Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Felhívtam a rendőrséget. Majd jönnek jelentést írni. Viszont azt mondták tudok emailben is feljelentést tenni!
Mondták, hogy ilyen világban élünk, hogy mindent ellopnak, hát mondtam a "telefonos csajnak", hogy itt az ideje változtatni rajta! De lehet, hogy visszalopom mástól
A Tacskó parkolóban nagyobb a választék, miért mennyen el a boltba egy ezresért megvenni? És még a gyári típusokból is van Nem semmi… Szerintem nem ártana egy teljes körű védelem az autóhoz: mint pl ez is
Na ilyen kell nekem!
Remélem nem kínai gyártmány!
Megcsinálod magadnak, azt nem lesz kínai
Ok, de ne legyen benne PIC, meg olcsó is legyen, meg energiaforrás se! Ja meg kék színű legyen, ne lila! Küldjetek kapcsolást SŰRGŐSEN help! :lama: :whistle:
Olyan bonyolultnak néz ki, hogy PIC kelljen bele? Áramforrás nélkül viszont nem lesz íved, tehát minimum akksi (az autóban tán van…), a szikra festéséről és a működéséről olvashatsz bővebben a TeslaDownUnder-en, ahonnan a kép is származik
Idézet: „De lehet, hogy visszalopom mástól” Lehet, hogy aki elvitte szintén így tett. Ha mindenki így járna el előbb utóbb visszakerülne a tiéd, miután megjárta a környék összes azonos típusú autóját.
A mai nap jó volt. Az iskola után elmentem ma az MVK Zrt nyílt napjára. Be lehetett ülni a buszok sofőri ülésébe is. Bele is ültem a volánhoz. Sőt, lehetett változtatni az útvonalat is valamint új viszonylatot létrehozni. Nekem persze sikerült beprogramozni új viszonylatokat. Köztük a 666-ost. Ez a ritka esemény hatig tartott. Megérte elmenni.
Ha már a lopásnál tartunk, akkor kanyarítok egy kicsit.
Egyszóval azokra a biztonsági őrökre vagyok kíváncsi, akik engem néztek miközben egy másfél méteres erővágóval szaladgáltam az AUDI berkein belül. A dolog úgy kezdődött, hogy tegnap végeztem a munkával, majd aláírtam 5.41 -kor és felmentem öltözni. Közben megálltam, és egy kollégámmal beszélgettem egészen 6 óra 7-ig, majd elmentem öltözködni. Igen ám, csak a lakatomba valamelyik kö....g beletört egy fogpiszkálót, gyufát, vagy valami ilyesmit. Ekkor gyorsan lefutottam a műszakvezetőhöz, és kérdeztem mit lehet tenni ilyenkor. Erre nagy nevetve kérdezi: "Hogy én most akkor mit tudjak tenni???" Majd pár perc után eszébe jutott, hogy szólhatna a raktárosnak, hogy hozzon egy másik lakatot. Már örültem is, amikor már kínosan sokáig kellett várakoznom, hogy végre odahozza. Megjegyzem ekkor már volt 6.18, és a buszom 6.30 -kor indul, a cég másik végén. Majd jön emberünk, és kérdezi nekem kell a lakat? Itt jegyzem meg, is nem tudom hogy jöhetett rá, mert közben a másfél méteres erővágón támaszkodtam, az iroda bejárata előtt, ahová meg lett beszélve. Aztán sprint az öltözőhöz 6.20 -kor átöltöztem, 6.23, és már sprinteltem is vissza a műszakvezetőhöz. Természetesen, a kamerák "utánam nyikorogtak". Miután leadtam, akkor egyéni módszerrel, keresztül gázolva mindenen, nem gondolva a következményekre kisprinteltem a buszhoz. Amikor futottam a ki/be léptető rendszer felé láttam, hogy a megállókból kiindultak a buszok, és az utolsók között az én buszom is ott volt. Aztán amikor átestem a kötelező elkörzésen, akkor aztán a létező legnagyobb sprinttel kifutottam az útra, és intettem a buszt. Voltaképp 5 másodpercen múlott, hogy lekéssem a buszom, és több mint 4 órát várhassak a következőre. Így, hogy sikerült elérni a buszt (és így is 10 perccel korábban értem haza), feltudtam menni Budapestre és sikerült megvennem Matykusszal a forrasztóállomásom, tartalék hegykészlettel, csipeszekkel, mindennel, ahogy kell. Ilyen volt a tegnapi napom.
Nekem is volt egy ilyen sztorim, de én megmondom neked sarokcsiszolót használtam, először vasfűrésszel álltam neki, aztán mikor a lakaton karc se lett a fogai kitörtek jött a sarokcsiszló, de az se vitte. Aztán egy határozott mozdulattal a zárszerkezetet kirántottam a szekényből. Nekem beletört a kulcs, de kiszedtem. Hat évig használtam ezt a lakatot, mindkét kulcs eltört, valami spéci német lakat volt, nem lehett elvágni sehogy. Örülj hogy kínai lakatot kaptál.
Szia.
Ez olyan gagyi volt, hogy amikor fogtam és beletoltam a maradékot a kulccsal (telefonnal kalapáltam bele ), akkor egyszerűen a zárszerkezet beszakadt, és egy milit bedülledt.
Mi az iskolában erővágóztunk le egy lakatot a saját szekrényünkről az igazgató-helyettes szeme láttára Egyébként a büfé mellett volt, így a már rendszeresített lapáttal minden héten kétszer kisöpörtük belőle a lyukakon bedobált mindenféle szemetet…
Lehetőleg nem ismételném meg a jelenséget többször.
Elég volt a tegnapi is.
Sziasztok, megjött a 24 bites hangkártyám. Már csak valami értelmes zene kellene. Jah és voltam ma a premier outletben cipőt venni. És amilyen peches vagyok, volt vagy 3 cipő ami nagyon tetszett, de mindegyik csak 45-46-os méretben. Akinek ilyen nagy lába van ajánlom hogy nézzen ki, mert megéri a devergóban 70% kedvezmény van sokmindenre. A Tom_Tailorban 30-50%. És még van pár bolt ahol vannak most jó akciók pl. Budmil.
:yes:
A fekete Adidasból betáraztam egyet még tavaly, mert nem lehet csak ocsmányságokat kapni manapság, én meg inkább nem a divatot követem, hanem a saját jó kis ízlésemet Amúgy még a régit hordom, mert tökéletes állapotban van még mindig, úgyhogy az elkövetkezendő 5 évben szerintem nem kell cipőt vennem
Nekem meg több mint egy napig állt a ház előtt lehúzott ablakkal, és nem nyúltak bele. Mák!
Az viszont nem, hogy jó kis kiadós eső volt...
Hát ja, csak a saját kabátom vettem ki, és "Ő azt honnan tudja, hogy tényleg az enyém?" - Mondjuk "a télen abban fogok járkálni úgy, hogy nem vernek érte agyon az első nap"
Amikor ide költöztünk, akkor a ház előtt volt minden építő anyag, betonkeverő, szerszámok, az utcán volt a szomi előtt a Wartburg nyitott letekert ablakokkal, benne a kulcs! És azt mondják, hogy akkor volt a szr rendszer… Érdekes, akkor eszébe nem jutott volna senkinek hozzányúlni Mielőtt azt hinnétek, hogy mást, ez '88-ban volt. Röpke 22 év alatt mennyit változik a világ! Akkor is volt csöves rádiónk, és már akkor is nosztalgiából
Én is kb. 3 éve vettem ezt a bőr cipőt ami most is rajtam van. De már elég megviselt. (Elkopott a talpa. De kívűlről tökéletes lenne egy pucolás után.) Most egy Tom_Tailor cipőt vettem 2 év garival remélem ez is ki fog húzni vagy 3 évet. (És én pedig nem sajnálom a cipőket.)
Én se, de tényleg semmi baja! Pedig ez már van úgylehet 5 éves is… Egyedül egy kicsit ott a bokám alatti rész van megkopva, de nem szakadt! Látszik, hogy használt - ha rajtam van, és épp ki van boxolva (amit ennél a fajtánál nem szokás ), akkor újszerűnek néz ki Még általános iskolás koromban Wink-párti voltam, mert akkoriban tetszettek a cipőik - bár egy évig húzta egy pár. Aztán nem találtam normálisat, mert betört a divat oda is ezerrel, így akkor elhatároztam, hogy veszek egy normális márkás cipőt, így 9 éve ez a második Adidasom. És nyugodtan mondhatom, hogy nem a felirat miatt veszek mostanában ilyen cuccokat, hanem mert ez bírja! A józsefvárosiról lehet, hogy hamar kiderülne… Egyszer ki kéne próbálni…
T-s szolgáltatóval már nekem is voltak nézeteltéréseim, de mindig, amikor közöltem velük, hogy akkor szolgáltatót váltok, azonnal megoldódtak a gondok.
Most 15Megás sávszélem van, ami 9700 hűségidő nélkül, merthogy így én diktálok, de mivel telefon is van mellé, így kedvezményesebb, 1750-el. Szóval a telefon meg a net együtt kb. 11-12e. Én alapvetően meg vagyok elégedve a szolgáltatásuk minőségével, csak az esetleges ügyintézésük hagy némi kivetnivalót, de ilyenkor jön, hogy akkor váltok...
Szerintem is a rendszerváltás óta lett kicsit durva a közbiztonság, de ne menjünk bele, nem érdemes itt a HE berkein belül feszegetni.
Jobbá tenni mi úgyse tudjuk, akkor meg inkább ne hergeljük a kollégákat.
Az még elmegy, de itt majdnem ennyibe került a két megás net, telefonnal. Azért ez már érdekes.
Pontosan, meg egymást sem, ennyit nem ér az egész…
Már egymást közt sem hozzuk szóba, egyszerűen értelmetlen. Meg amúgy is, annyi jó dologról beszélhetünk
Így igaz! Már a tanyás topikba így is eléggé feszegetik a témát a kollégák...
Idézet: „Meg amúgy is, annyi jó dologról beszélhetünk” Na most kellene valami jó kis kép köbzolitól...
A számítástechnikáról? Köszönet érte Szamócának (Nem az Ő találmánya, nem azért…)
Időnként felhozza az asszony, hogy nem cseréljük-e le a bill.-t meg az egeret, amikor meglát valami jobbat.
Most én vetettem fel az ötletet...elvetette...
Nálatok még egyszerű az ügy.
Kolléga elvesztette az öltözőszekrény kulcsait. A lakat levágásához kellett : 1 műszakvezető ( igazolandó Ő kicsoda) 2 rendész (csak párban járnak) 1 öltözői raktáros (igazolandó övé a szekrény) 1 tmk-s (Ő kezelheti az erővágót) + meg kellett várni a nyitvatartási idő végét, hogy ne zavarják a tisztálkodó-öltözködő munkatársakat kicsit ciki volt |
Bejelentkezés
Hirdetés |