Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem akarok belenyikorogni, de a rendszervisszaállítás nem hozza vissza?
Hogy ezt miért nem nekünk jutott eszünkbe... :eek2: Zoli ugye nem tiltottad le a rendszer visszaállítást? innentől veszteni valónk nincs, mindent meg kell próbálni. Emlékeztek még a "tiszta udvar, rendes ház" szlogenre? Zolinál: Tiszta asztal, rendes műhely.
Nem egy rossz ötlet, de ez csak egy bizonyos fájlokra igaz.
Van egy kvóta, ami a legfontosabb fájlokat menti le a System volume mappába, tehát nem biztos a törölten siker. Remélem, ha nem álltak vissza a fájlok, rendszervisszaállítással, akkor ne veszzenek le fizikailag a merevlemezről a nemvisszaálított fájlok a rendszervisszaállíásával. Most álította be egy nappal korábbra, most kiderül hogy mit alkottunk közös erővel.
Mekkora mákod van! Nekem csak kakaós tejcsokoládét hozott.
Hogy lehet ilyen gazdag? Gondolj bele. Biztos nem tőzsdézik, mert akkor még nyalókára sem telett volna.
Mit csinált az a szegény Mikulás, hogy ilyen nyomott képe lett?
Töröltem, nehogy más is így járjon.
Eléggé nagy, lesz belőle csokis tej.
_ampervadász_: Nem tőzsdézett és nem is gazdag, asszonyka mikulása. Már mindent előre megvett kitudja még mikor... Norberto: Hát ez ilyen, poén hogy én csomagoltam de mivel kaptam tőle cigit elvben mikulásra így át voltam verve hogy nem hoz már csokit a mikulás. Ma csomagolnám a csomagot az asszonynak erre az egyik kis mocsok macsek megette a ferrerot. Mondo ezer éve vettem már neki megérdemli, amit a macska kapott.... És kb 10 perc alatt bontotta ki a szatyorból, bontotta ki és ette meg...
Annyi biztos jól csinálta.
Ezt balesetet én úgy kerültem ki, hogy előre adtam neki egy darabot, amig a többi részével elvoltam, így nem tudott levadászni, mert persze azonnal jött kunyerbálni. Persze utána visszament a sötétített akváriumba.
Nem volt véletlenül HP 1018-hoz is ilyen jóárasított toner?
Volt egyszer itt az apróban 8-ér, adni akartam érte egy 4x100-as autós véget, de ellaposodott az ügy, most meg már kellene.
Frankie Goes to Hollywood - Two Tribes (Amúgy ott volt a More Info-ban, csak nem vetted észre.)
Gyerekek, ma nagyon sok jobbnál jobb nővel fényképezkedtem. (Kell ennél jobb? (Na jó lenne más ötletem is a csajokkal )
Szegény Jean Michel Jarre meg forog/na az ágyában -álmatlanul -ha ezt hallaná...Ez azért jobb...
Fotosoppolni mindenki tud. :hehe:
De én nem Ill. csak melóztam. Volt ma valaki az Aréna Plázában, És látott ott egy fekete barit? (Találjátok ki ki volt az? )
Az igazit akkor sem tudja felülmulni!!!
Két koncertjén is ott voltam(2008 BP,2009 Debrecen) az az érzés utánozhatatlan... Az igazi
Pedig még azt ismerem én is, és van is tölle egy eredeti audio CD -m is.
Ezekután már én is úgy fogok forogni az ágyamban mint egy sorosgerjesztésű lemezelt állórészű egyenáramú motor. nekem csak egy kettő szám teszik tölle
Bizonyítsd be hogy igazat mondasz! Hol vannak a képek!
Idézet: Irigyellek érte biztosan nagy élmény lehetett...„Két koncertjén is ott voltam” ZENE !
Az jogokat sért, de nembánom egy párat kis méretben felteszek, így kevésbé felismerhetőek a csajok.
A videón jól megfigyelhető, hogy a vízbű kivették azzokxigént. Teccik érteni?
Elég ha az arcok kivannak takarva. Csak arra a M ohm -os potméterekre vagyunk kiváncsiak, hogy mit lehet velük befogni!
Ja! Nekem van hozzá megfelelő antennám is!
Nos igen. Mindkét csarnok önrezonanciáját megtalálta és azt hittem hanggal akarja lebontani...
Nagyon szépen köszönöm! Valóban nem vettem észre.
Összevágtam 3 képet és lekicsinyítettem. A 3. képen én vagyok a jelmezben
De nekem is csak 6 vagy 8 kép van a többi mind saját telóval, vagy saját fényképezővel készült. Így azokból érthető módon nekem nincs. De nem is az a lényeg, hanem az hogy poénosan, jó csajokkal elment egy napom és még fizettek is érte.
Voltaképp mit dolgozol?
Vegyes (diákmeló) Vannak jobb és rosszabb munkák. Ill. mostanság műszaki rajzokat is készítek megfelelő honorárium fejében. (Tegnap pont egy ilyet rontottam el )
|
Bejelentkezés
Hirdetés |