Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Ha szép vizszintes csíkod van akkor szinte biztos *. Ha meg meg is van égve akkor borítékolt.
Evvel együtt van több elko a képeltéritőben azt ajánlott cserélni, mert az is okozza, de /szerintem is ic/ ha az ic a xar akkor szinte kötelező. Át nézem a rajzát, de szinte tuti cserélheted. A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2013
Értem. Holnap beszerzem az ic-t Remélem menni fog. A környéken cserélem akkor az elkokat. Így néz ki az ic és a lapja (lapot már megtakarítottam az égésektől) de a fóliát majd javítgatnom kell. Ja és ami érdekes nem volt pasztázva az ic. Szerintem azért kellett volna mert ahogy hallottam a 100hz-seknél azért eléggé melegszik.
Nem olyan veszélyes a fólia oldal, de ápold le. Az elkokat ne feledd, sokdisznóságot tudnak csinálni. Holnap átnézem a rajzát, és délután mondjuk 3 után leszek.
A rajza neked megvan? Nagy kérés lenne ha elkérném. Én mindenféle rajzokat találtam, de gyanús hogy csak hasonlít. Elvileg azét szedtem le de nem egészen egyeznek a dolgok.
Gergő tegyük el holnapra az AT-t, mert versenyem van most, és nem tudok analizálni..
Holnap megkapod, most versenyem van.
Ok. Köszönöm.
Ha igaz odaért.
Többször nem írom be a Google-be a kulcsszót Második találat.
köszönöm. De sajnos ez nem az
ez a K55A(P) dokuja legalábbis egy csomó helyen ezt írja 1 napja keresem azt a fránya rajzot de mindegyik csak hasonlít, de nem az. Itt is nézegettem de valami nem stimmel. A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2013
A CW28D85V-ben KS3A lap van, aminek megkaptad a rajzát. Vagy nem KS3A sasszival van szerelve?
Így néz ki a szerkezet.
ks3a lap van benne de valahogy mégse stimmel a dolog
A rajzok amit küldtél az ks5a A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2013
Hahó! Rákattintottál a "Második találat" kiírásra? Bővebben: Link
Vagyok a szerencsétlen. De pl a pcb rajznak semmi köze az enyémhez
Nincs véletlenül kéznél egy la7845 icd?
Igen de ott is van minden csak az enyém nincs ami cw28d85v komolyan nem bénáznék ennyit
Orion T2150 STX-S-FL
normáll állapotban a kép teljesen rendben van csak a hangja ropog meg halk. odafigyelve kihallani éppen a beszédet de torzít. Videóval összekötve rendbe jön elvileg.
Hát ott van a KS3A rajzában az LA7845-ös ic a pdf dokumentum 47-ik oldalán. KS3A pdf
Szia!
Esetleg nincs elállítva a hangnorma BG-ről DK-ra? Már ha ennél a típusnál ez állítható.
Köszönöm. Elnézést a bénázásért. Csak valahogy nem jött össze nekem a dolog
stimmel most. Mondjuk jó lenne tudni szar az ic-m vagy sem. Mindenesetre cserélem a környéken a kondikat is. Ja és még valami volt egy induktivitás amit diódának néztem én barom. Eltört miközben ki akartam mérni kiforrasztás közben de csak később láttam hogy L-es tag vajon ilyesmit lehet venni? közvetlenül az ic környékén van 2 darab ebből. L302-303
Tápfeszültséget kap az IC? Méricskéltél már? De egyelőre több kárt csináltál, mint hasznot Az eltört tekercset hidald át egy vezetékdarabbal.
Igen 17,5v ot kap
holnap veszek tekercset az ic vel együtt
De megvan. 180 voltnak kell lennie fel is van tüntetve és annyit is mértem.
Bonanza: A tuner megkapja a 30v-ot, és a szürke képernyő mindig fenn áll. akar antennát akar scartot használok, még a menü sem jelenik meg egyik esetben sem. Olvastam valahol a g2 pontos beállításáról de az sem hozott eredményt. A tápfeszültségek szerintem rendben vannak mindenhol, bár sajnos a rajzon nincsenek pontos értékek feltüntetve így csak következtetni tudok. Pl ahol a dz803 27 voltos zener van ott perpillanat 16 volt van csak.
Ha a 125V-os sortápfeszültség ás a 13,5V-os tápfeszültség jó értékű, akkor nem kell a hálózati oldal értékeivel foglalkozni. Ha van kéznél egy TDA6107, akkor cseréld ki és lehet, hogy megoldódik a szürke csíkos kép problémája.
Már csak azt nem tudom hogyan kérjem majd az eladótól.
nevezetesen az l302 -- l303 van szó.
Hogy néz ki? Színkódos tekercsről van szó?
Ennek még utána mérek, valami rémlik hogy a 13,5 volt megvan de sose baj ha 2x mér az ember. Az az ic van a képcső panelen ha jól sejtem. Remélem találok másikat. Vagy nyithatna már az alkatrész bolt
Fekete. Olyan mint egy dióda
Ez csak egy drót, ami át van dugva egy hengeres magon. Hidald át, nem kell másik.
És csak be van dugva egy szénbe?
ok. Nos elpályázok a boltba alkatrészért. Remélem kapok itt kispestten az tv-s szakiknál ha nem akkor menni kell a hq ba. |
Bejelentkezés
Hirdetés |