Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Jól néz ki.Ami nekem szúrja a szemem,az a + és a - gombok sorrendje.Logikusabbnak látnám jobbról a + gombot.Ehhez viszont át kellene tervezni a panelt.Mindenesetre gratula hozzá.
István
Sziasztok !
Elkészültek az Alkotós V és A méterjeim paneljai. Igaz még nincsenek fúrva de.. Aztán látható a labortápom, ami kész, csak még nem élesztettem. Ja , s nem utolsó sorban, lefényképeztem nektek a műhelyemet is. Remélem meg tudjátok nyitni a Picasa albumom, mert ilyet még nem csináltam.. Picasa
GRAT nagyon jó lett nekem is olyan multiméterem van
Jó kis képek lettek!!
Jó lesz! Szigetelést tessék tenni a graetz-re és a stab IC-re is! Nem lenne jó ha véletlenül összeérne valamivel a lába és füstölés lenne a vége... (A fényképezőgéppel meg majd megtanulsz bánni... A panel fotói egy picit homályosak lettek. Kérd meg apudat, hogy magyarázza el, hogy hogyan kell jó kis éles képeket készíteni.)
Köszi Mybuster és Vic !
Rakok akkor oda is szalagot. Fényképezés se megy, tudom.
Jó lesz ez. Fogadd meg a tanácsokat és minden rendben lesz.
Megfogadtam őket. Amúgy épp most szalagoztam le a grécet is.
Szigszalag helyett sokkal strapabiróbb, és esztétikusabb a zsugorcső, javaslom neked a használatát!
Müszi
...az optimista angolul, a pesszimista héberül, én meg lőni tanulok! Éljenek a Magyar feliratok!
Okés, szerzek majd olyat. Most éppen Alkotós cuccot furtam volna, de vacak a fúrom, meg még az 1mm-es szálat is csak úgy akarja befogni, ha drótot tekerek rája.
Valószínűleg jövőhéten bérmálkozásra kapok egyet, de nem biztos...
Úgy is jó, csak szép egyenletesen tekerd fel. Persze ha kapsz egy alkalmasabbat az még jobb.
Hát dróttal csináltam, de folyton bepörög akkor is, és nem forgatja a szárat. Hagyjuk.. :yes:
Alakul!
Fém dobozba teszed? A nyákok szépek lettek,gondolom vasalásos technika?
Nem tudom milyenbe. Majd elválik.
Igen vasalással, azért lett ily gyatra... :yes: Át szeretnék térni majd UV-ra. :yes:
Szia! Én minidrillel fúrok. Annak 2mm-t tud befogni a tokmánya. Ezért a vezetékről leszedem a szigetelést és ráhúzom az 1mm-es fúróra. Így kb 2mm vastag és be bírom fogni. Abszolult nem forog meg és nem is üt.
Jani!
Ha jól láttam a 230V-ot átvitted a panelon lévő biztire. OTT IS LE KELL szigetelni! Megfogod a panelt, hogy odébb rakd és kész a baj!
Le is szigeteltem , természetesen, még tegnap este. Oda raktam szigetelőszalagot. !
[OFF] Én idővel ha úgy leszek anyagilag építek egy A/4-es mini CNC-t ami kiváló lesz nyák készítéshez is! Meg rajzolom gépen Mach3 meg kivitelezteti a géppel. Szerintem (ez az én véleményem) szebb a CNC-s nyák mint a sima mert nem fogom minden fölös rezet lekaparni csak a két sáv közt és marad az árnyékolás vagy föld pont!
Ezt nem csak cnc-s eljárással lehet. Szinte midnen nyáktervező alkalmas "zónás" tervezésre
Sziasztok itt egy pár kép az újonnan kiépített hangfalkollekcióról Lassan a többin is elkészül a kárpitozás
Hmmm, ez már a gatyát is letépi az emberről, ha az ürge odacsap a dobra!
Amúgy szép dobozok! Müszi
Hát a tölcsérek közül még csak egybe van csk értelmes hsz (EMINENCE omega pro 18) de az 800 wattal 8 ohmon 10 méterröl gyomorba üt
Szépek lettek!
Bár annyi mély helyett elég lett volna 2db Martin WSX... Az 115dB-es érzékeny láda és rendesen felborít! De nagyon jók lettek
Hali ez a Martin WSX ez 18 as vagy 15 ös mélyhez van vagy esetleg tudnál tervet küldeni róla mert előfordulhat hogy megépítenénk azt is
Jelentem fiúk, működik. 1,26-20V -ig leszabályozza a feszültséget.
Gratulálok. Mondtam, hogy menni fog.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |