Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Tud valaki valamilyen SBS tipust ajálani, illetve hol lehet venni ?
Silicon Bilaterál Swich
Köszi
Hello!
A 2SC5197 típusú tranzisztort helyettesíthetem BD249C-vel? A Vceo kicsivel kisebb a BD-nek, ez nem tudom mennyire probléma. Amúgy egy 200W-os erősítőben volt a 2SC5197. Ha nem lehet BD-vel helyettesíteni, akkor mit ajánlanátok helyette? Mate
Szia!
Lehet kepni ezt a típust: 2SC5197. Használd az eredetit.
Hello!
Igen, láttam, hogy lehet kapni az eredetit, csak ahhoz be kellene mennem, míg BD tranzisztorokból van egy pár fajta itthon is.
Nem tudok olyan tranzisztor tipusról amivel egy párból üzembiztosan 200Watt kihozható normális hangszoró ellenálásra
A BD 249C 0.2 A-t tud 100V-on, 25fokon a 2SC-nek nézd meg a SOAR görbélyét !
Hali!
Megtudná valaki mondani hogy mi a D1616-os tranzisztor helyettesítője?
Kösz szépen!Úgy látszik te sokmindenben fogsz még nekem segíteni!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy egy bc449-et mivel tudnék helyettesíteni?
Üdv!
A következő problémám lenne. Van egy antenna erősítőm amibe tönkrement mindkét tranzisztor. Az SMD kódja W2W, a tipusa: PBR951. Ezt a tranyót egyetlen magyarországi webáruházban találtam meg, ahol 3000db alatt nem állnak velem szóba. Tudna nekem valaki segíteni, hogy mivel tudnám helyettesíteni? Előre is köszönöm!
Szia!
Az S9014 helyett például a BC414, az S9012 kiváltására a BC327 jó lesz. Keresztreferencia kereső:Bővebben: Link
szevasztok
van két tranzisztorom amit nem találok a boltokban 1.:MPSA18 ez elvileg egy NPN tranzisztor 1.:2N5457 ez meg valami FET ha tudnátok hejettük mondani valamit azt megköszönném ja és hogy hol találhatok 550mH-s tekercset
Üdv,elakadtam,kellene egy kis segítség.
Régi Milennium erősítőbe találtam ezeket.A BDT.. a végfokban van.Cserélni akarom,de nem tudom még mire. BDT96A ? komplementere? BDT95A ? Komplementere? C558C BC? BC557 Ez ok C548B BC ? BC547B Ez ok Köszönöm előre. Rendben van, hogy tagoltan írsz, de minek 6 üres sor.? köb..
Szia!
A komplementer nem helyettesítőt, hanam a tranzisztor PNP-NPN kiegészítőjét, azonos tulajdonságú, de más kristályszerkezetű párját jelenti. A BDT-k helyettesítői:Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |