Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Nyitvatartásban nem, felhozatalban talán. Jönnél fel?
9-én lesz nosztalgia! Annak a felhozatala inkább vonzó!
Úgy néz ki, hogy azt a hétvégét a család Pesten tölti, gondoltam ha nem is túl hosszú időre de kiugranék...
Tavaly egy nosztalgiát fogtam ki, hát nézegetni volt mit (magam is gyűjtöm a régi rádiókat)... A vásárlásban mégsem jártam akkora sikerrel mint amikor Te néztél nekem csöveket
Pedig az az ürge akkor is kint volt, (mert mindig ott van,) és valószínű, hogy azok a csövek is vele együtt.
Lehet, hogy csak én nem találtam meg? Akinél akkor hozzájutottam, ömlesztve árulta, doboz nélkül és drágábban.
Felismerhető valamiről ez a csőárus? (Azon kívül, hogy lesz nála olyan cső ami nekem kell )
Igen. De ezt inkább privátban...
Hogy előreszaladtál az időben, a köv. börze nem 25.-én lesz? Vagy 24.-én szombaton? Most akkor mikor is lesz pontosan? És ha épp nem melózok, akkor én is megyek.
Április 25. vasárnap
Jelentem megyek vasárnap, feltankolva pár fájdalmas poénnal...
ehh, ez olyan Matyis volt.
Köhömm, én egyszeri vagyok és megismételhetetlen!
Azért azt tegyük hozzá hogy : kihagyhatatlan!
Persze, hogy kihagyhatatlan, mert nem lehet kihagyni, erről Matyikusz tesz is...
úgy értem, lehetetlen kihagyni! csak jön és mondja, mondja...mondja...........még mindig mondja......és mondja. De ettől szeretjük Matyit.
Valamint akkor odaadod Rockersrácnak a jelölőszalagot amit küldtem neki...
Igen, Rockersrac odaadja rockersracnak a jelölőszalagot. Viccet félre téve, természetesen!
Nővéremnek megmutattam az egyik ilyen multkor elkövetett "Matyi mondja..." kezdetű eszmefuttatást. Természetesen a családunk lételemét képező pesszimizmus előtört belőle: "A helyedben én ezen komolyan elgondolkoznék, ha már ennyien mondják." A kérdést annyival lerendeztem: "Szerinted ha terhes lennék nekik, akkor szóbaállnának velem? Már rég leráztak volna magukról." Hihetetlenek ezek a nők. Azt nem veszi észre, hogy ő mennyit beszél. Múltkor végig dumálta Vikikével a börzét. Ááá, én beszélek sokat.
Oké, felviszem megmutatni a saját spirálozott példányomat. Röpke 135 oldal. Viszont csak akkor, ha elolvasod ott, egy ültő helyedben.
Amire Te gondolsz, na azt csak utánad spirálozom, és akkor sem biztos! A csoporttársam párja meglátta a szakdogámat, és csak annyit reagált: "Látom, nem csak beszélni, hanem írni is tudsz, sokat." :yes:
Mondd meg a nővérednek, hogy én csipázlak, és bírom a dumádat, ahogy a többiek is. Akkor majd megenyhül, szerintem nekem elhiszi... :yes:
Nyugi azóta nem nyaggat, amióta ott volt a börzén.
Idézet: „Hihetetlenek ezek a nők. Azt nem veszi észre, hogy ő mennyit beszél. Múltkor végig dumálta Vikikével a börzét. Ááá, én beszélek sokat.” Valami közötök csak van egymáshoz...
Elhozta! És naggyon bejöttt! A kicsi lányom nem mondta negyed óra után, hogy: Mikor megyünk már haza!?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |