Fórum témák
» Több friss téma |
Miskolcon vettem tn-120as fotolakkot sztem kicsit drága volt 2900 ért... de sürgős volt
Tud valaki beszerzési forrást az alábbi paraméterű trafóra?
Primer : 230V 5 A Szekunder 15 KV 0,065 mA Szükségem volna még 100 Kohm 225W -s ellenállásra A 100 Kohm nak nem kell feltélenül egyben lennie, de az össz eldiszipált teljesitménynek legalább 225 W -nak kell lennie!!!
Helló!
Adj fel apróhiredetést! Hátha ott valakinek van...
A Hq-videóból rendeltem alkatrészeket és kb mennyyi idő mire utánvéttel megérkezik?
E-mailen attam fel a rendelést ma.
kedden megnézik, szerdán érkezik.(ha +értik mi kell)
Jobban szeretik, ha REGELSZ az oldalukon és úgy RENDELSZ.
Hát nem regelte, de megadtam a címet stb.
Én is rendeltem már a HQ-Videotól jó hely szerintem, viszont az a regisztráció annyiból nem tetszik, hogy van úgy hogy kellene a cuccról számla a xyz KFT nevére.Jó beregisztráltam ott meg kell adni a számlázási címet szállítási címet stb. Namármost ha véletlemül ismét kell alkatrész, ismét számlára csak most a zyx KFT részére akkorm mi van???
Akkor az újbóli regisztrációhoz valszeg csinálni kell 1újjabb emailcímet merthogy 1címet csak1X fogad el. Az E........Art-ban ennyivel jobb, hogy nincs ilyen reg. ott mindíg megkell adni az adatokat....... Nah végülis ez nemigazán tartozott a témához de hátha olvassa valami illetékes és gondolkodik a dolgon...
Hello!
Lenne egy kérésem aki lát ilyen csatlakozót vagy tudja, hogy hol lehet venni, esetleg van neki eladó szóljon!!! 3db kellene és szinte lehetetlen beszerezni.
Szerintem ilyen nem létezik.... Vagy csak az áramszólgáltatónál....
Szerintem ez a készülék-gyártó saját fejlesztése, nem igen forgalmazzák. Sztem. (Gumicsirke ) De ne add fel!
Hát igen ki tudja miért gyártották. és tudok-e venni belőle de ha nem akkor ugrik a doboztervem
ha van valakinek ötlete szóljon
Én SAMSUNG TV és videóba láttam ilyet de nincs ilyenem
megnéztem, de csak 1-es van itthol :szomoru1:
Hello!
Én egy olyan digit ic-t keresek aminek van két 8 bites portja és ráadásúl két irányú. Az egyik oldalon bemegy a 3.3V-s digit jel a másik oldalon meg az 5V-s digit jel jőn ki és ezt fordítva is tudja. 5V-be és 3.3V ki. Az SN74LVC8T2485 az ilyen csak kis hazánkaban nem kapni. Nekem valami olyasmi kéne amit itthon is lehet kapni. Üdv tomee.
Nem tuja valaki hol lehet venni kisméretű trafót 230V/5-6kV.
Ugyancsak kisméretű áramváltót
Valaki tudja, hogy kb. mennyi idő alatt küldi el a CONRAD a cuccokat? Mert rendeltem egy dugdosós próbapanelt még jóval az ünnepek előtt, csak hát akárhogy számolom, a megrendeléstől számított idő jóval meghaladja a honlapjukon írt 5-14 munkanapot.
Sziasztok!
Mennyibe kerül egy 100-150 W-os torroid, hálózati trafó? Mert a HQ-nál olyan 4000-5000 körül. Lehet ettől olcsóbban valahonnan? Drágábbat tudok: Egerben mondák egy helyen hogy ők tekercseltetnek, de ott egy 100 W-os torroid sac/kb. 8000 HUF :eek2: Peti.
Sziasztok!
A következöket keresem már egy hár napja, de nem találok olyan üzletet ahol kaphato. Hátha ti tudtok segitegi. Olyan csatlakozo papa-mama amit autoriasztoknál, tápoknál stb használnak kinézetre nagyon hasonlit a pc at alaplap táp csatihoz 1 vagy 2 raszter-est. De végsö esetben a pc at táp csati is jo lenne. Ezekbe valo vezetéket több szinben, méret megegyezik a pc-ben találhatoval, hol lehet kapni? Segitségeteket elöre is köszönöm
én most vettem a HQ-nál egy 2*12V-os, 100W-os toroidot.
sziasztok.150uH induktivitást keresek.és
2x18volt 50VA (1,38A) TOROIDMAGOS [/b]biztonsági transzformátort keresek.Tudtok segíteni? köszi csikosgabi
Ez segítség?:
http://www.elektris.hu/ 4-5 rugó körül elkészül, adnak hozzá két nyomott felerősítő lemeztányért és gumilapot. 150uH különböző áramerősségekre kapható: Lomex,RET
küldtem nekik e-mailt.Köszi szépen
senki nem tud nekem választ adni?
Sziasztok, abban kérném a tanácsotokat, hogy a multiméterem eltört kijelzőjét, honnan tudnám beszerezni. Esetleg egy javíthatatlan azonos típusú műszer ép kijelzője is megoldás lenne.
A Típus: SOAR 4040 multiméter. Előre is köszönöm a segítséget.
Esetleg egy kép jól jönne, mit keresel. De szerintem ez egy szabványos autótáp csati. A HQ-videóban biztos van... És a legtöb elektrobotlban is...
rontgen: Még csak meg sem találtam googlival a típúst...
Pedig létezik, nem mai darab, úgy 10-12 éves, de nagyon jó kis műszer.
Hi mindenki az a problémám, hogy a Sync Master 1100df monitor tápjába nem taláok íc-t DP408P már mindenhol kerestem, de még datasheet sincs róla, csak 1 kép a méreteiről, és jó lenne egyet beszerezni vagy ha lehet helyettesíteni.
előre is köszönöm
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet ALPS cég termékeit itthon megvenni? legjobban a EC20A, vagy EC19* termékek érdekelnek Blint
Sziasztok.Hol kapok KIA7205 cp IC-t Midland 100M cb -rádóba.
előre is köszi csikosgabi |
Bejelentkezés
Hirdetés |