Fórum témák
» Több friss téma |
25V csak.. fura. Ilyet még nem láttam. Kösz
Sziasztok Segítsetek légyszi. Nem találom ennek a tranzisztornak az adatlapját sehol. c4977 van rá írva. Egy rossz pc tápból szedtem ki. Ezek voltak a kapcsolo fetek. Google barátom is csak 2sc4977 -et ad be. Szóval ha tudtok erröl valami általános infot akkor osszátok megvelem légyszi. Köszöntem További szép napot.
A 2sc4977 pont jó is, mivel ez az lenne, csak nem szokták feltüntetni a 2s előtagot.
PC tápban amúgy is bipoláris tranzisztorok vannak és nem fetek.
Üdv! Én ezt találtam róla, csatolt kép.
Ricsi és Gyuri köszi mindkettőtöknek. Nem tudtam hogy elhagyható a 2s tag... AM alábbi linken rémlett hogy fet de jobban meg néztem ott ugy van írva hogy kapcsolótranzisztorok vagy fetek. Köszönöm szépen a segítségeteket http://www.hobbielektronika.hu/cikkek/at-s_pc_tap_atalakitasa_szimm...k.html
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a két alkatrész között mi a különbség? Gondolom mindkettő dióda (zener?). A feketére az van írva, hogy IN5397gp, a pirosasra pedig c9v 1ph. Egy áramkörbe, amit építek, 6.2 V-os zener dióda kellene. Ezek közül jó lenne valamelyik? Előre is köszi a segítséget.
Szia!
Egyik sem jó, mert az egyik egy egyenirányító dióda, a másik meg egy 9,1V-os Zener.
Helló Mindenkinek.
Keresem az adatlapját egy kocka DC-DC konverternek. (16x16mm) A gyártója: Microwi electronic Gmbh. tip. SD05A kimeneti fesz: 5VDC. Sehol sem találom. Ha valaki ügyesebb, megköszönném.
Sziasztok! Egyik ismerősömtől kaptam egy scanner szenzort, a típusára lennék kíváncsi mert nem szeretném szétbontani csak ha nagyon muszáj (gondolom a hátuljára van írva). Az IC mérete 5,55x0,9 cm. Mellesleg a scannelésen kívül lehetne valamire használni?
Szevasztok. Nekem is alkatrész problémám van. Barátom hegesztőjébe lenne szükség 4db. SKT160/08c tirisztorra de sehol nem találok még leírást sem, hogy esetleg mivel lehetne helyettesíteni. Ha van ilyenje valakinek vagy tud segíteni a behelyettesítésbe azt nagyon megköszönném!
Szia. Az alábbi fájlban megvannak az adatai.
Szia. Kösz a segítséget, ha még azt is megmondanád hol kapok ilyet Magyarországon nagyon jó lenne.
SKT160/14E-t találtam, de egy kicsit drága. Bővebben: Link
Tényleg elég húzós az ára és aki javítja a gépet a 08c-hez ragaszkodik, én csak segíteni szeretnék a beszerzésben.
Én nem tudom, hogy lehet e helyettesiteni vele de az biztos, hogy 4db. árából már egy jó inverteres hegesztő is kijönne.
Helló!
Van itthon egy "készülék" ami elromlott, és tudni szeretném a nevét, hogy mi az. Én eddig ezt a készüléket csak hidrofor tartályok motorjának (?) bekapcsolásánál láttam. 1969-es GANZ gyártmány, van rajta egy zöld és egy piros gomb, a doboza alja tele van olajjal. Ki kéne cseréljem, de sajnos nem tudom a nevét, fényképet meg nem tudok csinálni, fényképezőgép hiányában. (tippem szerint mágneskapcsoló, de nem vagyok benne biztos) Előre is köszönöm!
Szia !
Aminek a nevét keresed azt úgy hívják, hogy "MO" tipusú kapcsoló. Nem tudom árulnak-e még ilyet, valószinü csak kéz alól kapsz. Csatolok képet , ez még nem volt beüzemelve !Sajnos a zöld gombot ki kellett vennemmert máshova kellett. Most látom még benne van a gyári papir!
Szaisztok!
A képen lévő SMD kondenzátor értékére volnék kíváncsi. Tudja valaki? Ennyi olvasható rajta: 2276, alatta 23044.
Az 227G lesz. Segédprogramoknál van kondenzátor kódból kapacitást számoló program. Oda beírva megkapod az értéket. De azért megsúgom: 220 µF 2%
Szia! (Szai!)
Köszönöm, igen, tényleg G lesz. A kis csíkkal megjelölt fele lesz a negatív láb, nem?
Ha jól tudom, akkor a pozitív végét jelzik csíkkal.
Szia!
Igen, a pozitív a csíkos: Bővebben: Link
Értem, mégegyszer köszi.
Helló mindenkinek. Kaptam egy videót bontásra amiben van egy késleltető művonal (Csatoltam egy képet, bocsánat a rossz minőségért). Ez van ráírva: Delay Line 7911 ADL-FE1836E. A vidó típusa amiből bontottam: Audition VCR 35/32. A bekötésére lennék kíváncsi, vagy ha valaki tudna adni egy adatlapot azt nagyon megköszönném.
Szép napot mindenkinek lenne egy töltésvezérlő ic 1.2 voltos aksit tölt annyi van ráírva ZE002 8013
nem találok adatlapot és nem tudom esetleg mivel lehetne helyettesíteni de még a bekötése sem biztos mert nem én szedtem ki és szabályos 4 lába van Üdv Harald
Ez csak annyiban töltésvezérlő, (inkább csak szintkapcsoló) hogy a napelemes kerti lámpában kapcsol. Ha van fény, tölt, ha nincs fény akkor rákapcsolja az akkura a LED -et. Nagyon nehezen lehet találni kínai nyelvű adatlapot.
Szia !
Csak ezt találtam . Remélem segit !
Köszönöm sokat segítettél! Esetleg még, ha betudnád scannelni vagy jobb minőségű képet csinálni arról a kapcsolási rajzról (bekötésről), amit csatoltál?
Szia!
Ez a legjobb felbontás: Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |