Fórum témák
» Több friss téma |
Egy kis segítséget kérnék,
van egy Seagrand Ravemetal RM600 tip. lejátszóm, és átjátszó kábelt keresek hozzá. Gugli nem mond semmit... ![]() Tudna valaki segíteni?
Átjátszóóó??? nem inkább a táp/töltő-kábelre gondolsz? SD kártya való bele ha jól tudom, azt inkább átteszed kártyaolvasóba ha kell róla valami.. Ha kábelt nem kapsz akkor a meglevő fülhallgató aljzatot alakítsd át szerintem töltő-bemenetté.
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2016
Nem, ugyanis tölteni nem kell, mert egy kivehető 1,5 V-os kis akksi van benne, ceruzaelem töltővel tölthető.
Van saját memóriája, és arra csak az átjátszó kábellel lehet zenét bevinni. A mini SD-re nyilván tudok másképpen is felrakni nótákat...
Hali
Szerintem neked 4pines mini usb kel. Bővebben: Link
Üdv.
Hol lehet kapni kis 90 fokos idomot ami tényleg apró hűtőbordát a PCB-hez rögzíteni 90 fokban?
Köszönöm, találtam is egy üzletben, de sajnos nem jó...
![]()
Igen, ezt tettem, és a kép nem jelenik meg.
A kép méretére van valami korlátozás, talán 2MB, ha jól emlékezem.
Biztos van neki még valami baja a fórumot illetően. Egy egyszerű képszerkesztővel meg kell szerkeszteni (méret csökkentése, jpeg tömörítés, EXIF/IPTC adatok eltávolítása) és máris nem lesz nagyobb 2-300kB-nál, vagy még akkora se.
Biztos, csak nem tudom, hogy mi. Már lecsökkentettem a méretét 316 KB-ra, de így sem jó.
Küld át nekem emailben megpróbálom feltenni.
próbálj más internet böngészőt, pl. IE8 -al nekem sem ment, chrome-mal gond nélkül
A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2016
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet a kérdésnek: Kb mennyit érhet még egy ilyen GANZ Deprez? A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2016
Ránézésre ez firewire csati. A gépedben van hozzá vezérlő?
Ezer (ha többet nem adnak érte).
Nem feltétlenül firewire. Létezett ilyen csatlakozóval USB interfészű készülék.
Minden garancia nélkül, de van egy ilyen(hasonló) USB kábelem. Ha Újpesten leszek, utánanézek. Ha érdekel, küldj egy privát üzenetet!
A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2016
Ha bizonyíthatóan Csernobilban volt használva és világít a sötétben akkor a különlegesség gyűjtők sokat adhatnak érte..
![]()
Sajnos, őő vagy szerencsére nem világít
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |