Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   60 / 147
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Igen. Piros sapka legyen rajtad!
(#) rockersrac válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Én 7-re ottanleszek kb,mert most kivételesen ismerőstől megyek,határúttól! :beka3:
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Sapka sajnos nincs. Meg fogsz ismerni, oda állok, mahová tavaly.
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Nem tudom, hol a mahova, de majd csak megtalállak.
(#) zolee1209 válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Maratnivalót nem viszek! Az előhívás nem jött össze!
(#) Imi65 hozzászólása Jan 24, 2010 /

Hol vannak már a börzés képek, fotósok!?
Matykó??
(#) llaci56 válasza Imi65 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Ki fényképezett?
(#) Gery78 válasza Imi65 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Ez az, hol vagytok? Meséljetek nekünk akik nem tudtunk elmenni, hogy mi volt a börzén. Nagy vásár volt?
(#) Imi65 válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Pl. Matyi, de már a végén, mielőtt eljöttem.....
(#) Imi65 válasza Gery78 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Mondhatni, a szokásos. Jó sok minden gazdát cserélt, jót beszélgettünk, de már várjuk a tavaszi összejövetelt Köbzolinál. Az teljesen más hangulatú, senki nem rohangál. De azért ez sem volt rossz.
Találkoztunk Frenkivel, Szamócával, Köbzolival, Burgdáviddal, Haproval, Ballageval, Simpivel, Zoli1209-el, Dumatykóval, Gálfival, Llacival, Barnával, és úgy is tudom, hogy valakiket biztos kihagyok. A kimaradt nevek nem fejeznek ki a feledékenységemen kívül semmit, mindenkitől elnézést, akit nem említettem.
Viszont hiányzott Dj Jani, Doncso, Müszi kolléga, és szintén sokan mások.
(#) _ampervadasz_ válasza Imi65 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Kár, hogy nem tudtam elmenni, pedig készültem rá, de ez van.

Meséljetek, mi történt? Ha Matyi ott volt, akkor biztos kellett valaminek történnie.
(#) Gafly válasza Gery78 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Vettem négy tartós elemet meg egy 3.5mm-es Jack dugót ami nem egy nagy eredmény...
6.3V-os skálaizzót azt viszont nem sikerült
Ettől függetlenül jó börze volt (és még szerencse hogy elvittek addigra azt a szignál generátor és csővoltmérő kombót mire visszamentem teljes elszánással hogy mégis megveszem mert egyébként még tényleg megvettem volna (hú de szép fogalmazás))
Aztán majdnem kárpótoltam magam egy FT250-el, de végülis azt is sikerült megállnom
(#) Frankye válasza Gafly hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Jelentkezem én is!
Egyedül mentem, de nem üres kézzel: Köbzolinak vittem egy tekercs - vélhetően - ellenállás-huzalt, meg Simpinek egy higanygőz lámpa-szettet. Tőle bevasaltam a 10A-es táblaműszert, Zoli nyilvános megkorbácsoltatása viszont elmaradt, több okból:
- Egyfelől volt Nála két panel, amikért kár lett volna,
- Másfelől volt Nála négy szép cső, amikért főként kár lett volna.
Minthogy a börzés kollégák befenyítették, hogy a - Matyi által lazán "leICzett", "DIL4 tokos" - csöveket a szemébe állítják, úgyis, mint flexibilis foglalatba, továbbá testi és lelki fölényem bevetésével (no meg a hideg erőteljes meggyőző erejével) az egyik, szerelt panelt elkoboztam, így a korbácsolás okafogyottá vált.
Köbzoli megevett egy méter kolbászt (de a felét a Matyiba tömte), a Matyi hozta a szokásos formáját, mellyel laza önkívületi állapotba (földönfetrengve-hasatfogva-röhögés) hozta a teljes ott lévő HE csapatot.
Simpi gazdagabb lett egy "cicaglimmel" (SzervízMacsek nagyobb bánatára!), meg több táskányi egyéb lámpával és fénykibocsátó eszközzel, melyek súlya alatt roskadozva, degeszre tömött puttonnyal, viszonylag hamar hazament, miután ketten sem tudtuk Zolit (zolee1209) egyesített erőnket megfeszítve sem visszacsábítani a bagósok táborába.
A végén Szamócát én vittem el egy darabon, igaz, kisebb távolságra Matyi és Zoli is elkísértek minket. (Tényleg Zoli! Hazaértél egészben, vagy a Matyi kettébeszélt Téged? )
Szóval a börze jó volt, a hangulat fergeteges, a csapat a szokásos, a fotókat meg majd felteszik, akik készítették! (Ne feledjétek, hogy az a fotó a legjobb, amikor Zoli meg akarja fogni a Matyi... hm, szóval meg akarja fogni, na! :hehe: )
Ja, és az Imi nem hozta a lányát, amiért különösen rosszallásomat fejezem ki!
(#) Gery78 válasza Imi65 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Kár hogy nem tudtam eljönni, pedig szívesen megismertelek volna Benneteket személyesen.
(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Áhhh, és nem voltam ott....

