Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   842 / 3607
(#) bankimajki hozzászólása Dec 7, 2009 /

5-ös lett a prog. 2-őm ki ünnepel velem? gen és elkészült végre még 3 műszaki rajz
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 7, 2009 /

mi az a prog 2, ill. miylen szakon melyik tárgy?
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 7, 2009 /

Programozás 2
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 7, 2009 /

Ha meghívsz minket szívesen elmegyünk.
(#) bankimajki válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 7, 2009 /

Szerintem majd csütörtökön otthon megyek egy ünnepi kört haver motorjával és ezzel letudom. Ha valaki akar motorozni jöhet
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 7, 2009 /

Nekem meg drukkoljatok hoyg a talát jogi kiskaput ki tudjam használni. Akkor LEHET, hoyg nem kell nyelvvizsgáznom a diplomához.
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 7, 2009 /

Ez engem is érdekel, mi ez a kiskapu?
Jöhet privátban is
(#) bankimajki hozzászólása Dec 7, 2009 /

Jó éjszakát mindenkinek, még megnézek egy filmet és szunya.
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 7, 2009 /

Jó éjt Banki.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 7, 2009 /

1 jelentkező már van! Drukkolok neked Matyikém.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Dec 7, 2009 /

Jó éjt minden pákaforgató, és pihentető fórumtársnak. :integet2:
(#) bankimajki hozzászólása Dec 8, 2009 /

A csúf igazság c. film nagyon komoly. Nézzétek meg.
(#) zolee1209 válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Én is tegnap néztem meg, késő délután... Nekem tetszett!
(#) zolee1209 hozzászólása Dec 8, 2009 /

Most vettem észre... A Csöves topik mikor került fel a kiemelt témák közé?
(#) zolika60 válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Idézet:
„A csúf igazság c. film nagyon komoly.”

Nem elég a mai magyar valóság?
(#) SALáta válasza Stadi hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Állítólag megsülne a gép ha nem megfelelő a linux nem vezérli a hűtést. AMD nél nem merek kísérletezni, főleg hogy a bios annyira szegényes hogy nincs benne semmi.
Idegesítő hogy két nappal ezelőtti álláshirdetés már betelt, persze az ügyintéző ezt csuklóból vágja, ha nem mondom el neki hogy melyik akkor is azt mondja.
(#) Georgee válasza zolee1209 hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Ha nem mondod, észre se veszem. Annyira megszokottak a témák, hogy csak átsuhantam felette.
(#) sándor válasza zolee1209 hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Topi mikulása hozta. A "lámpások" is visszakapták az oldalukat Az ünnepekre való tekintettel Bővebben: Link
(#) Stadi válasza SALáta hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Az AMD még mindig ott tart, hogy nem szabályoz le a processzor túlmelegedés esetén? Ne már.

Az az állás már akkor be volt töltve szerintem, mikor feladták a hirdetést...
(#) SALáta válasza Stadi hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Igen, pontosan az akkor be volt töltve. Kérdezték megvan-e az ECDL, én erre nincs meg de ha ad egy időpontot vizsgára bemegyek letenni. Szemét munka megy ebben az országban.
Csak hallottam hogy nem szabályoz egynéhány linux, de én ezért a abiosra bíznám, de ki tudja hogy csinálták.
(#) Ricsi89 válasza SALáta hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Akkor félhetek én is, hogy ha veszek egy AMD-s laptopot, akkor nem tudom használni Ubuntuval? Nagyon rossz lenne, ha nem használhatnám.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

A BIOS kontrollálja a védelmet.
Ha túlmelegedik akkor a BIOS fogja lekapcsolni a CPU -t. Az OS meg a BIOS -szal beszélget, és úgy olvas ki minden információt, illetve csak őrajta keresztül küldhet parancsot. Tehát ezt aki állította nem tudja, hogy miről beszél, vagy valami mellett én siklottam el, és értettem félre valamit gyökeresen. A BIOS ráadásul a hőmérséklet adatok alapján, és a gyártó fixre beállított értékei alapján a ventilátort szabályozza. Persze külső szoftver is tudja szabályozni, de ha nincsen kontrollálás, automatikusan a BIOS veszi át szerepet.
(#) Stadi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

A BIOS-nak csak másodlagos védelmi szerepe van. A processzorban van beépített védelem vészhelyzetre. Pl. a PIII túlmelegedéskor lefagyott, a P4 pedig csak belassult. Az AMD-kben is régóta van védelem, de eleinte túl lassan lépett működésbe, így hűtő nélkül gyorsan elégtek a régebbi procijaik. Remélem, mára már javítottak a helyzeten.
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Ezt nem tudtam, köszi a helyreigazítást.
(#) Stadi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Ne mondd, hogy nem ismerted ezt a videót...

simpi: Valamiben vagy jó a hővédelem, vagy nem. Ez nem márkafüggő.

Ezt pedig senki ne próbálja ki otthon. Ajánlom még a Related videók nézegetését a témára fogékonyaknak.
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

dehogynem megvan nekem. annyira lelkivilágába nem másztam bele, nem tudtam hogy van belső termikus védelme a CPU -nak.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

A képen lévő helyes szerintem, ez is egy 1400 -as ÁMD
(#) SALáta válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Nekem már volt pár AMD m, most is kettő van. Eddig egy sem égett el. Egy Athlon totál le volt sarkazva és még úgy is tökéletes volt....
(#) Stadi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Nem tudom, miért kell marketingnek beállítani azt, ha valami túl van tervezve és bolondbiztos hővédelem van benne. El kell fogadni, hogy akkor ebben a dologban jobb volt az Intel. Másban meg rosszabb. Ennyi a történet. Valóban ritkán fordul elő, hogy leesik a borda a prociról, de megtörténhet. Elgyötört hűtőrögzítő fül, esetleg valami kínai műanyag anyagfáradása és már kész is a baj. A haverod mázlija is az volt, hogy a proci leesett a hűtővel együtt. Az AMD-knél pont úgy volt megtervezve a hővédelem, hogy egy bordával venti nélkül már nem tudtak szétégni. De ennél nagyobb stresszt nem bírtak ki.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 8, 2009 /

Ezt lesd meg. Errefelé ez nem elterjedt típus volt.
Következő: »»   842 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem