Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   219 / 440
(#) antikzsolt válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Igen láttam. De jelenleg sem időm sem türelmem nincs építeni. Ezért keresek kész megoldást. De hát valahogy eddig csak 8 cm érzékelős ventivel találkoztam. Az meg nekem picike. Na meg nem tudom hogy ki megjegyezte: nem értek az elektronikához igy inkább hanyagoljam. Ez itt volt az oldalon. Na ezért inkább csak keresek mint hogy innen valamit is megépítsek.
A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2013
(#) laszlokunstar válasza antikzsolt hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Ez igazán egyszerű!
(#) Mengyán válasza kamion hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Ennél már van újabb és persze drágább kutya követő készüléke a Garmin-nak. Nem olcsó, viszont durva drága: $800. Ez már sima nyakörv, és külső antenna csak akkor van hozzá, ha kiterjesztett hatósugárra van szükséged.
Google-ban keress rá a "dog tracking gps" kulcsszavakra. Van jópár fajta, jóval olcsóbban, de a legprofibbnak nekem akkor is a Garminé tűnik. Esetleg próbálkozz vadász fórumokon, vagy akár a geocaching.hu kütyük fórumán.
(#) kokozo válasza kamion hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

(#) antikzsolt válasza laszlokunstar hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Hát már mint írtam nincs se időm sem kedvem építeni most. Sőt még a forrasztóállomásom. na meg ennyire még nem bízok magamban hogy ezt be merjem tenni a gépbe.
(#) Bodor László hozzászólása Jan 31, 2013 /

Sziasztok! Egy kis segítség kéne.
Hol lehet invertert venni egy Belnea nevű lap monitorhoz?
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2013
(#) Bodor László hozzászólása Jan 31, 2013 /

Esetleg valakinek lenne valami ötlete hol lehet alkatrészeket venni lcd monitorokhoz?
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2013
(#) zolika60 válasza Bodor László hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Nem Belinea monitorról van szó véletlenül?
(#) rockersrac hozzászólása Jan 31, 2013 /

5050 méretű fehér smd ledet keresek Budapesten, lehetőleg nem horribilis összegért... 4db kellene. Tud valaki segíteni ebben?
(#) Haszuboy válasza Fish hozzászólására (») Feb 2, 2013 /

Nem. Ha jól tudom, az egy "márka". Egyébként ha tudod, mit akarsz, akkor javaslom a katalógusokat. Pl Schneider katalógusban van leírás, mi mire jó, adatok, és gyártói cikkszámok, ami egyértelműen beazonosítja a terméket. Schneidernél találsz kismegszakítókat (lakossági felhasználásra tökéletesen alkalmas a C60H kismegszakító sorozat), találsz mágneskapcsolókat, és nyomógombokat is. Kisrelé esetében az Omront, vagy a Findert tudnám ajánlani. De pl a Tracon oldalán is van sok leírás, és minden terméknél ott a katalóguslap, ott is minden le van írva. Bár a tracon kicsit silány minőségű, de vannak olyan dolgok, ami otthonra tökéletesen megfelel. Ha esetleg van még kérdésed, keress meg nyugodtan. A sínre szerelhető dolgoknál (pl szinte az összes kismegszakító iilyen) az szokott oda írva lenni, hogy TS35-ös sínre szerethető.
(#) halupa91 hozzászólása Feb 3, 2013 /

si-1135hd ilyen Ic re lenne szükségem vagy esetleg valamivel tudnám e helyettesíteni? vagy esetleg valami megoldást rá.
(#) erobi82 válasza halupa91 hozzászólására (») Feb 3, 2013 /

Hello
Ebayen van:Bővebben: Link
(#) halupa91 hozzászólása Feb 3, 2013 /

Üdv én érdeklődnék ilyen Ic-t hol tudok beszerezni si-1135hd vagy esetleg pótolni valamivel választ előre is köszönöm!
(#) kadarist válasza halupa91 hozzászólására (») Feb 3, 2013 /

Szia!
Még mindig az ebay a nyerő.
(#) szamóca hozzászólása Feb 4, 2013 /

Hol lehet beszerezni Weidmüller stripax AWG 28...10 csupaszolóbetétet?
(#) _vl_ válasza szamóca hozzászólására (») Feb 4, 2013 /

A C+F Angyalföldi utcai boltjában régen láttam Stripax cuccokat, első körben őket kérdezném.
(#) szamóca válasza _vl_ hozzászólására (») Feb 4, 2013 /

Köszi, bár a honlapjukon nincs semmi.
(#) mark.budai hozzászólása Feb 4, 2013 /

Sziasztok! Egy Ilyen tekercset keresek a TV-be. A végén rózsaszín pötty van. Elég ha megmondjátok, mekkora értékű, nekem (és szerintem a TV-nek is) mindegy, hogy milyen a kinézete. Csak az áramot bírja el..
(#) Saggitarius válasza szamóca hozzászólására (») Feb 4, 2013 /

Szerintem Magyarorszagon is van Farnell, nekik van. 828038 kodszammal. En szemely szerint nem adnek erte 55Eurot (Nem Magyarorszagon elek)
(#) szamóca válasza Saggitarius hozzászólására (») Feb 4, 2013 /

Annyi nincs egy komplett új fogó a vaterán.
(#) Saggitarius válasza mark.budai hozzászólására (») Feb 4, 2013 /

Szerintem add meg a TV tipusat is. En sajna nem tudok neked segiteni, idekinn mar nem igazan leteznek CRT TV-k , kulonosen '60-'70-es evek beli.
(#) Saggitarius válasza szamóca hozzászólására (») Feb 4, 2013 /

ebayen se sokkal olcsobb a hasznalt, a legolcsobb usabol cca 36Euro
(#) szamóca válasza mark.budai hozzászólására (») Feb 4, 2013 /

Tekerd újra Márk! Ha a tekercstest nem sérült, egyszerűbb huzalt szerezni és azt a pár menetet ráhajtani.
(#) szamóca válasza Saggitarius hozzászólására (») Feb 4, 2013 /

Sajna eltört, de a fogónak semmi baja. Azt hittem egy márkás cuccnál nem okoz nehézséget a beszerzés. Tévedtem.
(#) mark.budai válasza szamóca hozzászólására (») Feb 5, 2013 /

Sajnos megolvadt a cséve is. De úgyis letekerem (megszámolom a meneteket), ha menthető, akkor keresek rá huzalt. Ha nem, akkor tekerek rá pár menetet, megmérem az induktivitását, és átszámolom, így már tudok bele újat venni.
Saggitarius, ez egy Phocus CRT 32-es tv-ből van.
Egy F60B150DS diódával együtt mentek szét, de az van a HQ-ban.
(#) r4pt0r hozzászólása Feb 5, 2013 /

Megtudnátok mondani a képen található piros csati mi? Amivel meg lehet "csapolni" egy vezetéket és hozzá fogni egy másikhoz. Ha tudom a nevét talán megtalálom hol lehet kapni.

csati.png

(#) kadarist válasza r4pt0r hozzászólására (») Feb 5, 2013 / 1

(#) laszlokunstar válasza r4pt0r hozzászólására (») Feb 5, 2013 / 1

Gyorscsatlakozó 3 féle méretben.
(#) r4pt0r hozzászólása Feb 5, 2013 /

Köszi a válaszokat.
(#) kameleon2 válasza r4pt0r hozzászólására (») Feb 5, 2013 / 1

Ez egy vámpír leágazó-gyorscsatlakozó: Conradnál , UNAS Shop
Következő: »»   219 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem