, amikor feltelepíted.
(#) sándor válasza highand hozzászólására (») Nov 28, 2009 /

Mást nem tehet az ember ha használni akarja...De ez megy mindenhol szerződéskötéskor odatolják az ember orra alá a szerződés utolsó oldalát hogy itt írja alá -felette meg :
Idézet:
„a szerződést elolvastam megértettem és magamra nézve kötelezőnek tartok stb....”
Nem tudom valaki próbálta már a szerződés néhány pontját áthúzni- átírni aláírás előtt mondván hogy evvel nem értek egyet...?
Miért én fizessem az ő kíváncsiskodásukat,amit statisztikának hívnak?? Ez olyan minha vennék egy autót de az lenne a kikötésük hogy reggelente vigyem be a főnököt dolgozni különben ...
Befejeztem a zsörtölődést úgysincs értelme
(#) zoly15 hozzászólása Nov 28, 2009 /

Ezt most találtam Bővebben: Link
Valami haláli
Következő: »»   825 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem