Fórum témák
» Több friss téma |
Igen láttam. De jelenleg sem időm sem türelmem nincs építeni. Ezért keresek kész megoldást. De hát valahogy eddig csak 8 cm érzékelős ventivel találkoztam. Az meg nekem picike. Na meg nem tudom hogy ki megjegyezte: nem értek az elektronikához igy inkább hanyagoljam. Ez itt volt az oldalon. Na ezért inkább csak keresek mint hogy innen valamit is megépítsek.
A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2013
Ez igazán egyszerű!
Ennél már van újabb és persze drágább kutya követő készüléke a Garmin-nak. Nem olcsó, viszont durva drága: $800. Ez már sima nyakörv, és külső antenna csak akkor van hozzá, ha kiterjesztett hatósugárra van szükséged.
Google-ban keress rá a "dog tracking gps" kulcsszavakra. Van jópár fajta, jóval olcsóbban, de a legprofibbnak nekem akkor is a Garminé tűnik. Esetleg próbálkozz vadász fórumokon, vagy akár a geocaching.hu kütyük fórumán.
Hát már mint írtam nincs se időm sem kedvem építeni most. Sőt még a forrasztóállomásom. na meg ennyire még nem bízok magamban hogy ezt be merjem tenni a gépbe.
Sziasztok! Egy kis segítség kéne.
Hol lehet invertert venni egy Belnea nevű lap monitorhoz? A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2013
Esetleg valakinek lenne valami ötlete hol lehet alkatrészeket venni lcd monitorokhoz?
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2013
Nem Belinea monitorról van szó véletlenül?
5050 méretű fehér smd ledet keresek Budapesten, lehetőleg nem horribilis összegért... 4db kellene. Tud valaki segíteni ebben?
Nem. Ha jól tudom, az egy "márka". Egyébként ha tudod, mit akarsz, akkor javaslom a katalógusokat. Pl Schneider katalógusban van leírás, mi mire jó, adatok, és gyártói cikkszámok, ami egyértelműen beazonosítja a terméket. Schneidernél találsz kismegszakítókat (lakossági felhasználásra tökéletesen alkalmas a C60H kismegszakító sorozat), találsz mágneskapcsolókat, és nyomógombokat is. Kisrelé esetében az Omront, vagy a Findert tudnám ajánlani. De pl a Tracon oldalán is van sok leírás, és minden terméknél ott a katalóguslap, ott is minden le van írva. Bár a tracon kicsit silány minőségű, de vannak olyan dolgok, ami otthonra tökéletesen megfelel. Ha esetleg van még kérdésed, keress meg nyugodtan. A sínre szerelhető dolgoknál (pl szinte az összes kismegszakító iilyen) az szokott oda írva lenni, hogy TS35-ös sínre szerethető.
si-1135hd ilyen Ic re lenne szükségem vagy esetleg valamivel tudnám e helyettesíteni? vagy esetleg valami megoldást rá.
Hello
Ebayen van:Bővebben: Link
Üdv én érdeklődnék ilyen Ic-t hol tudok beszerezni si-1135hd vagy esetleg pótolni valamivel választ előre is köszönöm!
Hol lehet beszerezni Weidmüller stripax AWG 28...10 csupaszolóbetétet?
A C+F Angyalföldi utcai boltjában régen láttam Stripax cuccokat, első körben őket kérdezném.
Sziasztok! Egy Ilyen tekercset keresek a TV-be. A végén rózsaszín pötty van. Elég ha megmondjátok, mekkora értékű, nekem (és szerintem a TV-nek is) mindegy, hogy milyen a kinézete. Csak az áramot bírja el..
Szerintem Magyarorszagon is van Farnell, nekik van. 828038 kodszammal. En szemely szerint nem adnek erte 55Eurot (Nem Magyarorszagon elek)
Annyi nincs egy komplett új fogó a vaterán.
Szerintem add meg a TV tipusat is. En sajna nem tudok neked segiteni, idekinn mar nem igazan leteznek CRT TV-k , kulonosen '60-'70-es evek beli.
ebayen se sokkal olcsobb a hasznalt, a legolcsobb usabol cca 36Euro
Tekerd újra Márk! Ha a tekercstest nem sérült, egyszerűbb huzalt szerezni és azt a pár menetet ráhajtani.
Sajna eltört, de a fogónak semmi baja. Azt hittem egy márkás cuccnál nem okoz nehézséget a beszerzés. Tévedtem.
Sajnos megolvadt a cséve is. De úgyis letekerem (megszámolom a meneteket), ha menthető, akkor keresek rá huzalt. Ha nem, akkor tekerek rá pár menetet, megmérem az induktivitását, és átszámolom, így már tudok bele újat venni.
Saggitarius, ez egy Phocus CRT 32-es tv-ből van. Egy F60B150DS diódával együtt mentek szét, de az van a HQ-ban.
Megtudnátok mondani a képen található piros csati mi? Amivel meg lehet "csapolni" egy vezetéket és hozzá fogni egy másikhoz. Ha tudom a nevét talán megtalálom hol lehet kapni.
Gyorscsatlakozó 3 féle méretben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |