Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ilyen ez a Matyikém, elhozza a portékát úgy, hogy már rég el van adva...
Szerk.: És rendelni sem lehet már...
A raktárkészlete nem elég nagy, ez a baj...
Vasárnap ugye jössz börzére?
A mostani, "kis" börzésre nem valószínű. Majd inkább a "nagy"-ra!
Ez most nosztalgiás börze lesz, igazán jöhetnél! :beka3:
Nemár! Tényleg?! Na, akkor megpróbálok menni... Ígérni nem merem, nem csak rajtam múlik a dolog.
Na, majdnem átverte a fejem, ez a piszok kölök! Csak találkozzak Vele, majd adok én Neki nosztalgiát... :hehe:
Elnézést, azthittem hogy minden negyed éves börze nosztalgia börze is! :hide: Egyébként nem akartam átverni a fejedet! Szóval békén lehet hagyni!(Ez elsősorban simpolygó simpinek szólt! )
Srácok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudjátok-e, hogy lehet-e kapni a börzén 0,25mm átmérőjű manganin huzalt?
Hát nem túl nagy a választék, ahogy néztem a katalógusokat, viszont sok más jó dolog is kapható ott, trafótekeréshez is vannak jó cuccok, pl a szilikon csövek.
Rendben megpróbálom, köszi a segítséget.
Szerintem nem nagybörze lesz...
Persze, eljön, kiderül, hogy kisbörze, mi jól kinevetjük, aztán meg az augusztusi találkozóra talán lejár a befagyasztásunk, és örökös piros háromszög lesz a jelünk... Vagy nem Frankye-ről van szó? Rockersrác kit érdekel...?
Á, nem vagyok én olyan gonosz...
A Rockersrácot meg nem bántom, jó fiú Ő, csak még kölök... Nem hogy 40-en nincs túl, de még a 30-at se éri el...
Én már átléptem a felét idén februárban. Menetelek a 30 felé.
Alig idősebb nálam két évvel, és máris beszól, lenézi a másikat! Na megállj Matyi! Ezért fájdalmas vicceim nagyrészét RÁD fogom zúdítani!
A '85-ös szerintem jobb évjárat, mint a '87-es.
Ne felejts el Matyitól elkérni a jelölőszalagot amit küldtem.
De igen...felvág azzal az 5 évvel...ehe...ehe...
Megjött a TaTa, aki ugye koránál fogva... bácsi. Ezek után tatabácsi leszel nem tatabike vagy tatabika.
Miért? Te már nem tudsz gólt rúgni?
Szerintem ez inkább golfpálya...
Szia Zoli! Nem kellene egy tapasztalt szertáros ehhez a cuki csapathoz? Csupán csak nosztalgiából-93-94 BVSC. Értek a zárakhoz is! :guluszem1:
Nagy börzére Jani is jön. Akkor feltétlen hozd fel neki. Addig már nem valószínű, hogy megyünk.
Én is beszálnák, mert tetszik az ötlet
Konkrétat priviben
A fele is sok kevesebb mint 1/2 ősejtes szivemnek
Mikor hozod ? |
Bejelentkezés
Hirdetés |