Idézet:

Tényleg Zoli! Hazaértél egészben, vagy a Matyi kettébeszélt Téged?”

Fetrengek a röhögéstől!
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 24, 2010 /

Jelentem, haza értem! Első a vacsora: sárgahüvelyű zöldbabfőzelék "esbüdzsés" lecsókolbásszal, 2 almával, utána jövök! Felteszem a képet, szigorúan cenzúrázva! Szamóca mondta, amikor Zolee1209 fényképezett, hogy "úgy sem tudod úgy lekapni, hogy csukva legyen a szája", és hát igaza lett, önbeteljesítő jóslat, mivel a röhögéstől képtelen voltam becsukni a számat. Zolinál voltam a koleszban 3 óráig, képzelhetitek mit élt át...
(#) Frankye válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Szegény Zoli! Egyre biztosabb, hogy a nyíltszíni korbácsolásnál sokkalta súlyosabb büntetést kapott....
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Szia Matyikém! Várjuk a képeket!
(#) Imi65 válasza Frankye hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Idézet:
„Ja, és az Imi nem hozta a lányát, amiért különösen rosszallásomat fejezem ki!

Erre két indokot is fel tudok hozni. Egyrészt munkából jöttem - ami pontosan ellenkező irányban (XIII. ker.) van - másrészt - a sofőr lányom - a Tescoban gyűjtötte be az emberek pénzét. Legközelebb még a Mopszot is visszük.
(#) llaci56 válasza Gafly hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Gafly!

Ott van a Király u. 43-45 -ben a Tungsram márkabolt. Szerintem nincs messze tőled. Skálaizzót biztosan kapsz ott.
(#) rockersrac válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Képzelem mit élhetett át,de szerintem ez semmi nem volt ahoz képest amit GG és barátosnéja élt át múlthéten pénteken,mikor meglátogattuk őket... ugye Matyi?!
(#) szamóca válasza Imi65 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Van néhány telefonos képem.
És melyik sikerült a legélesebbre?
Naná hogy az "őrült spanyol Los del Matyoszínó"!
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

...és tényleg mindig nyitva van a szája

Hol van piros póló?! Azt nem látni rajtad, hiába állítom a gammát, úgyhogy nem a kijelzővel van a probléma.
(#) kocos válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

meg adnak szép nagy Tungsram matricát
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

He, he, túlterheltség miatt lehetetlen letölteni.

Azt mondja 2 perc múlva próbálkozzak.

Amit nem csodálok, mert ilyenkor van csúcsra terhelve.
(#) wifiman válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Szintén. toldacuccot.hu lesz a nyerő
(#) rockersrac válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Megauploadra tedd fel,ott nincs ilyen gond,és még kevesebbet kell várni!
(#) DuMatyi válasza wifiman hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Nem lesz nyerő. Arra nem tudok feltölteni. Hibát jelez.
Következő: »»   60 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem