Fórum témák
» Több friss téma |
De lehet venni ITT is, és CSAK 1200 Ft ÁFA-val együtt!
Én 2 hete náluk vásároltam ezt a típusú IC-t.
Sziasztok!
Nem tudjátok honnan lehet léptetőmotort szerezni? Egyett már kikaptam egy flopiból, csak azzal meg az a baj, hogy egyszerre 18 fokot lép, ami óriási, de a neten én csak 1.8 fokosat láttam. Szóval nem tudjátok hogy honnan lehetne egyett szerezni (vásárlás vagy bontás) olyat, ami kissebbeket lép. Ja, és egyáltalán nem kell erős a leggyengébb is jó csak működjön!
Szerintem egy pontosan illesztett áttétellel egész jól le lehet csökkenteni a lépési szöget.
köszönöm szépen a segitségeteket!
Ha estleg ilyenre gondoltál asszem van még 1db
Ez talán tibi1995 kérdésére a válasz?
Félig. Ránézésre ez egy unibipoláris motor, nekem meg mindenképpen egy bipolárisra lenne szükségem, mivel csak négy kivezetésem van. De ha van valami tuti tipped hogy lehetne átalakítani bipolárissá légyszi írjál tömeget, motorméretet, tengelyátmérőt, forgásszöget ja és ha van kedved árat is.
Igen Bocsi Norberto, nemoda kattintottam. :lama:
Átalakítás???huhh ezt a kérdést passzolom :no:
Unipoláris van és bipoláris is, nade unibipoláris?!
Egyébként nem kötöd be a tekercsek középkivezetéseit sehova és máris bipoláris...
Annyival bővíteném még az előző hozzászólásomat, hogy a középkivezetést szét kell bontani, amennyiben az lehetséges. Majd annak az egyik ágát kell a bipoláris bekötés egyik bemenetének használni. Azt a "régi" unipoláris tekercsvéget, amelyiknek a másik végét a bipoláris bemenetnek használunk össze kell kötni a szétbontott középkivezetésel.
Erre azért van szükség, mert a két soros tekercs tekercselési iránya ellentétes a középkivezetés felől nézve. A művelethez le kell szedni a motor bekötés felöli sapkáját, és ott lehet átalakítani a kábelezést. Fontos: ha a motort szétszeded lehetőleg ne húzd ki a forgórészt az állórészből, vagy ha kihúzod söntöld le a mágnest (Pl egy állórész belső átmérőjével megegyező vascsőbe told át a forgórészt). Ellentkező esetben a motor nyomatéka esni fog, mivel sok erővonal "kint reked".
Most pedig én is felteszek egy kérdést
Hol lehet kapni karakteres oLED kijelzőt?
http://www.soselectronic.hu
52156 BL 12864D YPNB GRAF. PLED KIJELZO 128x64 77x53mm RoHS 6 db 8250.00 52157 BL 1602A YPNEB KARAKT. PLED KIJELZO 16x2 80x36mm RoHS 125 db 3580.50 52158 BL 1602H YPNEB KARAKT. PLED KIJELZO 16x2 84x44mm RoHS 0 db 3630.00 53719 BL 2002A YPNEB KARAKT. PLED KIJELZO 20x2 113x41mm RoHS 22 db 5197.50 ennyi van ott üdv
http://www.ccrane.com/radios/radio-accessories/crystal-earphones.aspx
Ilyen fülest lehet magyarországon kapni?
Ezek az ugynevezett test színű fülhallgatók.Rendőrség kormányőrség és társai használják adó-vevős kommunikációra.Motorolának van ilyene ha jól tudom, talán a DND-t kellene megkérdezni.Ők is beszállítói a fenti"cégeknek"
nem. ezek a rádiózáshoz való több kohmos ellenállású fülhallgatók.
Sziasztok!
Én nem konkrét terméket keresek, hanem a felől érdeklődnék, hogy ki tud olcsó és jó maróst, esztergályost illetve CNC-s emberkét? Elvileg nekem egy öreg marós szaki is megfelelne. Egy robothoz (6 kerekű Mars járó ) kéne mindenféle alu alkatrészt marni. Engem legfőbbképpen az ár érdekelne, hogy érdemes e ezen a vonalon tovább gondolkodni vagy olyan sokba lesz a végén, hogy már nem nagyon éri meg. Úgy is „csak egy kerti játék” lesz belőle. Hogy számolják az árat? Üdv Tomee.
2000-3000Ft /óra
Ebből ki tudod számolni nagyábol mennyiben van. Én szerencsére a suliban tudtam esztergálni, de nekem csak a dobozom lábaira ráment vagy 6 órám. Jó lehet a tanár megcsinálta volna 3óra alatt is. Bár amikor nem én csináltam mert nem volt időm akkor sem volt vészes az ára pár kúpnak hangfalak alá. Egyébként én várom hogy valaki ismer e Debrecenben Elektrotechikust (CD-játszó javítás) és CNC-st vagy esztergályos mestert...
sziasztok.Olcsón fiókos szortimentert hol lehet kapni???...(nem obi-tesco)
köszi csikosgabi
Az lenne a kérdésem hogy a hol lehet kapni a képen látható thyristort, vagy hasonló teljesitményüt, kb 300A
Sziasztok!
Kb. 22-25mm átmérőjű süllyesztett gombos kerek, kétáramkörös világítós nyomógombot keresek mattfehér vagy sötétített nyomófelülettel. Cél leírása: autóba középkonzolra startgomb, ledezve. Egyik áramköre egy flip-floppal a gyújtást adja rá és veszi le, másik kör meg 555-el késleltetve indítóz - persze relékkel, így nem kell nagyáramúnak lennie az érintkezőknek. Jó lenne olyan 5-6mm kapcsolási út, nomeg egy esetleg ráeső kulccsomó ne nyomja be, tehát kicsit robosztusabb kellene, ám alul (a box alá eső részen) mégis relatív kis mélység (kb 3-4cm) áll rendelkezésre. Ha valaki valahol lát/látott ilyesmit, kérem szóljon!
Hi!
Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy honnan szerzek 100Megaohmos ellenállásokat, aminek irtó nagy a teljesítménye, mondjuk 200W. Persze, ezeknek bírniuk kell 100kV-ot... Honnan szerzek ilyet?
ezt itt próbáld: http://www.irf.com/whoto-call/distributors/hungary.html
ugyanilyet más gyártótól pld. semikront meg: http://www.semikron.com/internet/index.jsp?sekId=265#magy elég húzós ára van: nekem a 100A-esre 20ezer+fa ajánlat jött
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni 2.5-ös 4pólusú jack csatlakozót?
Sziasztok!
Én 74hc76-os ic-t keresnék. Nem tudna nekem segíteni vki hogy honnan tudnék ilyet szerezni? Előre is köszönet. Detti
Üdv a fórumon Detti! (Ismét egy lánnyal bővült a fórum, hurrá )
Találtam egy boltot, aminek az árlistájában szerepel az általad említett alkatrész! ÁRWILL
ndavid87 írta:
Idézet: „Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni 2.5-ös 4pólusú jack csatlakozót?” Ne hagyjuk ndavid87, h "leússzon" ez a kérdés, mert nekem is baromi fontos lenne. Blint
4 pólusú Jack csati? Az meg milyen? mutasatok már egy képet.
Nem jó a Din csati? Vagy az 5 pólusú XLR? Nah nekem az lenne a kérdésem hogy hol lehet kapni ilyen hálót a vezetékekre? http://mitglied.lycos.de/promitheus/viper5.htm Ez meg a másikfajta: http://platenspeler.com/diy/amps/cyclone_en_bus3.jpg Szóval ki tudja hogy ennek amugy mi a neve? Köszi a válaszokat: Isa
Majdnem az összes, külsőleg (kábelről) vezérelhető walkman és discman, MP3 lejátszó ilyen 4 pólusú jack-et használ...
Kép: Hivatkozás |
Bejelentkezés
Hirdetés |