Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   223 / 440
(#) johny999 válasza kadarist hozzászólására (») Márc 6, 2013 /

A**m marad mégiscsak az eBay.

Köszi azért.
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2013
(#) prebuds hozzászólása Márc 7, 2013 /

Hi! Egy cucchoz kellene nekem pótlásként 0,15 mm-nél vékonyabb kanthal huzal. Szerintetek hol lehet ilyet kapni? Vaterán is csak vastagabb van, vagy 0,15-ös.
(#) dudassandor1 válasza prebuds hozzászólására (») Márc 7, 2013 /

Szia! Például ITT.
(#) andras99 hozzászólása Márc 9, 2013 /

Sziasztok! Egy aktív hangfalat építek, és kéne bele egy modul, ami usb eszközről játszik le zenét. Itt találtam egyet de sajnos kifutott... Ilyesmit keresek lehetőleg nem túl drágán.
(#) vicsys válasza andras99 hozzászólására (») Márc 10, 2013 /

Nekem ilyen van, szerintem nagyon jópofa.
(#) andras99 válasza vicsys hozzászólására (») Márc 10, 2013 /

Köszi! Én is nézegettem külföldön, de szállítással már nagyon "drága" lenne. (ajándékba lesz a hangsugárzó) Akkor lehet hogy kibelezek egy fm transzmittert....
(#) kokozo válasza andras99 hozzászólására (») Márc 10, 2013 /

(#) andras99 válasza kokozo hozzászólására (») Márc 10, 2013 /

Oda volt írva az orrom elé... Köszi!
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2013
(#) laszlokunstar válasza andras99 hozzászólására (») Márc 10, 2013 /

Ez 5 voltos, mint amit eredetileg kértél, és olcsóbb is ingyen szállítással. Az előző hivatkozásokban levők 12 voltosak.
(#) macera2 hozzászólása Márc 11, 2013 /

Üdv mindenkinek!
PC - TV kapcsolattal akadt problémám. Praktice 7 pines (dugó-dugó) S-Video kábelt keresek. Ilyen aljzat van a video kártyán. De idáig csak 4 pinessel találkoztam. Minden javaslatot, infót, köszönettel veszek.
(#) _vl_ válasza macera2 hozzászólására (») Márc 11, 2013 /

Azt a kábelt általában a videókártyához adják. Arról sem lennék meggyőződve, hogy a lábkiosztására van szabvány, azaz bármelyik másik videókártya kábele jó lenne helyette, de nyilván egy próbát megér.
(#) andras99 hozzászólása Márc 11, 2013 /

Aki szeretne ilyet venni találtam olcsóbban. itt
(#) laszlokunstar válasza andras99 hozzászólására (») Márc 11, 2013 /

Amit eredetileg kerestél ugyanott kapható, de még olcsóbban.
(#) andras99 válasza laszlokunstar hozzászólására (») Márc 11, 2013 /

Igen, azt is megtaláltam de ennek van kijelzője is! Egyébként szinte mindenük van!
(#) Mengyán válasza andras99 hozzászólására (») Márc 11, 2013 /

Megosztanád majd a működését, az erősítőbe való beaplikálását? Én is hasonlóban gondolkodok, de még nem látom át, hogy jó lenne-e egy ilyen nekem. Valami olyasmit tervezek, hogy szól az mp3 lejátszó vagy a rádió, és erre van rákeverve a gép hangja. Ha ilyenben gondolkozol Te is, és van ötleted a megoldására, akkor kérlek szólj, akár másik fórumon, akár privátban.
(#) havranarpi hozzászólása Márc 14, 2013 /

Békéscsabán hol kaphatok 2 oldalas nyákot?
Tudnátok címet is adni?
(#) Szpisti válasza szamóca hozzászólására (») Márc 14, 2013 /

Ez már kimeríti ám az izagatás fogalmát!
(#) gordonfreemN hozzászólása Márc 14, 2013 /

Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Multiméterbe való 4mm-es banánaljzatot keresek.
Olyat, aminek 4 kis lába van, amivel beforrasztható.
Tudnátok ebben segíteni?
(#) _vl_ válasza gordonfreemN hozzászólására (») Márc 14, 2013 /

Konkrét multiméterbe keresel cserealkatrészt? Akkor szerintem csinálj fotókat kívülről-belülről, mert így ki nem találjuk, hogy milyen is kell oda.
(#) gordonfreemN válasza _vl_ hozzászólására (») Márc 14, 2013 /

Sajna a csatlakozó eredeti állapotát már nem tudom megmutatni, csak így, hogy zsugorcsöveztem:

Úgy kell eképzelni, hogy a zsugorcső helyett egy piros műanyag köpeny volt rajta, ami elrepedt. Gyári hibás lehetett, mert a gyári csatlakozó is szorult benne,.

De nem olyan volt mint a két ép csatlakozó, mert azoknak az alja fém.
A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2013
(#) zolika60 válasza gordonfreemN hozzászólására (») Márc 14, 2013 /

Keresnék a helyedben egy esztergályost aki hipp-hopp megcsinálja. Nehéz lesz ilyen csatlakozót találni szerintem.
(#) gordonfreemN válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 14, 2013 /

piros műanyagból csináltassak rá hüvelyt?
(#) zolika60 válasza gordonfreemN hozzászólására (») Márc 14, 2013 /

Például. Vagy danamidból, az biztosan van és fesd be pirosra.
(#) kameleon2 válasza gordonfreemN hozzászólására (») Márc 14, 2013 /

Szerintem, mielőtt esztergáltatnál, nézz körül pár helyen, például itt , mert az esztergályosnak anyag is kell, be is kell állítani a gépet, sör is kell ... Lehet, hogy a gyártónál is érdemes megnézni, de ma már egy multiméter sem tétel, ha minden kötél szakad, akár egy gagyi "donorból", vagy hibás olcsó vaterás darabból is átteheted.
(#) zolika60 válasza kameleon2 hozzászólására (») Márc 14, 2013 /

Szerintem ennyi anyagot talál a hulladékos vödörben. Az biztos, hogy két sörbe belekerül. Egy neki, egy meg gordonfreemN kollégának.
(#) _vl_ válasza gordonfreemN hozzászólására (») Márc 14, 2013 /

Nos, bevallom, ilyen kinézetű (és Kelvin-pontos bekötésű) banánaljzatot még soha nem láttam... Szóval nézelődhetsz, de mondjuk olyan helyen tenném, ahol rendelésre bármit meghoznak gyártói katalógusból. Mert ez szerintem nem hétköznapi cucc.
Másfelől nem tudom, hogy milyen értékű ez a multiméter, de ha nem 10+ ezres a bolti ára, akkor valószínűleg jobban jársz, ha veszel másikat.
(#) gordonfreemN válasza _vl_ hozzászólására (») Márc 14, 2013 /

sokba kerul nagyon, úgyhogy kene valami megoldas.

Nem MSN!
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2013
(#) kameleon2 válasza gordonfreemN hozzászólására (») Márc 15, 2013 /

Vegyél egy 3000Ft-os változatot , azt nem sajnálod majd ennyire ! Például ilyet .
(#) bubuszoft hozzászólása Márc 15, 2013 /

Elöljáróba megkérném a szerkesztőt, hogy ne törölje a fórumomat, mert ilyet még nem találtam sehol. Köszönöm.

Autó generátorhoz keresek diódát, keresgettem minden felé magyar kereskedőknél, de egyszerűen nem találtam, ehhez a típusú generátorhoz nem gyártanak külön diódahidat, ezek a diódák ugyanis Press-Fitt-Diodes típusúak. AZ egyik a háznál anód a másik katód kivezetésű, High temperature diodák.
Pár típust leírnék. BYP60A05 és BYP60A6 vagy BYP35A05 és BYP35A06

Adatlap BYP60A
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2013
(#) lalibatyo hozzászólása Márc 15, 2013 /

Üdv
google ban rákeresel hogy "besajtolható dióda" és kapsz egy csomó találatot. A jelzése lehet nem az amit szeretnél de a célnak ugyanúgy megfelel. Van piros és fekete csíkos ez is jelzi a fordított polarítást a típusszámon kívül.
Következő: »»   223 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem