Fórum témák
» Több friss téma |
Ebben a videóban egy vékony lap van. Ezt visszakeresve a neten 10mil-es fa furnér, papír hordozóval, de itthon nem találtam ilyet.
Üdv. Nagy teljesítményű (5-10W) LED-es fejlámpához keresek 2-4 db 18650-es akkut. Minőségi, vagy jó értékarányú akkuk TÍPUSAI, BESZEREZHETŐSÉGÜK érdekel. Ha valaki tud ilyent. Csak másodsorban az ajánlatok, bontott laptop akku a sor végén. Megbízhatóság, ár/érték viszony a sorrend. Köszi.
Elképzelhető, hogy még nem tudsz róla, de én régebben egész jó híreket hallottam egy külföldi "szállítóról".
Bővebben: Link A TrustFire és UltraFire típusokat érdemes nézegetni, azokat sokan veszik-viszik. Rengetegen véleményezik a termékeket, az alapján is lehet válogatni, rangsorolni. A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2017
Azért kérdeztem, mert tényleg nem tudok erről a témáról semmit. Házi feladatként kaptam a fiamtól, hogy az egyetemi napokra szerezzek a fejlámpához megbízható akksit. És úgy emlékszem, itt (nem ezen rovatban) vesézték ki, nem mindegy, hogy akkus fúróba (nagy áram) vagy tartós, kisebb áramterhelhetőségre kell. Konkrét típusokat írtak/tok le. Csak nem találom.
Ha nem olyan égetően sürgős a téma, javaslom, regisztrálj be egy másik fórumra, ahol van témaspecifikus topik is, ahol sok-sok éve tapasztalt lámpakészítők építgetnek, tesztelgetnek LED-eket, akkumulátorokat, stb. Én tőlük kérdezném meg, hogy mostanában mik a legmenőbb akkuk és honnan lehet beszerezni azokat. Még az is lehet, valamelyiküktől kapható is ilyen kis mennyiségben, amit írtál.
Bővebben: Link
Az USA-ban kapható mindenféle egzotikus fából készült furnér. Papírra, öntapadóra kasírozva. Sajnos felénk ez nem található a boltok polcain. Furnér még csak - csak kapható, de ahhoz hogy szépen feldolgozzuk komoly technikai háttér szükséges.
A tanműhelyben csináltam egy sakk dobozt, de 10 millás présgéppel.
Erre én is rájöttem, nem gondoltam volna, hogy van olyan termék amit Kínából nem lehet megrendelni. Találtam egy egy boltot, azt mondták turkáló is van, de csak 0,6mm-es. Holnap megnézem, gondoltam viszek egy zseblámpát tesztnek.
Azt hiszem van
Ha még aktuális keress privátban. Üdv: Gergő
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, honnan szerezhetek én holnap 5-ös popszegecset Budapesten?
Vasárnap: OBI/Praktiker/Bauhaus trió.
Vagy tőlem, ha ha megtalálom azt a három darabot amire emlékszem pár évről korábban
Először is nagyon köszönöm a felajánlást!
Sajnos 6 darab kellene (meg amennyit még elrontunk esetleg ), úgyhogy akkor elnézünk az említett áruházak egyikébe, hátha... bár ilyesmi nagyon parányi dolgok nem rémlenek, de neked legyen igazad!
Mi az 5? 4,8x10 mm-es van 3db nekem is.
Ilyen 2.54 osztású nyák-lapra dugható csatlakozót keresek olcsóbban: Bővebben: Link
túl sok a 2000 Ft postaköltsége.. a lábszám másodlagos.. A hivatalos magyar nevét sem ismerem (amivel a magyar boltok oldalain ráakadnék) A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2017
Neked is köszönöm a felajánlást! Bocsi, hogy most nem éltem vele, legközelebb remélem menni fog. Vas. reggel szerezve lett az említett boltokból 1 dobozkányi popszegecs, 8 db lett végül a befutó szám. Köszönöm még egyszer a felajánlásokat!
Most már fentvan a kocsimon a koptató. A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2017
Ezt találtam:
Link Lomex "turkálós" részében előfordulhat még, bár kis eséllyel. PCI foglalatot láttam régebben náluk. Élcsatlakozónak hívják egyébként. Bontani lehet régi ISA buszos alaplapokról. Illetve ha szalagkábeles is jó, és eljössz értük, akkor Húsvét utánra túrok régi floppy kábeleket, és ingyen odaadom. Keress privátban.
Köszi, de ez még drágább..
Nekem valójában csak 1-2db ilyen csatlakozó kellene legalább 2x9 lábbal.. (több bármekkora lehet) Az ezredforduló előtt minden PC alaplapban megtalálható volt ISA busz néven, de ma már sehol se található új kivitelben, akkoriban meg szinte mindenhol lehetett kapni.. A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2017
Esetleg ez, Budán átvehető.
Szuper kösz!
Ezt a boltot eddig nem ismertem..
Sziasztok! Tudnátok ajánlani pesten , a Csalogány utca (I.ker) környékén egy gyalog megközelíthető alkatrészboltot? ( triak, diak, néhány ellenállás és kondi kellene )
Hello! Az Buda, nem "pest"... Ennél közelebbit...?
A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2017
Bocs,de tudod, mi itt vidéken nem Budára megyünk, hanem Pestre...
Az igaz, de utána át kell menned Pestről Budára, hogy eljuss a Csalogány utcába.
A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2017
Sziasztok!
Egy alkatrészt akartam rendelni a Mousertől közvetlenül, de közben megtaláltam a Magyarországi partnerüket akiken keresztül könnyebben lehet rendelni. Csak írtok egy e-mailt a hungary@mausel.eu-ra a típusszámmal. Azért írtam le hátha valakinek jól jön vagy kereste esetleg. Könnyebb nekik írni egy e-mailt.
De útlevelet vigyen magával, hogy átmehessen a hídon.
Arany János Toldi versében is (9) kérdi Laczfi hetykén A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2017
Hello! Bő egy hete írtam neked üzenetet, de úgy tűnik válaszra sem tartod érdemesnek!
Üdv.
Ezen az oldalon kivül, hol kaphatnák R1131N121B5 regulátort? Vagy van amivel lehetne helyettesíteni?
Sziasztok!
Létezik ilyen pasztához valami kinyomó (pisztoly) eszköz? |
Bejelentkezés
Hirdetés |