Fórum témák
» Több friss téma |
A többiek nevében is köszönjük, ezt a remek programot.
Köszönjük szépen! Mennyi idődbe telt, megcsinálni? (Ahogy elnézem volt vele munkád rendesen!)
Nincs mit, a fáljnak csak egy kisebb része az én munkám, a stílusból talán látszik is melyik. Nem is tudom már, hgy honnan szereztem a bázist, már az is többszáz kbájt volt. Én csak továbbfűztem. Amúgy örömmel lapozgatom ezeket az ujságokat...
Egy adatbázisba szeretném egyszer betenni ezeket az adatokat kiegészítve egy hivatkozási címmel, amire ha rákattintok megnyitja ha nem is az adott oldalt de legalább a fájlt/újságot/- innen könnyebben megtalálnám amit keresek.(Ha egyszer végre erőt veszek magamon hogy hozzáfogjak...) Nagyon jó lenne az alkatrészeket is így kategorizálni, hivatkozásként az adatlapot adnám meg..de ez egy másik fórumtéma azt hiszem...)
Emlékezetem szerint 1991 1992 1993 és nincs több. Lealázza a mai Rádiótechnikát, pedig eltelt tizen x év.
Pontosan ezt ajánlottam fel a "másik" RT katalógus program irójának, de nem állapodtunk meg...a TXT az ő rendelkezésére is áll, ha van ötlete, használhatja...
Egyik előnye ennek az irománynak, hogy egy jelentős része tartalmazza a cikket tartalmazó JPG nevét. Nekem legalábbis az a forma van meg, ahol JPG-ben van minden oldal. Pdf-et DJVU-t szét kellene darabolni. Itt elkövettem azt a hibát(?), hogy a pdf-oldalszám szerint jegyeztem be a cikket. De ha ez nem stimmel még mindig lehet azonosítani legalább az év és a hónap szerint. Az utolsó évad kivétel, itt az újság oldalszám szerint irtam, vélhetőleg ha meglesz az egész év, összefűzzük egy fájlá... S itt van még egy ötlet a kiegészítéshez: "EK1991-067 Mit hol találok? Az Amatőr kapcsolások rovat tartalomjegyzéke 1972 - 1989." Ezt a pár oldalt kellene egy recognitával TXT-re konvertálni, én belefűzném, ezzel is segitve a kívánt téma találati arányát. Noha ezek a cikkek ugyanezen néven már szerepelnek az adatbázisban, akkor ez tárgytalan. (Recognitám nincs)
üdw.
megnéztem a txt- filet. EK1991-248 SMD = forradalom az áramköri panelon. EK1991-249 SMD = forradalom az áramköri panelon. SMD-forrasztás a hobbi technikában. ezt a 2cikket/újságot honnan tudám letöltni esetleg. Köszi
Hali!
Vajon létezik ez a könyv digitális formában? Bővebben: Link
Nekem meg van "előben". (Mi kellene belőle vagy az egész anyag?)
Nekem is megvan, hát nagyon kezdőknek jó esetleg valamire. Ha valaki hajlandó beszkennelni, akkor cserébe odaadom neki ingyen. Esetleg elcserélném Gerhardt Throst: Vasútmodellezés c. könyvére.
Konkrétan nem kell belőle semmi, csak anno sokat jártam könyvtárba és sokszor lapozgattam ezt a könyvet, gondoltam ha fel fellelhető digitális formában, belenézegetek
- hát ha (valamikor rá kerül a sor) bescannelem akkor értesítelek
Ha elkezded, akkor megbeszelhetjuk, pár oldalt én is bevállalok.
Ezen az oldalon Bővebben: Link majdnem minden áramköri elem szimulációja megtalálható. Nagyon látványos. Még memrisztoruk is van! A szimulált oszcillogramra lépve még több adat jön elő. Az alkatrészekre klikkelve minden megváltoztatható. Letölthető, Java alkalmazás. ...... azt hiszem nem csak a kezdők tanulhatnak belőle.
Elektor 01/2010 Bővebben: Link
Szia! Én vállalom a szkennelését! Ha benne vagy küldöm a címet!
Bárki elviheti ingyen aki vállalja hogy beszkenneli, de had ne én fizessem a posta költséget.
Hat elegge CPU zabalo de az utolso FREE tipus feltelepitese utan latom naponta hagytam a teljes scanalest es es egy az IE -be altalam megengedett adatokon kivul nem negyon jut be semmi a gepbe.Az ez elottibe meg bele bele kerult ez az .
Persze ott kutat a hatterbe allandoan. Ugy is uj alaplapot akarok venni most tettem oda a haveromat nezzen utanna mi is lenne jo ,mivel en teljessen belegabalyodtam a sok Doal,Multi,stb CPU-kba. A haver ezt dolgozza naponta es halja mi es hogy , nem nagyon hiszek a sok reklamnak . Az AVG lassitasat csak a teljes sebessegen altalanos akeneles-kor veszem eszre neha mikor mas nagy program is megindulna.2GHz es a CPU ami mar eleg lassu a mai soft-okhoz , igy is ugy is egy gyorsabb kell ugy hogy akkor mar nem fogom erezni. Amugy meg ha nem kell a nett hanem mas a fontos ki kell kapcsolni a nettet es semmi problema az AVG -t is meg lehet allitani.Minek mukodjon ha en egy filmet komprimalok vagy szerkesztek.Kozbe ha mondjuk a Messengerre kivancsi vagok ott a notebook azt bekapcsolom es latom ha keres valaki. Manapsag mar mindenkinek van ket harom PC-je a hazba igy nem latom a problemat. Film letolteskor/ nezeskor a netrol nem az AVG lassit hanem a server lehet jol leterhelve.
Keresem az Ezermester 2002 áprilisi számában megjelent műanyagvágó kapcsolási rajz NYÁK rajzát. A cikk szerint a 2002 januári újságban van, de ezt nem találom. Kérnék Valakiktől segítséget!
Köszönöm.
Félreértetted, azt hiszem, a cikkben szereplő mondatot:
Idézet: „Első lépésként el kell készíteni az elektronika fúrt panelját a 2. ábra alapján, ahogy azt az Ezermester 2002. januári számában részletesen leírtuk.” Vagyis a NYÁK fúrás technikáról beszél, nem magáról a NYÁK rajzról. Minthogy nem egy bonyolult NYÁK terv kell neki, szerintem Magad is elkészítheted.
Keresem a Circuit Cellar #225 vagyis 2009 Májusi számát. Ha valakinek megvan akkor megköszönném.
Javítanom kell magam #226. Mivel ez a Májusi szám. (az előbb elírtam)
Gyakorlatban akkor el lehetne juttatni valamilyen úton-módon hozzám?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |