Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jézuska hozott pár Proxxon modelt - áldassék a neve!
![]()
Akkor Te nagyon jól viselkedtél egész évben.
![]()
Naná!
![]() ![]()
De mi az a proxon modell?
Még egyben is maradna, ha nem találnák ki közben, hogy azt oda ne tedd fel, az nem kell, meg az a láb is fölösleges, nem férünk tőle, nomeg minek a teteje?
Mondom: - Az tartja össze, a lábait. -Na ugye hogy fölösleges! -Akkor tartanád egy kicsit amíg el nem dől. Úgy pár hónapig... ![]() (Kellemes Karácsonyt Mindenkinek ![]()
Ilyen már velem is megtörtént. Szobám egybe a műhelyem is aztán muterom bejött takarítani. Szerencsétlen weller hegyét súrolópor és dörzsi párosítással megtámadta. Egyszer már az elektroncsöveknek is neki akart esni, de időben leállítottam.
Minden kedves elektrós társamnak Nagyon Boldog Karácsonyt és Ic-ben és sikerekben gazdag Újévet Kívánok!
Ha az emlékezetem nem csal, ez az óra egy toshiba ébresztős rádióból származik. Harminc x éve szolgál egy ilyen a szüleimnél. Talán az első rádiós óra volt a boltokban.
Szép karácsonyt neked is.
Hali!
A képet figyeljétek! Az egy férfiszaporító sejtett ábrázoló tojáslikőrrel töltött szeszes ital csomagolás. ![]()
Ezt el kellett olvasnom 3X hogy rájöjjek miről hadoválsz
![]() ![]()
Szia.
Nem tudom, nekem miért tetszett meg ennyire ez a lapozós óra, de nem rossz. Most 7 szegmeses led-es órám van, de mivel ennek a lapózosnak nincs doboza, csak maga az óra"mű" van meg, és még nem is volt használva, ezért szerintem, csak az építgetéshez van nagy kedvem. ![]() Jól sejtettem. ![]() A Jézuska hozott nekem 200ml P20-at. (és még pulcsit, csokit,(ami nagy kedvencem, mert káros szenvedélyem az édesség), ugye a P20-at, tegnap, ahogy apum pakolászott nekem ajándékozott pár dolgot, jah és 2eHUF-et is kaptam a Jézuskától.) Szóval jó ez az idei Karácsony! ![]() Üdv.Tomi
Mondjuk szilveszterkor még elmegy :hide:
Nem tudom ki hogy van vele, de én az ünnepeket legszívesebben átaludnám. Nekem az ilyen ünnepek csak abban másak, hogy itthon ül mindenki(bár általában mindig ez van), nincs nyitva egy bolt sem, jönnek a rokonok, meg rommá unom magam. Ilyenkor még ahhoz sincs kedvem, hogy kimenjek és csináljak valamit, mert semmi ötletem nincs, hogy mit csináljak.
![]() ![]()
Ej-ej hát ez az ünnepi szellem?Szerintem a hozzáállással van baj.Nem úgy kell felfogni,hogy 'Nah megint jönnek a kitudja milyen unokatestvérek' ,hanem 'Dejó,találkozok velük megint' .Persze ez nagyon idilli,de akkor is.Amúgy meg nem boltban kell tölteni a napot (mondjuk per pillanat nekem is kéne vennem ~100m szalagkábelt
![]() Máté [OFF]U.I.:A világból kifelé az balra a második ajtó ![]()
Akkor picit gusztusosabb?
Mézes kalács házilag. ![]()
Én sem nézek tv-t, csak ha már tényleg unom magam. De most ilyenkor valahogy semmihez semmi kedvem nincs, leginkább egész nap aludnék. Jó most még az idő is jó, lehetne kint lenni, na de ilyenkor valahogy semmihez sincs kedvem. Holnap alszok délig, ebéd után meg talán kimegyek rendet rakni a műhelybe, hogy teljen az idő. Talán még RC-zek is egy kicsit, hadd teljen az idő.
![]()
Minden hobbielektronikásnak kellemes szeretettel teli karácsonyt kívánok! Köszönöm az évben nyújtott sok sok segítséget!
![]() [OFF] A karácsonyfa állítás népszokásról egy kis cikk: Bővebben: Link Ne a holt, hanem a mirőlt nézd ![]()
Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Nálunk is járt már a Jézuska! Igaz nekem nem hozott semmit, csak a gyerekeknek. Én meg már nem vagyok gyerek. ![]()
Elég, ha békességet hoz. A gyerekeké az ajándék csodája. Békés szép ünnepet neked is.
![]()
Köszi!
A fiammal elég nehéz békésen lenni (5 éves lesz) mindig eszi az idegeinket. ![]() Egyébként elvagyunk. Legózunk, forrasztunk, mesét nézünk ![]()
Én imádok LEGO-zni. 33 évesen.
![]() Mindig is imádtam! |
Bejelentkezés
Hirdetés |