Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1250 / 3599
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

De legalább nyár van
(#) Norberto válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Háhhh, én ott mentem ma az 1-es villamossal párhuzamosan a bringaúton, kétszer is.

Mindkettőször kényelmesen tekergéltem, hűtött a menetszél, néha belekortyoltam menet közben a hátizsákban lévő hűtött vízbe, és csodálkozva néztem közben, amint sorakozva állnak a villamosok és locsolókocsikkal hűtik a síneket, melyek 20-25 cm-re kiemelkedtek a pályából...
(#) (Felhasználó 4577) válasza zenetom hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Idézet:
„De legalább nyár van

Eddig elég cifra nyár volt, többször volt rossz idő, mint jó, a tél is elég érdekes volt. Elég bolond időjárás van mostanában.
Viszont pont azon röhögtem, hogy már az időkép se tudja, hogy mit csináljon, mert minden nap más a 30 napos előrejelzés.
Mára is zivatart mondott, nem úgy néz ki, hogy zivatar lesz.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Lehetséges, én ma sorra előztem meg a villamosokat, mert a legtöbb csak vánszorgott vagy állt, én meg nem érek rá tötymörögni. :crazya:
(#) Norberto válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Ne viccelj, a tél tök jó volt. Jó sok hó esett, ami a télnek a lényege; ilyen hómennyiséget legutoljára nagyon kisgyerek koromba éltem át. :yes:
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Jó út is az! Csak ne lennének azok a kátyúk, vagy inkább a töredezett út széle.
Amúgy elég sok élmény fűz ahoz az úthoz. Gurultam már le szimóval elromlott motorral, a batárral szervókormány és szervófék nélkül, húttam már ki haveromat az árokból, engem is húztak ki az árokból... ami így eszembe jut. De persze mindegyiknél csak az ijedség volt, semmi más.
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Sziasztok.

Idézet:
„Ne fenyegess bennünket...”

Ennek eljött az ideje, már itt is vagyok.
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Hát igen, nem egy leányálom annak az útnak a minősége. Biciklivel még pont meg lehet találni azt a vékony sávot, ahol nagyjából tűrhető az út. Aztán vannak szakaszai, melyek jobbak. Csak épp ne jöjjön autó felfelé szembe, és akkor királyság van.
(#) (Felhasználó 4577) válasza Norberto hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Karácsony előtt pár nappal extrém hideg volt itt. -26 fok volt.
Mellesleg áramszünet, este 8-tól hajnali négyig kint voltam a fóliában és gázégővel fűtöttem a virágokra, míg apum dolgozott. A gázégőre kellett figyelni. Közben szorgalmasan hívogattam az ÉMÁSZ-t, hogy mikor lesz áram. A kazánt pedig sikeresen kinyírta az aggregátor, de szerencsére csak egy varisztor ment benne tönkre. 2 körül mentem el mamámékhoz 500m-re biciklivel gázpalackért, de teljesen szétfagytam.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Na abból a hidegből eltehettél volna mostanra egy kicsit, sokkal kellemesebb lenne. Persze ha a mostani meleget raktározod el a jövő télre az is jó.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Inkább ne, mert ha hideg meleg összecsap, abból nagy vihar lehet.

Kérdezd Köbzolit, ő gyártja a Meteoromutométert, ami hifa -t (hideg/fagyos), és dermelt (derült/meleg) előtud állítani.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Az durva lehetett hogy -26 fok A fóliátok szigetelt? Vagy csak sima fólia sátor Csak azért vagyok kíváncsi, hogy mennyire kellett fűteni.....
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Nem kel egyszerre rászabadítani az egyiket a másikra, csak apránként adagolni.
(#) (Felhasználó 4577) válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Zsákban elfért volna a pincében a hideg.
A Már megint Malcolm-ban van egy rész, amikor a szomszédjuktól hordják át a gyerekek zsákban a hideget.
(#) (Felhasználó 4577) válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Van egy külső fólis és egy belső is, a kettő közt oldalt 10cm, fent 40-50cm.

Inkább attól féltem, hogy a melegtől megolvad fent a fólia a gázzsámoly felett.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Az már mindjárt más.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

De hát zsákban a meleget hozzák. Legalább is Sándor, József, Benedek. A hideget a jégverembe kell tenni.
(#) (Felhasználó 4577) válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Teszek bele jégakkut.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Fenékzárlatos a jégakkum, mit lehet tenni ez esetben?
(#) shalafi.66 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Kit kell hidegre tenni?
(#) vicsys válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Ki kell savazni.
(#) _ampervadasz_ válasza vicsys hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Meg volt a probléma okozója, fordított polaritást adtam a jégakkunak, de most már minden rendben.
(#) (Felhasználó 4577) válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Fel kell "tőteni", hogy pótold azt, ami kifolyt belőle és fejre kell fordítani.
(#) (Felhasználó 4577) válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Hány V-os és hány Ah-s?
(#) Müszi válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Srácok ne offoljatok, mert Köbmodi elpusztít minket. :violent: :boxer:
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Kerestem ahol, mondtad de ott csak a disznótor dölüx változatot találtam, családi kiszerelésben (1 -et fizet, de kettőt már nem kap változat).
Viszont megtaláltam, jobbra a 12V -os MR. propellerektől hátrább, a hengerfejszelepszárlevezetőknél, a hangelszóró tárolók felett, modulációshajszárítók alatt, a vezérműderékszijfeszítők mellett, a fatálerrortól előrébb, az USB -s villától és az LPT portos merőkanáltól nem messze.

Még egyszer köszönöm az alapos felvilágosítást és ezt a sok információt. Már jön is ki a jég az akkuból.
Tíz perc és lehet korcsolyázni, nem jössz?
(#) Izeg. hozzászólása Júl 14, 2010 /

Sziasztok
Nemtudom, észrevette-e valaki rajtam kívül, de ma a :google: meghalt pár percre:O. Szokták mondnai hoyg biztos, mint a google, de ha már ez sem biztos mi van? Azthiszem elkezdődött a 2012-es világvégesorozat eslő felvonása Azt tanácsolom dobjuk meg egy két jégkockával a szervereiket hátha stabilabb lesz.
(#) Action2K válasza Izeg. hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Nemcsak a google volt "süket" ma, hanem néhol a telefonvonalak is. Nálam a melóban is. Persze net sem volt.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 14, 2010 /

Mi van veletek pákások?

Ennyi ideig pákáztok, hogy az off felé sem néztek?

Akkor sziasztok, jóéjt mindenkinek.

Ebben a melegben nem igen lehet elaludni, mindjárt bevezetem magamhoz a Dunát, vagy elveztem magam a Dunához.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Következő: »»   1250 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem