Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
A végeredmény szempontjából mindegy, csak a felelősség kérdésében nem. Nekem volt olyan esetem, hogy teherautóval tolattam egy parkolóban, közben odagurult mögém egy autó, és akkor nyomta meg a dudát, mikor már rátoltam a kerekére a sárvédőt. Még jó, hogy volt tanú, aki tudta bizonyítani a szándékosságot, így nem én lettem a hunyó...
Gafly mester, nagyon rád jár a rúd mostanában. Először ez a bordatörés, most meg amortizálták a kocsidat.
Ezt mesélte pont itt a börzésben.
Felelősség szempontjából is mindegy. Mindegy, hogy hol tolat, aki tolat, az a hunyó. (A szándékosság - ha bizonyítható, - az külön tészta.)
A börzére, - ha megyek, - majd betolatok a parkolóba. (Mielőtt még Vicsys mosolyogva nyomná a háromszöget... )
Oké, én meg mögéd sunnyogok biciklivel...
Szerk.: A BÖRZÉN!
Ejha, még egyetlen bejegyzés sincs a börze topikban (mintha "meghaltak volna" a börzére merészkedők).
Akkor megtörném a csendet. Ma is találkoztunk páran, Tatabike, Ballage, Gubán Gabi, Rockersrác, és a börzék kihagyhatatlan "gyöngyszeme", Dumatyi. Sajnos nem jött Simpi, pedig ma vittem világítástechnikai termékeket, amiket a kutya nem vett meg (a börzén eladni is lehet(ne), nem csak vásárolni). Börze után Gubán Gabi, és az Ő tündéri barátnője (aki elég jól bírta még Dumatyi percenkénti 3-as ütemszámú szóvicceit is), valamint a főmágus Dumatyi is tiszteletüket tették nálunk, és elmondhatom, hogy felettébb jól szórakoztunk. Sajnos azóta már úton vannak hazafelé, de - remélem - ezt a napot megőrzik emlékezetükben, és szívesen gondolnak vissza rá a későbbiekben.
Akkor már bánom hogy nem mentem. De reggel nem volt erőm felkelni. Meg a rossz idő is elvette a kedvem. De kíváncsi vagyok a többiek véleményére is. Valami jó csajszi volt esetleg?
Én szivesen mentem volna de a MÁV nem adott sample jegyet. Na majd legközelebb.
A nővérem, aki elküldött a sunyiba, remélem belehallatszott a telefonba
Még aludtam bocsi, de menni akartam becs szó, csak mint írtam hulla fáradt voltam. A telefont is alig találtam meg.
Alig? a hang után menj!
Házinyúlra ugye nem lövünk, a kis gyereklányok (3-13 éves) szintén nem jelentettek számomra semmit, így sajnos csak az elektronika rabjaival találkoztam, mondhatni siralmas volt a "felhozatal". Ebből a szempontból ne bánd, hogy nem jöttél. Viszont a HE azért képviseltette magát.
[OFF] Felszámoltam az otthoni Na lámpa-készletemet. Ezeket vittem magammal, de vissza is hoztam. 2 db TCL400, ill. 3 db Philips SON 70W-os Na lámpát (ezek dobozos újak), mindkét teljesítménykategóriában 1-1 használt példányt (a 400W-osba 20-30 óra üzemidő volt kb), 3 db S410 , és 10 db LSI 70-es gyújtót. 1-1 db 70W-os, és 400W-os Na előtétet. Ezekre továbbra sem tartok igényt.
Na jó én sem 3-13 évesekre gondoltam, hanem Patrícia korú egyedekre. Matyi, üzenem a nővérednek hogy bocsi. (Ő is volt a börzén?)
[OFF]Én azt gyanítottam, de csak ilyen kicsi lánykákat láttam rohangálni a folyosón.
Bizony, Matyi nővére is volt a börzén, és én ebből nagyon s sokat profitáltam. Nagyon kellemesen elbeszélgettek lányommal, így megúsztam, hogy 10 perccel az érkezésünk után azt kelljen hallgatnom,hogy:
-Apa, mikor megyünk már haza!?
[OFF]Ne tedd. Egy Kerekes-féle elektronikus gyújtót (IGNITOR) adtam egy idősebb úrnak (ilyet Te is kaptál a múltkor), aki arra hivatkozott, hogy a barátja a Kerekes, aki ezeket gyártja. Mondtam neki, hogy ez a gyújtó napi szinten legalább 7-8 lámpát kiszolgált, kb. 14-15 év alatt. Rockersrác kapta meg azt a 70W-os Tesla Na-lámpát, ami a legutóbbi időkig fel volt szerelve, de még remekül "dolgozott". Ennyi az "apadás", a többit meg megbeszéltük privátban.
[OFF]Azért remélem, ha az érintettek hazaérnek, írnak Ők is pár sort a mai nap történéseiről.
Sziasztok, itt vagyok, megérkeztem egyben, és a felejthetetlen Imi-féle hangulatot nem lehet leírni, csak meg lehet tapasztalni. Ja, és természetesen egy csepp alkohol sem fogyott, mégis jól tudtuk érezni magunkat. Ha azt írom, kell ez a feltöltődés, akkor egy mondatban kifejeztem mindent, mivel ezek a Börzés-Imis napok engem feltöltenek. Nővérem is volt a Börzén - talán egy kicsit megcsapta a szele, és remélhetőleg nem nyaggat, hogy "mi a fenének mész fel 2 hetente Pestre hajnal fél 6-kor..."
[OFF]Matyikám, számodra már-már természetes, hogy a nap így fejeződik be, elmondhatjuk, hogy gyakorlattá vált, mindkettőnk örömére. Ellenben kíváncsi lennék a ma debütáló Gubán Gábor barátunkra, neki mennyire tetszett a börze ilyetén befejezése. Vajon máskor is lesz-e kedve hasonló "kilengésekre"? Őszintén remélem, hogy igen.
Jó volt a börze, annyira nem volt rossz idő, én pl. bringával mentem, semmi probléma nem volt. Kicsit zsúfolt volt most a történet, mert a nagytermet bezárták, és sokan a folyosóra szorultak a portékájukkal, de én jól éreztem magam.
Voltak szép és kedves hölgyek, úgymint Gubán Gabi barátnője, Imi65 kislánya, és DuMatyi nővére is tiszteletét tette a börzén, úgyhogy tényleg bánhatod, hogy nem jöttél, úgy kell Neked...
Persze, eddig Matyi is eltitkolta, hogy van egy tüneményes nővére...
Nana, élj vele egy hétig egy fedél alatt, utána garantáltan megváltozik a véleményed.
Ehh, Matyi, ha a kiskacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás...
[OFF]Egyszer én is csatlakoznék egy ilyen,,kilengéshez" ha lehet! És köszönöm a lámpét! :hide:
[OFF]Semmi sem lehetetlen.
Csak nem Aladinnal találkoztatok?!
(Ennyi lámpát...)
Jaaaa...., - és megitták...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |