Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Háhhh, én ott mentem ma az 1-es villamossal párhuzamosan a bringaúton, kétszer is.
Mindkettőször kényelmesen tekergéltem, hűtött a menetszél, néha belekortyoltam menet közben a hátizsákban lévő hűtött vízbe, és csodálkozva néztem közben, amint sorakozva állnak a villamosok és locsolókocsikkal hűtik a síneket, melyek 20-25 cm-re kiemelkedtek a pályából... Idézet: „De legalább nyár van ” Eddig elég cifra nyár volt, többször volt rossz idő, mint jó, a tél is elég érdekes volt. Elég bolond időjárás van mostanában. Viszont pont azon röhögtem, hogy már az időkép se tudja, hogy mit csináljon, mert minden nap más a 30 napos előrejelzés. Mára is zivatart mondott, nem úgy néz ki, hogy zivatar lesz.
Lehetséges, én ma sorra előztem meg a villamosokat, mert a legtöbb csak vánszorgott vagy állt, én meg nem érek rá tötymörögni. :crazya:
Ne viccelj, a tél tök jó volt. Jó sok hó esett, ami a télnek a lényege; ilyen hómennyiséget legutoljára nagyon kisgyerek koromba éltem át. :yes:
Jó út is az! Csak ne lennének azok a kátyúk, vagy inkább a töredezett út széle.
Amúgy elég sok élmény fűz ahoz az úthoz. Gurultam már le szimóval elromlott motorral, a batárral szervókormány és szervófék nélkül, húttam már ki haveromat az árokból, engem is húztak ki az árokból... ami így eszembe jut. De persze mindegyiknél csak az ijedség volt, semmi más.
Sziasztok.
Idézet: „Ne fenyegess bennünket...” Ennek eljött az ideje, már itt is vagyok.
Hát igen, nem egy leányálom annak az útnak a minősége. Biciklivel még pont meg lehet találni azt a vékony sávot, ahol nagyjából tűrhető az út. Aztán vannak szakaszai, melyek jobbak. Csak épp ne jöjjön autó felfelé szembe, és akkor királyság van.
Karácsony előtt pár nappal extrém hideg volt itt. -26 fok volt.
Mellesleg áramszünet, este 8-tól hajnali négyig kint voltam a fóliában és gázégővel fűtöttem a virágokra, míg apum dolgozott. A gázégőre kellett figyelni. Közben szorgalmasan hívogattam az ÉMÁSZ-t, hogy mikor lesz áram. A kazánt pedig sikeresen kinyírta az aggregátor, de szerencsére csak egy varisztor ment benne tönkre. 2 körül mentem el mamámékhoz 500m-re biciklivel gázpalackért, de teljesen szétfagytam.
Na abból a hidegből eltehettél volna mostanra egy kicsit, sokkal kellemesebb lenne. Persze ha a mostani meleget raktározod el a jövő télre az is jó.
Inkább ne, mert ha hideg meleg összecsap, abból nagy vihar lehet.
Kérdezd Köbzolit, ő gyártja a Meteoromutométert, ami hifa -t (hideg/fagyos), és dermelt (derült/meleg) előtud állítani.
Az durva lehetett hogy -26 fok A fóliátok szigetelt? Vagy csak sima fólia sátor Csak azért vagyok kíváncsi, hogy mennyire kellett fűteni.....
Nem kel egyszerre rászabadítani az egyiket a másikra, csak apránként adagolni.
Zsákban elfért volna a pincében a hideg.
A Már megint Malcolm-ban van egy rész, amikor a szomszédjuktól hordják át a gyerekek zsákban a hideget.
Van egy külső fólis és egy belső is, a kettő közt oldalt 10cm, fent 40-50cm.
Inkább attól féltem, hogy a melegtől megolvad fent a fólia a gázzsámoly felett.
Az már mindjárt más.
De hát zsákban a meleget hozzák. Legalább is Sándor, József, Benedek. A hideget a jégverembe kell tenni.
Fenékzárlatos a jégakkum, mit lehet tenni ez esetben?
Kit kell hidegre tenni?
Ki kell savazni.
Meg volt a probléma okozója, fordított polaritást adtam a jégakkunak, de most már minden rendben.
Fel kell "tőteni", hogy pótold azt, ami kifolyt belőle és fejre kell fordítani.
Hány V-os és hány Ah-s?
Srácok ne offoljatok, mert Köbmodi elpusztít minket. :violent: :boxer:
Kerestem ahol, mondtad de ott csak a disznótor dölüx változatot találtam, családi kiszerelésben (1 -et fizet, de kettőt már nem kap változat).
Viszont megtaláltam, jobbra a 12V -os MR. propellerektől hátrább, a hengerfejszelepszárlevezetőknél, a hangelszóró tárolók felett, modulációshajszárítók alatt, a vezérműderékszijfeszítők mellett, a fatálerrortól előrébb, az USB -s villától és az LPT portos merőkanáltól nem messze. Még egyszer köszönöm az alapos felvilágosítást és ezt a sok információt. Már jön is ki a jég az akkuból. Tíz perc és lehet korcsolyázni, nem jössz?
Sziasztok
Nemtudom, észrevette-e valaki rajtam kívül, de ma a :google: meghalt pár percre:O. Szokták mondnai hoyg biztos, mint a google, de ha már ez sem biztos mi van? Azthiszem elkezdődött a 2012-es világvégesorozat eslő felvonása Azt tanácsolom dobjuk meg egy két jégkockával a szervereiket hátha stabilabb lesz.
Nemcsak a google volt "süket" ma, hanem néhol a telefonvonalak is. Nálam a melóban is. Persze net sem volt.
Mi van veletek pákások?
Ennyi ideig pákáztok, hogy az off felé sem néztek? Akkor sziasztok, jóéjt mindenkinek. Ebben a melegben nem igen lehet elaludni, mindjárt bevezetem magamhoz a Dunát, vagy elveztem magam a Dunához.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |