Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok...olyat szeretnék kérdezni,hogy nem-e tudtok nekem segíteni abban hogy egy Panorama típusú tv-t kódolni tudjak egy URC22C-15 típusú universal remote controller távirányítóval ??mert nincs hozzá kódlista és nagyon fontos lenne.... előre is megköszönöm a segítségeteket ....
Az előtted lévő hozzászólásban van a komplett leírása, abban keresgélhetsz kódot.
A mi falunkban a lányok is tudnak helyesen írni...
urc22b táv kódra lenne szüksége . kérlek segitsetek. orion tv hez kéne. 4 számjegyűek.
Google, első találat!
Nekem van egy URC22B univerzális távirányítóm és nincs kódtáblázatom de azt tudom,hogy négy számjegyű kódok kellenek hozzá.Azaz igazság,hogy költözés közben eltűnt.A ROSSMAN-ban lett várárolva
LÉGYSZI VALAKI !!! URC22B NÉGYJEGYŰ KÓD KELLENE ORION TV-HEZ. LÉGYSZI SEGITSEN VALAKI.
Szia !
A négy jegyű kódok Orion TV-hez. 0037,0177,0443,0355,0556,1954,0714,0320,0655,0321,0011,0516,0009,0102,0264,0412,1916,1908,0880,1196. Üdv.: moele
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem adni URC22B-hez sony tv-hez a kodot.köszi
Sziasztok!
Még egy jó pár éve vettem egy Com Uni 5 (comuni5) típusú távirányítót, és most Alien TV-hez szeretném beállítani, de nem tudom hol van a papírja. Jó lenne valami automata kód kereső funkciót elérni rajta, de ha kódos megoldást tud valaki, az is jó. Segítségképp csatolok pár képet. Köszönöm! P.
Nagyon csúcs vagy! Köszönöm szépen!!! Hogy mit össze nem kerestem, de semmi... ))
Köszi mégegyszer!
Szia !
Nagyon szívesen. Igaz magyarul nincs meg a leírása, de a fordító használatával könnyen meglehet oldani ! A jelalakok és ábrák segítségével is könnyedén be lehet állítani bármilyen készülékhez ami a leírásban található . Jó munkát ! Üdv.: moele
Sikerült is, csak az a baj, hogy jobbra-balra irányít egyik kód sem akarja aktiválni, igaz külön nincs is rajta. Láttam már ehhez valót, ott a körben van fel-le (p +-), balra-jobbra (irányok) és külön ki van hozva alá vol +-. Ebből sajna ez hiányzik, de az alapfunkciókat vezérli.
P.
sziasztok van egy orion tvém a tipusa orion t2136 mtx-s-flat és van egy universum22b-12 tanithato táv de nemreagál semelyik kodra a tv ami szerepel a listába
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni Most vettem 1 Silvercrest távirányitót a Lidiben. Csak annyi a problémám Hogy van 1 rádiós erősitőm és az erősitőn nem birok sávot váltani pl.cd ről dvd re. Hogyan lehet ezt beállitani? Mert gondolom belehet. segitsetek pls
HA megvan az eredeti távkapcsolója az erősítődnek, akkor egyszerű: be kell tanítani a hiányzó funkciókra a Silvercrestet. A módja le van írva a kézikönyvében.
Sziasztok remélem tudtok segtitenivan egy philipse tv-m és 2 univerzális távi.. az egyik home by somogyi URC1
másik urc2b. kéne kod hozzá mert a program gomb nem müködik
van egy roc3205 tipusu thomson távirányitom kellene nekem konka tv hez kod elöre is köszönöm
Szia!
A Silvercrest tanítható is? (Gondolom a nagy, hosszú lcd-sre gondolsz) Szemeztem vele, de a kiskönyvének a gyors tanulmányozása után én csak azt láttam, hogy ismer egy tucat márkanevet. Na majd legközelebb. Illetve tud valaki olyan tanítható távirányítót ajánlani, ami kicsi, egyszerű (play/stop, pause, fő gombok), és még rongálás nélkül szét is bontható?
Először is Szia ! Boldog Ünnepeket !
A kóddal nem működik minden funkció, meg tudom adni, de nincs sok értelme. Inkább ezen az oldalon nézz körül ! Bővebben: Link Üdv .: moele
Szia!
Igen tanítható. Az eredeti táv kell hozzá és ráirányítva tanítható, meg lehet adni neki, hogy milyen funkcióhoz való a vett jel.
Köszi!
Már csak kisméretűben kéne valami jó tipp.. HTPC-hez szedegetem a részeket.
hello mindenkinek! boldog karácsonyt! minap kaptam egy cimborámtól egy hq rc univers 27-es távirányitót papirok kódok nélkül. mindeszt azért mert nekem *** a samsung tv-hez a távkapcsom. ha vkinek létezik ehez a tipushoz kód legyen oly kedves és rakja fel nem ide a fórumra. előre is köszi.
Nem kívánt rész törölve. Emellett a helyesírásra és a mondateleji nagybetűkre is odafigyelhetnél. Action2K
Sziasztok!
Vestel TV-hez kellene urc22b-6n távirányítónak kód.
Szia !
A Vestel tv kódját nem tudja az urc22b-6-os táv. Próbáld automata kereséssel, talán egy két funkciót megtalál, de nem biztos. Üdv.: moele
Szia !
Orion kódok: 006,016,028,057,088,108,109,187,188,189,253 Üdv.: moele |
Bejelentkezés
Hirdetés |