Fórum témák
» Több friss téma |
A**m marad mégiscsak az eBay.
Köszi azért. A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2013
Hi! Egy cucchoz kellene nekem pótlásként 0,15 mm-nél vékonyabb kanthal huzal. Szerintetek hol lehet ilyet kapni? Vaterán is csak vastagabb van, vagy 0,15-ös.
Szia! Például ITT.
Sziasztok! Egy aktív hangfalat építek, és kéne bele egy modul, ami usb eszközről játszik le zenét. Itt találtam egyet de sajnos kifutott... Ilyesmit keresek lehetőleg nem túl drágán.
Nekem ilyen van, szerintem nagyon jópofa.
Köszi! Én is nézegettem külföldön, de szállítással már nagyon "drága" lenne. (ajándékba lesz a hangsugárzó) Akkor lehet hogy kibelezek egy fm transzmittert....
Oda volt írva az orrom elé... Köszi!
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2013
Ez 5 voltos, mint amit eredetileg kértél, és olcsóbb is ingyen szállítással. Az előző hivatkozásokban levők 12 voltosak.
Üdv mindenkinek!
PC - TV kapcsolattal akadt problémám. Praktice 7 pines (dugó-dugó) S-Video kábelt keresek. Ilyen aljzat van a video kártyán. De idáig csak 4 pinessel találkoztam. Minden javaslatot, infót, köszönettel veszek.
Azt a kábelt általában a videókártyához adják. Arról sem lennék meggyőződve, hogy a lábkiosztására van szabvány, azaz bármelyik másik videókártya kábele jó lenne helyette, de nyilván egy próbát megér.
Amit eredetileg kerestél ugyanott kapható, de még olcsóbban.
Igen, azt is megtaláltam de ennek van kijelzője is! Egyébként szinte mindenük van!
Megosztanád majd a működését, az erősítőbe való beaplikálását? Én is hasonlóban gondolkodok, de még nem látom át, hogy jó lenne-e egy ilyen nekem. Valami olyasmit tervezek, hogy szól az mp3 lejátszó vagy a rádió, és erre van rákeverve a gép hangja. Ha ilyenben gondolkozol Te is, és van ötleted a megoldására, akkor kérlek szólj, akár másik fórumon, akár privátban.
Békéscsabán hol kaphatok 2 oldalas nyákot?
Tudnátok címet is adni?
Ez már kimeríti ám az izagatás fogalmát!
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Multiméterbe való 4mm-es banánaljzatot keresek. Olyat, aminek 4 kis lába van, amivel beforrasztható. Tudnátok ebben segíteni?
Konkrét multiméterbe keresel cserealkatrészt? Akkor szerintem csinálj fotókat kívülről-belülről, mert így ki nem találjuk, hogy milyen is kell oda.
Sajna a csatlakozó eredeti állapotát már nem tudom megmutatni, csak így, hogy zsugorcsöveztem:
Úgy kell eképzelni, hogy a zsugorcső helyett egy piros műanyag köpeny volt rajta, ami elrepedt. Gyári hibás lehetett, mert a gyári csatlakozó is szorult benne,. De nem olyan volt mint a két ép csatlakozó, mert azoknak az alja fém. A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2013
Keresnék a helyedben egy esztergályost aki hipp-hopp megcsinálja. Nehéz lesz ilyen csatlakozót találni szerintem.
piros műanyagból csináltassak rá hüvelyt?
Például. Vagy danamidból, az biztosan van és fesd be pirosra.
Szerintem, mielőtt esztergáltatnál, nézz körül pár helyen, például itt , mert az esztergályosnak anyag is kell, be is kell állítani a gépet, sör is kell ... Lehet, hogy a gyártónál is érdemes megnézni, de ma már egy multiméter sem tétel, ha minden kötél szakad, akár egy gagyi "donorból", vagy hibás olcsó vaterás darabból is átteheted.
Szerintem ennyi anyagot talál a hulladékos vödörben. Az biztos, hogy két sörbe belekerül. Egy neki, egy meg gordonfreemN kollégának.
Nos, bevallom, ilyen kinézetű (és Kelvin-pontos bekötésű) banánaljzatot még soha nem láttam... Szóval nézelődhetsz, de mondjuk olyan helyen tenném, ahol rendelésre bármit meghoznak gyártói katalógusból. Mert ez szerintem nem hétköznapi cucc.
Másfelől nem tudom, hogy milyen értékű ez a multiméter, de ha nem 10+ ezres a bolti ára, akkor valószínűleg jobban jársz, ha veszel másikat.
sokba kerul nagyon, úgyhogy kene valami megoldas.
Nem MSN! A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2013
Vegyél egy 3000Ft-os változatot , azt nem sajnálod majd ennyire ! Például ilyet .
Elöljáróba megkérném a szerkesztőt, hogy ne törölje a fórumomat, mert ilyet még nem találtam sehol. Köszönöm.
Autó generátorhoz keresek diódát, keresgettem minden felé magyar kereskedőknél, de egyszerűen nem találtam, ehhez a típusú generátorhoz nem gyártanak külön diódahidat, ezek a diódák ugyanis Press-Fitt-Diodes típusúak. AZ egyik a háznál anód a másik katód kivezetésű, High temperature diodák. Pár típust leírnék. BYP60A05 és BYP60A6 vagy BYP35A05 és BYP35A06 Adatlap BYP60A A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |