Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Akkor viszont árván maradtak volna a szegény kis kígyótojások. :rinya:
Most mi ezzel a baj? Ilyet régen én is csináltam. És nem is szól rosszul egyébként. Ez egy újabb szint, közel stúdióminőség érhető el vele.
Hogy mi a baj? Az, hogy doboz hangja van... Viszont ajándéknak jó, csak át kell kötni egy szép piros masnival.
A kutyuli belsejében tükrök lehetnek. Mivel fénytörést szenved a fénysugár. (Megváltozott a kép.) Ez vajon ugyanarról a kutyáról szól?
Bocs , bekavarodtam, mert vagy 5 kutya kép van a file-ban.
Ha már kutya, legyen nagy!
Nekem az a videó tetszik, ahol egy néger srác jön fel a lépcsőn, és ott ül egy valami alatt egy alak, aki beijeszti. Erre a néger srác egy hatalmasat bemosott neki, mielőtt bármi is kiderülhetett volna. Az ijesztő jól megjárta, és az ilyet nem igazán is tartom viccesnek, inkább böszmeségnek.
Az a francia majom is sokkal többet kéne kapjon. Az öreg golfozó jót ráhúzott a valagára, de - szerintem - le kéne lőni az ilyen ökröt. Aztán biztos van, akinek tetszik. Idézet: „kell kaja a fakopácsnak, ő sokkal hasznosabb..” Ez csak azon múlik, kinek a szemszögéből nézzük. Szerintem a fában lakók másként vélekednek erről.
„Az erőszak a gyengék végső menedéke.” – Salvor Hardin.
Azért az sem árt, ha nem hagyod piszkálni a csajodat.
Szerintem az nem erőszak, ha valaki nem kedveli, ha piszkálják, és ennek érdekében ellenlépéseket foganatosít. Próbáld ki egy kutyával - olyannal, amelyik nem gyenge - hogy piszkálod. Ha elfogy a türelme, biztos, hogy hagy rajtad maradandó nyomot.
Megint elektrós álmot láttam az éjjel:
Azt álmodtam, hogy a Hobbielektronika.hu oldalon új szolgáltatás indult Labortápegység címszóval. A fülre kattinta, egy labortápegység előlapja jelent meg a képernyőn, precizen be lehetett állítani a feszültségértékeket és az áramkorlátot. Még azt is ki lehetett választani, hogy digitális, vagy analóg legyen a kijelzés. Mindössze a kimenetek helyét kellett 4-es fúróval kifúrkálnom, és banándugóval csatlakozatva jött is a +-50V. Majd arra riadtam fel, hogy mekkora barom vagyok, hogy kifúrtam a monitorom üvegét. Gyorsan felkapcsoltam a lámpát, majd ltván, hogy a monitorom sértetlen, visszaaludtam.
Ez aztán egy álom.
....csak a mellét nem találom!
A kígyó is szereti őket, ezért ment oda.
A harkály még életében nem húzott ki egyik fából sem ekkora lárvát, persze hogy nem hagyja ott.
Én is teszek már fel egy kis olvasgatni valót
Te se unatkozol, ahelyett, hogy programoznál inkább...
Idézet: [/quote]„[quote]honnan veszed észre, hogy az oroszok lehallgatókészülékte helyeztek el? kettővel több szekrény van a szobában. -És honnan hogy az amerikaiak? -Eggyel több lába van a légynek.” Most találom ki: És hogy mi? -Eggyel több elektront találsz.
Egy hasonlót mi is alkottunk tavaly előadáson. (Kicsit unatkoztunk ) Lerajzoltam és csatoltam.
Szerintem kéne az integrál jel után egy "t" betű, meg a nyíl fölé egy "I" betűt írni és akkor már egyértelműbb(szerintem).
Amúgy jó .
Már egy fél órát gondolkoztam a megfejtésen, de a kép címét nem néztem volna meg
|
Bejelentkezés
Hirdetés |