Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Sipoltattuk,de ugy nez ki nem test kabel
Szia!
Ők ott nincsenek rokoni kapcsolatban esetleg?
Nem tudom,van picivel alatta is egy ilyen kiallo Matyi.Tud gondot okozni ha radugom?
Ettol kapok fraszt,hogy az elozo mokus csak beledobalta a belsejet,mondvan ugyis szemet az egesz.Ha en szereltem volna szet,legalabb ossze jelolom,nem?
Igaz látom, hogy van egy másik is kicsit lejjebb sípoltasd meg a kettőt egymáshoz képest kapcsolatban vannak-e, és nézd meg azt is, hogy GND csatlakozok-e. Ha igen akkor valószínű, hogy oda tartozik, de ez csak elmélet...
Honnan jön az egyszálas fekete vezeték? Lehet, hogy képcsőárnyékolás.
Megint nem tudok kepet feltolteni
Talan ezen jobban latszodik igy egyben,egy ic van kozvetlen mellette
Igen emlékeim szerint oda is megy vezeték, pont olyan mint amit mutatsz. Rajzról kellene megkeresni.
Hol jutok hozza 46rh40e kapcsolasi rajzhoz?Nem mai gyerek mar.Sajnalom hogy a ket kabel miatt meg mindig pihentetnem kell a tv-t.
Sziasztok,
olyan kérdéssel fordulok hozzátok segítségért, mely egy Thomson projektoros tv-vel kapcsolatos. Nem mai darab, de eddig megszolgálta a bizalmamat. Most bekapcsolás után a kép a képernyő közepe körül kb. 20-30cm-ig tökéletes, de onnantól kezdve a széléig szellemképes lesz körkörösen. Egyszer volt csak javítva eddig, akkor valami behúzó kapcsolót kellett rajta cserélni, bár sajnos nem értek hozzá egyáltalán, így lehetett más a hibája, már nem emlékezem rá pontosan mit mondott a szakember. Az a javíttatás nem két Ft-ba került, ezért gondoltam, hogy először megpróbálkoznék a kérdéssel felétek, hátha van valakinek valami okos ötlete. Köszi előre is.
Konvergenciaprobléma lesz. Meg tudod írni a típust és a sasszi számot?
Sajnos nem vettem amit írtál, én ezeket az adatokat találtam a hátulján, nem tudom rajta van-e, amit szerettél volna...
Igen. Az ETC 210 a sasszinak a száma.Tudsz képet föltenni a hibáról is?Rajz a TV-hez,
István
Azt csak holnap tudom megtenni, mert most üzemen kívül van, nincs semmi, amit rá tudnék csatlakoztatni képileg. Szóval, holnap küldöm, köszönöm, hogy foglalkozol vele, Békés Új évet kívánok neked.
BarnaPili,Stevepapa!Koszonom a segitsegeteket,koszi a kapcsolasi rajzot,meg lett a csatlakozasi helye a ket kobor csatinak.Tokeletesen uzemel a tv.KOSZONOM SZEPEN! BUÉK
:) Örülök a sikernek ! BUÉK !
Jól kezdődik az év. Maradjon is így
Szervusz, mára ígértem képet. Most láttam csak, hogy nagyít is, vagyis a kép egy rész nincs is a látható zónán belül...
És az javítható, vagy ilyen esetben hagyjam az egészet és gondolkodjak egy új vételben?
Ha javítható az kb. mennyibe kerül, azt esetleg tudod?
Igen javítható, sőt ebben nincs hibrid. Általában a tápot kell átvizsgálni, a konvergencia lapon a tranyókat átméregetni. A sortáppal kezd, annak változása is okozhatja a hibát.
Üdv. Egy CTV2134ről van szó. (egyértelműen ez van ráírva)
Ezt a rajzot találtam hozzá, de a rajz és a Tvben található alaktrészek értéke (néhol a rajz is) eltér. Mondjuk van benne egy pörkölt alaktrész, ami a rajzban benne sincs. Mi más rajzot nézhetnék akkor? |
Bejelentkezés
Hirdetés |