Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   138 / 375
(#) mazsola válasza cukki hozzászólására (») Szept 24, 2010 /

Üdv cukki!
lehet, hogy már meg is van a rajzod, mindenesetre írd be a Google-ba: Peugeot 307 circuit, vagy Peugeot 307 schematic. Egy csomó találatot fog kidobni, de hogy mégy is vele valamire azt nem tudom.
mazsola
(#) steveke27 válasza mazsola hozzászólására (») Szept 24, 2010 /

vagy probálkoz torrent oldalakon én már ott is láttam kocsi kapcsolási rajzokat.
(#) R4v3n válasza lapose hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Ja hogy az adatlapon ez rajta van. Ilyennel még nem találkoztam. Köszönöm Szépen a segítséget!
(#) tomat5 hozzászólása Szept 25, 2010 /

Üdv mindenkinek.

Lehet hogy nehezet kérek de azért megpróbálom: tech21 landmark300 erősítő rajzára lenne szükségem. Köszi
(#) karcsika24 hozzászólása Szept 28, 2010 /

Tiszteletem!

Szeretnék segítséget kérni egy kézi kapcsoló bekötési rajzához.
Kezembe került egy régi osztrák kapcsoló, első ránézésre csillag-delta két forgásirányú.
De azonosító híján nehéz megmondani.
Amit tudok róla hogy ELIN márka N16 16A 500V sorszáma 1141.
Ehhez ha tudna valaki bekötési rajzot adni azt megköszönném, vagy csak annyiban segíteni hogy a bekötése megegyezik a GANZ kapcsolókéval?
A típus megállapításához még annyit tudok hogy egyik irányban VG1-2 másik irány ST1-2 de mivel a német nyelvtudásom egyenlő a nullával nekem ez nem mond semmit. Mellékelek pár képet ha sikerül.
Előre is köszönöm!
(#) Bassmester válasza karcsika24 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Hali!
Ki kéne "csengetni" egy műszerrel. Nekem inkább dahlander kapcsolónak tűnik. Biztosan van Ganz KK-s megfelelője :yes:
(#) karcsika24 válasza Bassmester hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Köszönöm!
(#) mustang74 hozzászólása Szept 28, 2010 /

Sziasztok!
Kapcsolási rajzot keresek VadászTölténygyár R4330 típusú rádióhoz.

RAD0975.JPG

(#) kadarist válasza mustang74 hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Szia!
Rajz: Get Manual.
(#) mustang74 válasza kadarist hozzászólására (») Szept 28, 2010 /

Köszi!
(#) Sigismundo hozzászólása Szept 29, 2010 /

Sziasztok!
A képen látható litván oszcilloszkóp rajzát keresem. Már sok helyen próbálkoztam, de sajnos nem jártam sikerrel. A márkajelzésen (OSZILLOSKOP SAGA), a gyártási helyen és a sorozatszámon (No.96-573) kívül más adat nincs a készüléken.
A segítségeteket előre is köszönöm, a kép rossz minőségéért pedig elnézést kérek, jelenleg csak telefonom van.
Üdv: Sigismundo

szkóp.jpg

(#) kadarist válasza Sigismundo hozzászólására (») Szept 29, 2010 /

Szia!
Ez a műszer megegyezik a C1-94-el. Rajz: Get Manual
(#) Sigismundo válasza kadarist hozzászólására (») Szept 29, 2010 /

Köszönöm szépen a gyors segítséget!
Üdv: Sigismundo
(#) kadarist válasza Sigismundo hozzászólására (») Szept 29, 2010 /

A Szaga verzió rajza: Bővebben: Link. A Szaga a "nagy" C1-94-nek az egyszerűsített változata.
Ismertető a műszerről
(#) Doncso válasza kadarist hozzászólására (») Szept 29, 2010 /

Meg mertem volna esküdni, hogy ez egy C1-91 es , csak valami litván agyas készített rá egy előlapot front designerrel, csak az hiányzot a logikából, hogy hogyan került onnan ide?
(#) Sigismundo hozzászólása Szept 29, 2010 /

A készülék németországban van (itt tanulok), szerintem az itteni (pontosabban akkori keletnémet) piacra szánt litván gyártmány, mivel a feliratok is németül vannak rajta.
(#) HA3GX hozzászólása Szept 30, 2010 /

Üdvözlök minden kedves fórumtársat!

Egy olyan VCO-s kapcsolási rajzot keresek, mely tartománya 430 - 450 Mhz között van. Találtam egy hasonlót (mellékletben), csak sajnos megfelelő induktivitású tekercset nem kapok a legközelebbi boltban.
Ha kapcsolási rajzot nem is, a rajzon feltüntetett tekercseket (a postaköltséget is kifizetve) valaki tudna küldeni?

Köszönöm mindenki segítségét.

Goral_VCO.gif

(#) nekker hozzászólása Okt 1, 2010 /

Szevasztok,

Szeretnem megkerdezni ha nem rendelkezik valaki
UPS APC HS 500 (BH500INET) kapcsolasi rajzaval.

az e-mail cimem:*********

koszike
(#) Vacok hozzászólása Okt 1, 2010 /

Sziasztok!
Nincsen véletlenül valakinek kapcsolási rajza egy Monxx770 típusú monitorról?
(#) MaTe193 hozzászólása Okt 1, 2010 /

Szép napot mindenkinek!
Egy olyan egyszerű kapcsolás rajzát keresem,mely nem sok alkatrészt tartalmaz és felhasználható benne a GC511K típusú tranzisztor.Lehet ez villogó,bármi,csak egyszerű legyen elkészíteni.
Máté.
(#) Sebi válasza MaTe193 hozzászólására (») Okt 1, 2010 /

Itt vannak az adatai...
Villogónak még elmegy ma is, mást nem nagyon építenék vele.

gc.GIF

(#) MaTe193 válasza Sebi hozzászólására (») Okt 1, 2010 /

Köszönöm a választ!
Adatlapján én is megtaláltam,csak a villogóhoz nem tudom hogyan fogjak neki.Egyébként szakköri foglalkozáson építenénk,aztán ebből meg van egy rakat.
Máté.
(#) Sebi válasza MaTe193 hozzászólására (») Okt 1, 2010 /

Keresőbe beírod: villogó. Rengeteg találat van, most nem nézem át.
pl egy:Link

Persze, mivel PNP a tranyód, az elkókat és a tápot fordítani kell.
(#) proli007 válasza MaTe193 hozzászólására (») Okt 1, 2010 /

Hello!
Esetleg próbáld meg ezt a kis áramkört megépíteni vele. Természetesen a tápfeszültséget, a kondikat, és a Led-eket meg kell fordítani. A kapcsolás, viszont maradhat.
üdv! proli007
(#) MaTe193 válasza proli007 hozzászólására (») Okt 2, 2010 /

Hali!
Köszönöm a választ,ezzel már én is szemeztem,viszont nem tudom hogyan fogjak neki,ezért fodultam hozzátok.Megköszönném,ha vázlatosan megrajzolnád,mit,hogyan.
Köszönettel:Máté.
(#) proli007 válasza MaTe193 hozzászólására (») Okt 2, 2010 / 1

Hello!
Nincs mit rajzolgatni, ott van a nyákterv is. mindössze annyi a dolgod, hogy amikor az alkatrészek beültetésre kerül sor, akkor a képhez képest, a kondit és a Led-et, fordítva ülteted be. (két lábát felcserélve). A tranyó, marad úgy ahogy van. A tápfeszültséget, meg nem a jelölt módon, hanem a plusz-mínuszt fordítva kötöd rá. (De ha eltéveszted, akkor sem fog beledögleni, csak nem működik)
üdv! proli007

Köszönöm a választ!
Így már világos Tápfeszültég mennyi legyen?Zsebtelep elég neki?
Máté.
(#) proli007 válasza MaTe193 hozzászólására (») Okt 2, 2010 /

Hello!
"A tápfeszültség minimum értékét, tulajdonképpen a LED-ek nyitófeszültségének, és a tranzisztorok bázis-emitter nyitófeszültségének összege fogja meghatározni, tehát nem mellékes, milyen színű LED-eket alkalmazunk. Jelen kapcsolásban egy zöld, és egy piros LED-et használtam, ahol a zöld LED 2..2,2V nyitófeszültsége a mérvadó. Így a bázissal összeadva, 2,8V feszültség jön ki, ami által - a veszteségeket is figyelembe véve - kb. 4,5V feszültségről már üzemképes a kapcsolás."
Írtam a kis cikkben. De ha már vettem a fáradságot és leírtam valamit, nem lenne célszerű el is olvasni? :no:
üdv! proli007

Elnézést! :zavart2: Az kavart be,hogy másféle a tranzisztorom.Egyébként jó cikk!
Máté.
(#) mpisti hozzászólása Okt 5, 2010 /

Szervusztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Szükségem lenne a HEGA Co2 V 450 hegesztőgép kapcsolási rajzára,különös tekintettel a fokozatkapcsolók kifejtési táblázatára. Csak a "V" típus érdekel, a másik nekem is megvan.
Hibás a gépben az üzemmód váltó,ez kb 30-35cm hosszú és a Co üzemmód fokozatkapcsolója.Ez csak kb. 20 cm hosszú.
Mivel mindkét kapcsolóban több törött működtető bütyök van, ezért -hogy nehogy hibásan rakjam össze a kapcsolókat- szükségem lenne az eredeti kifejtési táblázatra,amelyet feltételezésem szerint a gépkönyv tartalmaz. Kérem,akinek ez a gépkönyv a rendelkezésére áll,ossza meg velem a benne levő információt.
A segítséget előre köszönöm.
Következő: »»   138 / 375
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem