Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Idézet: Na azért járnak ide 18 év alatti kollégák is, csínján az ilyen kijelemtésekkel! „Matyi meg hátulról adta az istrukciókat.”
Most nem ott volt, hanem eggyel arrébb, azt hiszem.
Nem láttam? Én szóltam, hogy mi a pálya, mert Ti csak a csöves előfokokat vettétek észre...
Hát, elég baj, hogy csak az instrukciókat...
Nem, ő még nem volt kint. Megismertem volna, kevés nő fordul meg ott.
Valami új bige?
Fénykép, kor, derék mell csípőbőség?
6 szóval: Helyes pofi, arányos és csinos test. Igaz nem túl bőbeszédű.
Börze marketingesek csalija lehet a látogatottság fokozására.
De hogy nem jutott eszetekbe lefényképezni! Tudtátok hogy este H.Elektronikáztok nem?
Önzők vagyunk. Aki eljött volna, megnézhette volna.
Vedd úgy hogy kaptatok egy figyelmeztetést, melynek jele egy piros szívben fehér felkiáltójel.
Jó előre kérdezem. Valaki jön a most szombaton megrendezésre kerülő börzére? Hosszú hétvége, miegymás, feltételezem a koleszosok haza fognak menni. Ha nem jön senki, én sem megyek.
Ahogy írod, én valószínűleg hazamegyek, de ez még a csajoktól is függ ám.
Felparticionálnád a winchesterét ugye?
Ha csaj az mondja neki hogy, "boot-oljon be", akkor vilinger hogy újra particionálja a mágnesfejjel a területet.
Most Patríciáról van szó? Mert ha igen, akkor igen.
Becses neve Bankimajkiné Partíciós Patrícia
Ilyeneket azért ne, még valami ismerős csaj feltéved HE-ára és akkor baj lesz.
Emlékszel a Star Wars-ban mikor az Ewok törzs befogadta Luke-ékat? Majd mi is hasonlóan cselekszünk.
Matyi, az én jelenlétem a Tiédtől függ. Én megyek, ha Te is jössz. Valamiféle szimbiózisban vagyunk a börzén...
Ez kissé félreérthető volt (ha félre akartam érteni...)! :hehe:
Ez a pon nekem is eszembe jutott, de nem akartam borzolni a kedélyeket. Nagytiszteletű jól megtermett moderátorunk eljön a börzére?
Értem...és meg kell verni...?
Na, olyan embert keresek, akit érdekelnek a digitális kütyük, és el is jön a börzére, és elfogad tőlem egy régi Casio digikamerából való LCD kijelzőt. Igazi Made in Japan, 4x3 centis, háttérvilágításos, működik is szépen. Kábé 200x150 lehet a felbontása. Ez a szám van rajta: 6C18EB00450. Én nem tudok vele mit kezdeni, és szeretném valakinek odaajándékozni, aki hasznát veszi.
Én megyek,LEHET h GG kolega is jön! Szóval gyere csak Matyi börzézni! Elmaradhatatlan kiegészítője vagy a börzének! :beka3:
Ha lenne valaki olyan rendes és venne nekem két csövet a börzén és elküldené postán, akkor cserébe kifizetném az árát. Jelentkezők privátban írjanak, fényképes önéletrajzzal együtt.
Nem mindegy, hogy GG jön-e vagy sem, mert akkor nem viszem a trafóját, ha nem jön.
Rézcső manapság. Elég lesz neki a vas is.
Viszont abból csak a húzott jó, mert mint tudjuk, az amorf atomszerkezete miatt csak ennek van egyedüli, igazi csö(ves) hangzása.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |