Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
KD602
si NPN Power BJTTesla (BR)CEO (V)=110 I(C) Abs.(A) Collector Current=8.0 Absolute Max. Power Diss. (W)=35 h(FE) Min. Static Current Gain=15 h(FE) Max. Current gain.=50 @I(C) (A) (Test Condition)=4.0 @V(CE) (V) (Test Condition)=2.0 f(T) Min. (Hz) Transition Freq=500k Package=TO-3 Military=N
Szia!
Használd a keresztreferencia-keresőt: Bővebben: Link
tuti nem virusos? mert rákatt utána elment a netem ami nemtudni h az invitel v a gép hibája mert a hibajelentőköztpont tul volt terhelve.. a net visszajött de ezt dobja ki azóta a virusirtó
Találati információ: Találat helye: C:\WINDOWS\system32\x fájl Vírus neve: Worm.Kido.VG vírus Irtási mód: A fájl törölve Fájlhozzáférés: Engedélyezve Kiváltó felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM Kezdeményezett művelet: fájl bezárása Időpont: 2010.09.25. 20:27:59 szal rem nem erről az oldalról ered mert pont azt lestem mikor behalt az egész :S
Nálam az AVG nem jelzett, és eddig senki sem panaszkodott az oldal vírusos voltára.
Biztonságos működési tartomány miatt inkább a zárójeles BD249-250.
nem onnanjött kiderült közben az internetszolgáltató killódik. :S az invitel.. csak a virus honna jött na mindegy kösz a tippet majd átnézem
Nem tipp. Egyszerűen ezek a a helyettesítők: 2N6032, 2N6274...6275.
Sziasztok! Látom itt minden féle tranzisztort próbáltok keresni vagy épp helyettesíteni. És abban ki tud nekem segíteni, hogy egy MRF555 Motorola nagyfrekis tranzisztort honnan tudnék venni az RF PARTS-on kivül esetleg idehaza? Nagy segítség lenne ...
Kösz előre is
Szia!
Talán még a Distrelec-nél is meg lehetne érdeklődni.
Sziasztok!
Bevallom nm nagyon értek az elektronikához! Elromlott a hűtő és mint gépész egyből neki is estem megkeresni a bibit! A nyákon jól láthatóan ki van égve egy fekete vmi amit meg-google-tem és szerintem egy smd tranzisztor! Gondoltam elugrok és veszek egyet és kicserélem hátha okés lesz a dolog csak h a ott azt a választ kaptam h nm tudja h mi az legalábbis a száma alapján! vki eltudná nekem mondani h mi is ez? és h a rajta lévő számok mit jelentenek? és esetleg tok e venni ilyet? """" CHN D2NC6 0 6GY420 """" a kép nm lett túl jó de remélem aki tudja mit-kell nézni az kiveszi belőle! Üdv Luki
ÜDV! VAN EGY BT 139 800G . Ezt lehetne egy BTB vagy BTA -val helyetesíteni ? csak azt nem tudom, hogy hány amperes. Kösz mindenkinek . Laci!!
Szia!
16A-es, 800V-os Bővebben: Link
Sziasztok!
A kocsim digitklímájának meghalt a ventillátor-előtétellenállása, amelynek része a H80 NF55.08 típusú tranzisztor. Szerintetek lehetne ilyet vhol vásárolni? Mivel helyettesíthető, ha ilyet nem találni sehol? Előre is köszönöm a segítségeteket, üdv raczga
Szia!
Ezzel helyettesítheted: STP80NF55-08
Szia,
köszönöm szépen a gyors segítséget , további szép hétvégét, üdv raczga
Sziasztok!
Galactic tv színpaneljén csatornánként 1 db 2SC2482-es jelzésű tranzisztor. Helyettesíthető valami könnyebben beszerezhető tranzisztorral?
Sziasztok!
tud nekem segíteni valaki? a kiégett egység pont így néz ki mint pl ez a feszültségszabályzó ic: (bár találtam smd tranzisztort ill fet tranzisztort is ami így néz ki az illusztráción) http://www.hestore.hu/termek_10024284.html . http://www.hestore.hu/termek_10024286.html abban kellene segítség h milyet kéne tegyek a helyére! ez van ráírva: CHN . D2NC6 . 0 . 6GY420
Szia!
Ez jó lesz helyette. Azt is nézd meg, hogy mit kapcsolt ez a FET, mert csak úgy magától nem megy tönkre.
A 136 kisebb feszültségtűréssel rendelkezik. Nézd meg ezt: Bővebben: Link
Köszönöm.Ezt énis tudtam.De semmi másban nem különböznek.
Köszönöm a gyors választ
a kért infók: ez egy indesít hűtő (Mod:BA 35FNF P *SN:407300 137) vezérlő nyákja! (1.Kép és 2.Kép) A nyákon : Merloni Elettrodomestici spa by Magnetek Spa hátoldalon lakkozás alatt: 4062-02/7 Magnetek ill a kiéget egységről képek (3.Kép tudom pocsék a kép sajna csak mobilod ha kell jobb megyek haverhoz és csinálunk jobbat!) Üdv Luki
Köszönöm a gyors választ
azt h nézzem meg h mit kapcsolt? Üdv Luki
Kövesd a drain kivezetés vezetékét (fóliacsík).
közvetlen mellette van egy fekete zener dióda (pont úgy van forrasztva h nm látszik az írás)
utána egy ellenállás (piros,zöld,fekete,arany) és közvetlen mellette egy kis fekete smd amin 221 van és evvel a fóliacsík véget is ér. akkor most ezek is kiégtek? ill a másik végződési pontjánál nm kell tovább menni?
A source- láb vonalát is nézd végig. Természetesen az ezen a környéken fellelhető alkatrészeket méregesd ki.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |