Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ma börzéztem egyet a VIII kerületben.
Ismerősöm megkért menjek el hozzá és segítsek neki lomtalanítani, le kellett vinni egy hűtőt az utcára. Kiléptünk, és ott várt minket egy öreganyó olyan barnított bőrű, és mondja hogy oda tegyük csak le hozzá. Leraktuk, és út közben láttam a földön ezt. Fölfelé mondom neki, hogy a hűtőért cserébe elviszem ezt, nem szólt semmit. Egy biztosíték volt benne meghalva, és fél órát pálinkával pucoltam, mire lejött a gané róla. Egész hallgatható, és minden alkatrész eredeti benne.
Szerintem tedd fel vaterára. A pálinka árát vissza kell hozni!
Képes voltál pálinkával? Rohadt büdös lehet...
A cél szeszesíti az eszközt... vagy hogy is van ez?
Jó munkát végzett a pálinka
És bekapcsolva:
- AKácosúúúúúút..., huk, ha végigmegyek raj...hukkk...tadéééééén...
Ja. Ajánlom fényezéshez. És még a felirat is megmaradt maradéktalanul. Jó lesz alátétnek valamelyik végfok alá. Pont Hiraga méret.
Skálaizzót lehet szerintetek börzén kapni? Mert van egy Unitra Diora Elizabeth Hi-Fi tipusú rádiós erősítőm, és abba kellene skála izzó! Kerestem neten, de csak kerek búrás van, nekem meg hosszúkás búrájú kellene! :hide:
Ha 6.3V 0.3A-os klasszikus hosszúbúrás skálaizzót keresel akkor azt nem lehet kapni a börzén csak 12V-osat (én is keresek mát régóta...).
Azt keresek, de sajnos nem sok sikerrel!
Gafly! Már neked is mondtam, hogy nem messze tőled ott a Tungsram márkabolt a Király u. -ban.
Van a 1036 Budapest, Bécsi út 67.-ben is ilyen üzlet, és ott biztosan van, - 190 Ft /db - megkérdeztem.
Vagy vidékieknek csomagküldéssel itt.
Mivel nekem csak tartalékba kell ezért nem sétáltam még el a boltba (pedig valóban már mondtad...).
Mondjuk ettől még a börzén nincs/nem volt... Mellesleg 190 forint/darab kicsit húzós ár szerintem.
Valóban, nem ingyen van. Az 520A -ba pedig kell vagy 8 db. Az egész rádió nem került ennyibe.
A börzén én is vennék, ha lehetne kapni - mondjuk - 20 Ft-ért /db. Ja! Majd elfelejtettem... Óceánban vettem 6,5 V -os égőt, - ha jól emlékszem 2db - 140 Ft. (Majd pontosítom!)
A Distrelec még drágább, a TME az jó, cca a fele a Tung-nak. De hányat kell vegyek, hogy a GLS költsége is megérje?
Maradok a Tungsramnál.
Szerintem úgy megérné rendelni a TME-től, hogy összedobjuk a postaköltséget. Összeállunk 5-en, és rendelünk mondjuk 50db-ot, akkor mindenkinek jut 10 db, a postaköltség pedig 1400Ft (ha jól láttam ennyibe kerül a GLS). Ez 5 emberkére leosztva 280Ft. 50x1,25%(ÁFA)=62,5Ft/dbx10=625Ft lenne az izzó. Plusz még a postaköltség 625+280Ft=905Ft lenne összesen.
A Tung. boltban ha 190Ft/db az 10db esetén 1900Ft... Szerintem megérné ha így csinálnánk. Aztán a börzén elosztanánk a szajrét.
Gafly mester, viszek én neked a börzére, csak jussak már ki, elég régóta nem voltam, de most szombaton, kutya macska kötelességem lesz kimenni.
Oké, akkor hozzad Szerénkét és Frakkot is!
Jó az ötlet, ha mindenki jön a börzére.
Én a mostani börzét ki hagyom, születésnap ünnepelése okából kifolyólag, mert pénteken 23 éves leszek, és ezt megkell ünnepelni!
Ez esetben előre is a Jóisten éltessen nagyon sokáig, erőben, egészségben, gazdagságban, és minden más jóban!
Tegye fel a kezét, aki jön a börzére, (de már csak a következőre!) és kér (legaább 10 db) skálaizzót! (cca. 100 Ft /db)
Nem értem! a börze nem pénteken van
Boldog szülinapot!
Pedig egyszerű: pénteken barátnőmnél alszok, szombaton meg ünneplés van! És mivel barátnőm a város másik felén lakik,így kb 5 kor kéne kelnem, hogy 7 körülre beérjek börzére! És ehez(vagyis pontosabban ahoz hogy barátnőmet hajnali 5-kor felkeltsem) nem sok kedvem van! Egyébként köszönöm!
Boldog szülinapot 'taknyos'...
Boldog Szülinapot!
Jelentem, szombaton Börze! Rockersracnak boldog születésnapot! Nem felkelteni, hanem nem aludni hagyni, ha érted, mire gondolok...
Jelentem, megyek, és sikerült elcsalnom a gyermeket is. Addig tömtem a fejét, hogy most már Ő is kíváncsi, hogy miért kelek olyan korán minden második szombaton...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |