Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1485 / 3611
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Rossz pénz nem vész el.....
(#) solti_imre hozzászólása Dec 24, 2010 /

Jézuska hozott pár Proxxon modelt - áldassék a neve!
(#) mex válasza solti_imre hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Akkor Te nagyon jól viselkedtél egész évben.
(#) solti_imre válasza mex hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Naná! Így 60 felé már nem nehéz jónak (=hűségesnek) lenni! )
(#) mamutkan válasza solti_imre hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

De mi az a proxon modell?
(#) szamóca hozzászólása Dec 24, 2010 /

Én hoztam Nektek ZENÉT.
(#) Rober_4 válasza mineral hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Még egyben is maradna, ha nem találnák ki közben, hogy azt oda ne tedd fel, az nem kell, meg az a láb is fölösleges, nem férünk tőle, nomeg minek a teteje?
Mondom: - Az tartja össze, a lábait.
-Na ugye hogy fölösleges!
-Akkor tartanád egy kicsit amíg el nem dől. Úgy pár hónapig...

(Kellemes Karácsonyt Mindenkinek )
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Az se rossz!
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Az ilyen asszony jól főz!
(#) vikipapa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Ilyen már velem is megtörtént. Szobám egybe a műhelyem is aztán muterom bejött takarítani. Szerencsétlen weller hegyét súrolópor és dörzsi párosítással megtámadta. Egyszer már az elektroncsöveknek is neki akart esni, de időben leállítottam.
(#) baliaka hozzászólása Dec 24, 2010 /

Minden kedves elektrós társamnak Nagyon Boldog Karácsonyt és Ic-ben és sikerekben gazdag Újévet Kívánok!
(#) zolika60 válasza Pulyka hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Ha az emlékezetem nem csal, ez az óra egy toshiba ébresztős rádióból származik. Harminc x éve szolgál egy ilyen a szüleimnél. Talán az első rádiós óra volt a boltokban.
Szép karácsonyt neked is.
(#) nikolatesla hozzászólása Dec 24, 2010 /

Hali!
A képet figyeljétek!
Az egy férfiszaporító sejtett ábrázoló tojáslikőrrel töltött szeszes ital csomagolás.

DSC01053.JPG

(#) zoly15 válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Ezt el kellett olvasnom 3X hogy rájöjjek miről hadoválsz
(#) Pulyka válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Szia.

Nem tudom, nekem miért tetszett meg ennyire ez a lapozós óra, de nem rossz.
Most 7 szegmeses led-es órám van, de mivel ennek a lapózosnak nincs doboza, csak maga az óra"mű" van meg, és még nem is volt használva, ezért szerintem, csak az építgetéshez van nagy kedvem.

Jól sejtettem.
A Jézuska hozott nekem 200ml P20-at.
(és még pulcsit, csokit,(ami nagy kedvencem, mert káros szenvedélyem az édesség), ugye a P20-at, tegnap, ahogy apum pakolászott nekem ajándékozott pár dolgot, jah és 2eHUF-et is kaptam a Jézuskától.)
Szóval jó ez az idei Karácsony!

Üdv.Tomi
(#) MaTe193 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Mondjuk szilveszterkor még elmegy :hide:
(#) Ricsi89 hozzászólása Dec 24, 2010 /

Nem tudom ki hogy van vele, de én az ünnepeket legszívesebben átaludnám. Nekem az ilyen ünnepek csak abban másak, hogy itthon ül mindenki(bár általában mindig ez van), nincs nyitva egy bolt sem, jönnek a rokonok, meg rommá unom magam. Ilyenkor még ahhoz sincs kedvem, hogy kimenjek és csináljak valamit, mert semmi ötletem nincs, hogy mit csináljak. Jah meg persze itt a fórumon is egész nap csak olyan hozzászólások vannak, hogy "boldog karácsonyt" meg stb. Ahányszor jön valami értesítő csak ezek a hsz-ek vannak, semmi más. Nekem már sok éve ugyanaz megy. Hülye műsor a tv-ben, és unalom. Mi lesz velem 10-20 év múlva? Kiszaladok a világból.
(#) MaTe193 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Ej-ej hát ez az ünnepi szellem?Szerintem a hozzáállással van baj.Nem úgy kell felfogni,hogy 'Nah megint jönnek a kitudja milyen unokatestvérek' ,hanem 'Dejó,találkozok velük megint' .Persze ez nagyon idilli,de akkor is.Amúgy meg nem boltban kell tölteni a napot (mondjuk per pillanat nekem is kéne vennem ~100m szalagkábelt ),ki kell bírni ezt az egy-két-három napot.Én TV-t nem is nézek,egyet értek,ilyenkor ritkabugyuta filmeket adnak...
Máté
[OFF]U.I.:A világból kifelé az balra a második ajtó
(#) nikolatesla válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Akkor picit gusztusosabb?
Mézes kalács házilag.

DSC01054.JPG

(#) Ricsi89 válasza MaTe193 hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Én sem nézek tv-t, csak ha már tényleg unom magam. De most ilyenkor valahogy semmihez semmi kedvem nincs, leginkább egész nap aludnék. Jó most még az idő is jó, lehetne kint lenni, na de ilyenkor valahogy semmihez sincs kedvem. Holnap alszok délig, ebéd után meg talán kimegyek rendet rakni a műhelybe, hogy teljen az idő. Talán még RC-zek is egy kicsit, hadd teljen az idő. legyen már március!!!
(#) tungsram hozzászólása Dec 24, 2010 /

Karácsony nem más mint otthoni legalizált piálás....
(#) zolika60 válasza tungsram hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Ha ez így van, elég szomorú. :no:
(#) SALáta hozzászólása Dec 24, 2010 /

Minden hobbielektronikásnak kellemes szeretettel teli karácsonyt kívánok! Köszönöm az évben nyújtott sok sok segítséget!

[OFF] A karácsonyfa állítás népszokásról egy kis cikk: Bővebben: Link Ne a holt, hanem a mirőlt nézd .
(#) GAtesz hozzászólása Dec 24, 2010 /

Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Nálunk is járt már a Jézuska! Igaz nekem nem hozott semmit, csak a gyerekeknek. Én meg már nem vagyok gyerek.
(#) zolika60 válasza GAtesz hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Elég, ha békességet hoz. A gyerekeké az ajándék csodája. Békés szép ünnepet neked is.
(#) GAtesz válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Köszi!
A fiammal elég nehéz békésen lenni (5 éves lesz) mindig eszi az idegeinket. A kislányom (2 hónapos) ő nagyon jó baba. Egy szavunk nem lehet rá.
Egyébként elvagyunk. Legózunk, forrasztunk, mesét nézünk
(#) Rober_4 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

No no! Egész este Legóztam
(#) GAtesz válasza Rober_4 hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Én imádok LEGO-zni. 33 évesen.
Mindig is imádtam!
(#) Rober_4 válasza tungsram hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Egyébként is legalizált a piálás, tehát nem hiszem, hogy ezen múlik. Viszont, szerintem, hogy a karácsony karácsony legyen mindenképpen kellenek hozzá olyanok is, akik örülnek az ajándéknak.
(Mostanában eléggé szótlan vagy, miz újság?)
Következő: »»   1485 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem