Fórum témák
» Több friss téma |
Pedig ez nem az!
Rendes szitázott, csak kopott.
Akkor ez valami egyedileg feliratozott kis sorozatú kiadás lehet. Valamilyen különleges megrendelőnek szánhatták.
Nem volt díszdobozban?
Például akár a Dr. Böhm német elektromos orgona gyártónak is készíthették.
Értem. De te azon az oldalon nézted meg amire a link mutat? Mert nekem ott 16nF-ot írt ki.
Ha a feltételezésed igaz, akkor 2N3055 féle tranziszisztor lehet, gyanítom, ott kell mágnesszelepeket huzigálni.
Igen lehet, hogy mágnesszelepeket kapcsolgatott. Mágnesszelepekhez Darlingtonokat szoktak használni. Bétaméréssel meg lehetne határozni legalább ezt a tulajdonságot.
Vagy esetleg még végerősítőben, tápegységben fordulhattak elő.
Szia, jah, bocs, az egy másik jelöléshez való, lényeg az, hogy ha pl így írják hogy 104, vagy 223, vagy 472 akkor jó a belinkelt oldal, de ha úgy ahogy most írtad, az µF-ot jelent, a J a pontosságot a 63 a fesz tűrést, jelen esetbe .1 = 0.1uF=100nF a J = 5% , 63V a másik ugyanígy, .47 = 0.47µF = 470nF
Arra figyelj, hogy a darlingtonok különösen az NPN-ek esetleg el se indulnak pármilliAmperral !
Nagyon ócska a bétamenetük. Azért utálom öket. Kapcsolgatni jók
Nem kellett nagy tudas hozza, mezei UV lampa. A 230-290nm-es hullamhossz a kozepes tartomanyba tartozik es sterilizalo hatasu.
Sziasztok
Nemrég bontottam ki egy gépből, csak találgatok, ezért kérem a segitségeiteket Szikraközre gondoltam legelőször, de ugyérzem ez nem az lesz . Üdv Macko
Üdv Mindenkinek.
Van egy 14 lábú dil tokos IC-m A típusa: KIA 75902 Tud valaki valamit róla, esetleg adatlapot? Mackópajtásnak meg: lehet, hogy csak egy glim lámpa. Köszönettel
Pedig az. Túlfeszültség levezető. 800 V -os, rá is van írva.
Jól sejtettem, Akkor teszem is a szikraközös dobozomba
Üdv Macko
Sziasztok!
Először is elnézést az új topic nyitásért, de keresgéltem, olyan topicot nem leltem, amire ez a kérdés "ráhúzható." Van nekem egy autós reflektorom, benne egy DC/DC, ami csinál 16V-ot. Ez hajtja a képeken is látható alu "nyákon" található 12LED-et. 4-es csoportban van, 1-1 csoportban a LED-eken egyenként 3,45-3,6V mérhető. A LED-ek sajnos elhaláloztak, picit látható is, hogy barnák.. Elég sokat világított, megállás nélkül hónapokig. A kérdésem az lenne, hogy milyen LED lehet ez? ki szeretném cserélni, de átalakítás nélkül. Vagyis a LED-ek előtt optika van, annak meg kell maradnia, és az ALU nyák is jó volna, mert mechanikailag így épül fel. Tehát nagyon jó volna tudni, pontosan milyen LED ez? Az biztos, hogy 1W /db, mert a házra fel van szitázva, hogy 12W. A meghajtó IC TPS5420 A nyákon még ezek olvashatók: OSP12SC A010-0177-R01 Tudnátok segíteni, hogy mi lehet az idevaló eredeti, vagy 1:1 kompatibilis LED? Köszönöm!
Ez simán elfért volna itt: Ez milyen alkatrész
Lomexbe elballagsz, viszed magaddal, van ugyanilyenjük. De a pár hónap irtó gyenge eredmény, ha sok évről lenne szó, akkor esetleg érthető is lenne. Hűtés rendben van, nem zárt a hely, ahol vannak?
Amúgy nem barnák ezek, hanem melegfehérek, és ezzel a sárgás anyaggal teszik őket azzá a hidegfehérből némi fényveszteség árán. Ezek nem néznek ki hibásnak. IC biztosan jó?
Szia!
IC-k jók, 3 is van, mind a 3 szegmens azonosan rossz fényű.. Nem tudod mi a LED típusa, hogy utána tudjak nézni?
De ha pár hónapig bírták, akkor szarul van méretezve, akkor nem érdemes megint ilyet venni !! (vagy nem kapta meg a szükséges hűtést, akkor pedig hűtőfelületre kéne szerelni !)
[OFF]A LED-ek élettartama több 10 000 óra nagyságrendbe esik. Évekig kellene világítania !!
Szia!
Szálhúzott alu tokban van, a LED-ek meg alu nyákon.. amit látsz, egy alu lap. Ez van egy alu házra csavarozva. Az egész egy nagy alu hűtőborda. Kivettem a LED-eket, tettem bele ellenállást, 350mA árammal küldi a driver. Egyszerűen rosszak a LED-ek.. ennyit bírt. Vagy hamis volt, vagy a fene tudja. Jelenleg a 12LED fele akkora fényt csinál, mint a kínai fejlámpám. Cserébe marha melegek.
szia!
Nem teljesen ilyen, de kb jó lehet! De 90lm LED ára, hát. Ha veszek 12 darabot, akkor inkább kidobom a kukába, és veszek ebay-en egy komplett lámpát
Légy szíves, kerüld az alábbiakat:
- Felesleges sorközök alkalmazása - Kettőzött mondatvégi írásjelek - Kis mondatkezdő betűk használata Köszönöm.
Bár ez nem alkatrész, hátha valaki ismeri ? és esetleg tud linkcimet hol lehet informálodni róla
Rá van írva, hogy antenna forgató.
Sziasztok,
Ez milyen IC lenne: SJ4558 Mivel helyettesíthető? Hol tudnék ilyet szerezni?
Kösz a válaszod.
Annyira gyökér nem vagyok, de gondoltam, hátha valaki ismeri, és tud bövebbet , esetleg linkcimet konkrétat. Én kerestem, de nem találtam |
Bejelentkezés
Hirdetés |